Жіночий рюкзак, рожевий П2528

Код товару П2528

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 430 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Рожевий
Матеріал Поліестер
Розміри 30*22*9 см

Опис

Жіночий рюкзак, рожевий - найкраща альтернатива класичним сумочок! Він виготовлений в оригінальному і стильному дизайні, з якісного міцного поліестеру, який не змінює свою фактуру з часом. За допомогою цього жіночого рюкзака рожевого ви зможете носити з собою достатню кількість речей, при цьому мати вільні руки. Всередині є просторе відділення для особистих речей, а на титульній стороні розташований спеціальний кишеню для швидкого доступу до особистих речей. Не пропустіть можливості купити жіночі рюкзаки за максимально вигідною в Україні вартості в режимі онлайн або за вказаним номером телефону. Ми доставимо вам товар в найкоротші терміни, надійною і перевіреною часом кур'єрською службою.

Цікавий дизайнерський рюкзак рожевого кольору, який підійде жінкам всіх вікових груп. Відрізняється тривалим терміном експлуатації і міцністю. Призначається рюкзак для повсякденного використання. З таким аксесуаром гуляють по парку або міських вулицях, прихопивши з собою планшет, улюблену книгу пляшечку з водою.

Матеріалом виготовлення такої жіночої сумки, послужив поліестер. Вага виробу становить всього 100 грам, з огляду на його компактні габарити, рюкзак легко носити на плечі. До продажу представлений за 430 гривень.

Доставка

Оплата

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

ФОТО





Разом з цим часто купують

Ціна: 430 грн