Жіночий рюкзак, червоний П2490

Код товару П2490

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 295 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Червоний
Матеріал Штучна шкіра
Розміри 25*20*13 см

Опис

Жіночий рюкзак, червоний дозволяє вам почувати себе більш комфортно і мобільно. Невеликий жіночий рюкзак призначений для того, щоб брати його на прогулянку на велосипеді, гуляти по лісі або спонтанно робити покупки. Його тонкі і м'які лямки відмінно розташовуються на плечах, не тиснуть на них і не доставляють почуття дискомфорту. Аксесуар у вигляді жіночого рюкзака, червоного характеризується кращою організацією простору всередині. Адже подібні сучасні міські рюкзаки призначені для розміщення всього необхідного сучасній жінці. Поспішайте купити вже зараз в каталозі нашого інтернет-магазину, незвичайні жіночі рюкзаки за оптимальною в Україні вартості з швидкою доставкою за вказаною адресою.

Жіночий рюкзак червоного кольору виготовлений і штучної шкіри. Матеріал відрізняється високою міцністю, стійкістю до потрапляння вологи, а також зносостійкість. При належному догляді і дбайливої ​​експлуатації ранця вистачить на кілька сезонів. Він призначається для щоденного використання.

В ранці є 4 внутрішніх відсіку, тому помістити в нього всі необхідні речі завжди вдасться. У нього поміститися планшет, смарфтон, папка з документами, ключі від квартири, а також дитячі речі для макіяжу. Купити рюкзак можна за 295 гривень.

 

Доставка

Оплата

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук





Разом з цим часто купують

Ціна: 295 грн