Дитячий рюкзак, червоний П0654

Код товару П0654

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 295 грн

2 відгуків

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Червоний
Матеріал Поліестер
Розміри 26*21*13 см

Опис

Дитячий рюкзак з собакою можна купити в нашому інтернет-магазині в Києві і Україні. Тут кожного порадує невисока ціна на дитячі рюкзаки, а також відмінну якість, привабливий дизайн і комфорт. Модель стане прекрасним вибором для діток різного віку, надаючи максимальну зручність при носінні, тому як розроблений з урахуванням анатомічних особливостей дитини.

Рюкзак виконаний в червоному кольорі з образом собачки, а зверху аксесуара розташовуються вушка, що по достоїнству оцінять багато дівчаток. Спинка рюкзака з собакою ортопедична, доповнена спеціальними дихаючими подушечками і м'якими, зручними лямками. Рюкзак з собакою рівномірно розподіляє навантаження для плечей і спини, володіючи великим внутрішнім простором, куди можна розмістити шкільне приладдя та інші важливі для дитини речі. Аксесуар має невелику вагу і компактні розміри, щоб не перевантажувати дітей при повсякденному носінні книг, зошитів та інших предметів, необхідних для успішного навчання.

Доставка

Оплата

Відгуки

Алена /

Купила такой рюкзак в голубом цвете сыну. Ходим с ним на разные кружки. Несмотря на небольшой размер рюкзака, он довольно вместительный.

Александр Фомин /

Рюкзак купил сынульке,3,5 годика, в садик игрушки носить.Так он безмерно счастлив. Сам рюкзак сделан добротно

Написати відгук





Разом з цим часто купують

Ціна: 295 грн