Дитячий рюкзак, блакитний П0653

Код товару П0653

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 250 грн

2 відгуків

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Блакитний
Матеріал Поліестер
Розміри 26*21*13 см

Опис

Без привабливих і практичних рюкзаків навряд чи можна уявити дитину, яка ходить в садок, школу або на різні тренування і секції, адже завдяки даним аксесуарам є виконання багатьох функцій, щоб спростити і зробити життя комфортнішим. Купити якісний рюкзак з собакою в Києві і Україні можна у нас - прекрасний асортимент і доступна ціна дозволять вибрати найкращі моделі для всіх діток.

Особливо красивим вийшов рюкзак з собакою, виконаний в образі собачки, приємного блакитного колірного оформлення. Дана модель легка і компактна, але досить містка і практична - дозволяє переносити досить речей, різноманітних аксесуарів і продуктів харчування. Переваг у рюкзака з собакою також досить - для виробництва використовуються екологічно чисті матеріали, безпечні для дітей, рюкзак надійний і зручний, не надає навантажень на зону спини і плечей, завдяки м'яким лямок і комфортною спинці.

Доставка

Оплата

Відгуки

Алена /

Купила такой рюкзак в голубом цвете сыну. Ходим с ним на разные кружки. Несмотря на небольшой размер рюкзака, он довольно вместительный.

Александр Фомин /

Рюкзак купил сынульке,3,5 годика, в садик игрушки носить.Так он безмерно счастлив. Сам рюкзак сделан добротно

Написати відгук





Разом з цим часто купують

Ціна: 250 грн