Жіноча сумка, коричнева П0766

Код товару П0766

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 395 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 200 г
Колір Коричневий
Матеріал Штучна шкіра
Розміри 24*24*13 см

Опис

Представлена ​​жіноча сумка стане невід'ємним атрибутом будь-якої сучасної жінки. Вона дозволяє виділятися, бути стильною та елегантною. Якщо ви хочете підкреслити свою елегантність і почуття смаку, то це варіант аксесуара обов'язково доведеться вам до душі. У виготовленні коричневої жіночої сумки застосовується якісна і довговічна PU шкіра, яка зносостійка і м'яка. Завдяки використанню довговічного матеріалу, виріб буде радувати свого власника багато сезонів, зберігаючи при цьому привабливий зовнішній вигляд. Сумка чудово поєднується з іншими елементами гардероба, дозволяє створити ефектний образ.

Бажаєте купити модні і витончені жіночі сумки в Києві і Україні? Тоді ласкаво просимо на сайт магазину якісних аксесуарів paradise.net! Ми пропонуємо купити різні варіанти по вигідному ціновій пропозиції. Наші менеджери допоможуть визначитися серед великого асортименту і дадуть відповідь на будь-яке ваше питання.

Доставка

Оплата

Відгуки

Олечка /

Практичная и стильная. Отделения внутри стандартные, но снаружи смотрится изумительно. Все швы качественные. Подкладка из хорошей ткани. Сама сумка из кожи и подходит под весь гардероб.

Написати відгук





Разом з цим часто купують

Ціна: 395 грн