Жіночий рюкзак, сірий П2488

Код товару П2488

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 295 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Сірий
Матеріал Штучна шкіра
Розміри 25*20*13 см

Опис

Чи відчуваєте ви, що багато пропустили в своєму житті? Тепер подумайте, скільки вам ще належить дізнатися! Завдяки представленому нами жіночому рюкзаку, сірому ви можете впевнено зробити крок в майбутнє! Ви можете носити його незалежно від віку, пристосовуючи крій до вашого індивідуального стилю і модним перевагам. Жіночий рюкзак сірий виготовляється з якісної штучної шкіри, тому ви можете не хвилюватися про те, що з часом на ньому утворюються неприємні ушкодження, що псують його зовнішній вигляд. Купити жіночі рюкзаки за мінімальною в Україні ціною, кожен бажаючий має можливість на сайті нашого інтернет-магазину всього в кілька кліків або зателефонувавши за вказаним на сайті номером телефону.

Жіночий рюкзак з красивим сірим відтінком. Виготовлений зі штучної шкіри, яка відрізняється міцністю, гіпоалергенним складом, а також стійкістю до потрапляння вологи. Рюкзак має кілька відсіків для зберігання планшета, папки з паперами, жіночої біжутерії та канцелярського приладдя. Виріб легко носити на плечах, за рахунок питомої ваги в 100 грам і м'яких ручок.

Купити рюкзак можна за 295 гривень. Він підійде для повсякденного носіння, включаючи походи в магазин, прогулянки по парку або ділові зустрічі в офіційній обстановці.

Доставка

Оплата

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук





Разом з цим часто купують

Ціна: 295 грн