Жіночий рюкзак, чорний П2489

Код товару П2489

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 295 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Чорний
Матеріал Штучна шкіра
Розміри 25*20*13 см

Опис

Жіночий рюкзак, чорний урізноманітнює ваш повсякденний, навіть найпростіший стиль. Ця модель дозволить вам сяяти. Зробіть кожен день красивіше і радісніше для себе і оточуючих! Відкрийте для себе світ нових стилів завдяки представленої моделі жіночого рюкзака, чорного. Він виготовлений з якісної штучної шкіри, має стильний дизайн, відрізняється місткістю і тривалим терміном служби. Стати жінкою з характером або справжнім романтиком. Завдяки йому це стане можливим. Варто також відзначити, що його ви з легкістю зможете піднести в подарунок дорогій людині. У каталозі нашого інтернет-магазину ви зможете купити жіночі рюкзаки в Україні за доступною і приємною для кожного вартості з максимально швидкою доставкою.

Міцний і зносостійкий жіночий рюкзак з уточненими дизайном. У виробі налічується 4 внутрішніх і 1 зовнішня кишеня. Підійде для повсякденного використання, для прогулянок по парку або для подорожей. Рюкзак відрізняється виготовленням зі штучної шкіри.
Вага аксесуара становить всього 100 грам. За рахунок невеликих габаритів і невеликої ваги, сумка не натирає плечі. Її носити можна в одній руці або одягнувши на одне плече. При акуратному догляді і дбайливе використання

Доставка

Оплата

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук





Разом з цим часто купують

Ціна: 295 грн