Жіночий гаманець DOMON, червоний П1205

Код товару П1205

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 220 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 80 г
Колір Червоний
Матеріал Штучна шкіра
Розміри 11.5*8.5*2 см
Виробник DOMON

Опис

 

Жіночі гаманці - обов'язковий атрибут будь-якої дівчини і жінки, який повинен бути в гардеробі. Купивши жіночий гаманець DOMON, червоний, ви точно залишитеся задоволені. Він доведеться багатьом дівчатам за смаком, дозволяє перемонтувати свою індивідуальність і статус. Аксесуар виготовлений з натуральної шкіри, яка не схильна до подряпин, потертостей і довго зберігає естетично привабливий зовнішній вигляд.

Ця стильна і модна модель виглядає доречно з будь-яким одягом. Гаманець добре поміщається в будь-яку сумочку, кишеню, застібається на кнопку. Червоний - це колір сміливості, він завжди привертає до себе увагу і додає впевненості в собі. Це колір багатства і достатку, тому ви зробите правильний вибір, якщо зробите покупку жіночого гаманця DOMON, червоного в нашому магазині. Цей аксесуар має високу якість, демократичною ціною, тому ідеально підходить на подарунок будь чарівною дамі. Здійснити покупку в Україні можна на сайті або зателефонувавши по телефону.

Доставка

Оплата

Відгуки

Екатерина /

Получила кошелёк, полностью соответствует фото, хорошего качества! Отдельное спасибо за оперативную работу при оформлении заказа!!))

Лера /

Получила) очень хороший кошелек. Спасибо

Написати відгук

ФОТО





Разом з цим часто купують

Ціна: 220 грн