Жіночий рюкзак, рожевий П2487

Код товару П2487

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 295 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Рожевий
Матеріал Штучна шкіра
Розміри 25*20*13 см

Опис

Жіночий рюкзак, рожевий - вибір стильний і сучасних жінок. Цей легкий рюкзак виготовлений з міцного матеріалу у вигляді зморшкуватої шкіри ніжного рожевого кольору. Ця модель надзвичайно практична і зручна, вона буде вміщати все необхідне під час прогулянки і буде виконувати функції в основному міського рюкзака або модного аксесуара. У цьому жіночому рюкзаку, рожевому є одне велике відділення для ваших об'ємних речей, маленькі відділення всередині, а також кишеньку для швидкого доступу до важливих речей в передній частині аксесуара. Купити жіночі рюкзаки за вигідною в Україні вартості кожен бажаючий може на сайті нашого інтернет-магазину. Ми доставимо вам товар в усі куточки країни в найкоротші терміни.

Цікавий дизайнерський жіночий рюкзак casual стилю. Відрізняється виготовленням зі шкірозамінника, який відрізняється стійкістю до потрапляння вологи, а також міцністю. Питома вага виробу становить 100 грам, за рахунок нього і компактні габарити, рюкзак зручно носити навіть на одному плечі.

Виріб призначається для повсякденного використання. Підійде для прогулянок по парку, коли нудно прихопити з собою трохи жіночої біжутерії та планшет. Вартість аксесуара всього 295 гривень, що порадує кожного покупця.

 

Доставка

Оплата

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук





Разом з цим часто купують

Ціна: 295 грн