Дитячий рюкзак Music, чорний П0603

Код товару П0603

Немає в наявності

  • Ціна: 795 грн

1 відгук

Поділитися

Характеристики

Вага 500 г
Колір Чорний
Матеріал Поліестер
Розміри 48*29*17 см

Опис

Ефектний шкільний рюкзак Music, виконаний з ілюмінацією світиться малюнка Music слід купити виділяється дітям, які бажають продемонструвати свою індивідуальність. Малюнок світиться в темряві, тому в Києві і Україні дуже популярний серед сучасної молоді, що цінує особливу привабливість і практичність аксесуарів. Ціна на дитячі рюкзаки невисока, тому доступна для всіх бажаючих отримати якісну і шикарне виріб для виконання різних справ.

Рюкзак Music виконаний в елегантному чорному кольорі і має містке відділення, де можна зручно розташувати необхідні речі. Також є невеликий зовнішній відсік, де красується логотип виробника в яскравому і незабутньому блакитному кольорі, здатному світитися в темний час доби.

Вага рюкзака Music невеликий, тому рюкзак практично не відчувається на плечах. Комфорту додає і зручна спинка, а також регульовані лямки, що дозволяють підібрати оптимальне положення для різних фігур. Днем малюнок не світиться, а відображається в стриманому білому кольорі.

Відео

 

Відео товару

Доставка

Оплата

Відгуки

Ирина /

Рюкзак приобрела для сына-школьника, ему понравилось, что светится в темноте. В жизни, конечно, свечение не такое яркое. Но в целом рюкзак хороший, вместительный, серая подкладка внутри, лямки широкие. Сделан неплохо, для школы подходит.

Написати відгук





Разом з цим часто купують

Ціна: 795 грн