Дитячий рюкзак Людина Павук П0542

Код товару П0542

Немає в наявності

  • Ціна: 295 грн

1 відгук

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Червоний
Матеріал Тканина
Розміри 23*21*9 см

Опис

Привабливий і приємний на дотик рюкзак Людина Павук виконаний в образі Спайдермена - маска героя коміксів розташована на основній частині аксесуара з маленьким павуком і відповідним написом вгорі. Купити дані дитячі рюкзаки в Києві і Україні варто всім шанувальникам Людини павука, які люблять популярного героя і готові продемонструвати це всім. Ціна рюкзака Людина Павук невисока, а якість найкраще. Дизайнерське оформлення складається з переважаючого червоного кольору і синьою вставки, що характерно костюму Спайдермена.

Рюкзак Людина Павук оптимально підійде для прогулянок, а також відмінно прикрасить дитини в дитячому саду, надаючи достатньо місця для різних речей. Особистий аксесуар дозволить з дитинства надихати дитини на порядок і можливість грамотно організувати особистий простір. Щільний матеріал буде надійно служити протягом довгого часу, а зручна спинка і лямки нададуть максимальний комфорт при носінні, навіть тривалий час.

Доставка

Оплата

Відгуки

ирина /

Очень хороший яркий мягкий рюкзачок для мальчика. Сшит аккуратно и качественно. Есть дополнительный кармашек спереди, что очень удобно. Удобно носить и регулировать.

Написати відгук

ФОТО





Разом з цим часто купують

Ціна: 295 грн