Жіночий рюкзак, золото П2529

Код товару П2529

Немає в наявності

Доступні кольори:
  • Ціна: 430 грн

Поділитися

Характеристики

Вага 100 г
Колір Золотистий
Матеріал Поліестер
Розміри 30*22*9 см

Опис

Великі і маленькі рюкзаки потрапили в світ моди назавжди і до сих пір дуже популярні. Практичні, зручні, барвисті, однорідні або з візерунками, які захоплюють оригінальністю і різноманітністю - додаючи стилістичну легкість, вони дозволяють носити необхідні дрібні предмети. Жіночий рюкзак, золото задовольнить вимоги навіть самої вибагливої ​​модниці. Він якісний, міцний, місткий, барвистий і оригінальний. Під час виробництва жіночого рюкзака, золото використовувався поліестер відмінної якості. Поспішайте купити оригінальні жіночі рюкзаки на території України за оптимальною вартістю. Відмінна якість аксесуарів гарантовано кожному нашому клієнту, як і його швидка доставка.

Дизайнерський рюкзак з приємним золотистим відтінком. Підійде для самостійних жінок, дівчат і дам зрілого віку. Виготовлений з поліестеру, тому несприйнятливий до потрапляння вологи, а також відрізняється стійкістю до фізичних пошкоджень. При належному догляді рюкзака вистачить на кілька сезонів, мінімум.

Виріб має компактні габарити і відрізняється вагою в 100 грам. Рюкзак призначений для повсякденного використання і відноситься до атрибутів casual стилю. Купити його можна за 430 гривень прямо зараз!

Доставка

Оплата

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

ФОТО





Разом з цим часто купують

Ціна: 430 грн