Жіночий рюкзак, срібло П2527

Код товару П2527

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 430 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Сріблястий
Матеріал Поліестер
Розміри 30*22*9 см

Опис

Жіночий рюкзак, срібло - ідеально підходить для повсякденних подорожей, по дорозі на роботу, за покупками або в якості шкільних рюкзаків. Оригінальна і зручна модель звільнить ваші руки від класичних сумочок і розкриє нові стилі з гардероба, зібраного за довгі роки. Цей продукт створений для справжнього любителя активного способу життя! У цьому жіночому рюкзаку срібло, ви з легкістю зможете розмістити всі необхідні в повсякденному житті речі. Адже в ньому є кілька великих і маленьких відділень для особистих речей. Ми пропонуємо вам унікальну можливість придбати оригінальні жіночі рюкзаки за вигідною в Україні ціною. Висока якість товару гарантовано кожному нашому замовнику.

Дизайнерський жіночий рюкзак сріблястого кольору. Призначається для повсякденного використання, проте в якості аксесуару на корпоративну зустріч, він також підійде. Виготовлений з міцного поліестеру, який несприйнятливий до потрапляння води і відрізняється довгим терміном експлуатації.

Рюкзак має невелику вагу в 100 грам і компактні габарити. У нього легко помістити планшет, паперу по роботі, жіночі приналежності. Вартість виробу становить всього 430 гривень, тому його покупка буде повністю доцільною.

Доставка

Оплата

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

ФОТО





Разом з цим часто купують

Ціна: 430 грн