Яку сумку краще носити з кедами

Кеди - універсальні туфлі. Вони відмінно поєднуються з джинсами, літніми штанами, різними моделями спідниць, суконь та сарафанів. До них можна підібрати різні види сумок: мішок, шоппер, клатч або рюкзак.

Чому спортивна сумка під кеди не підходить?

кеды

Більшість жінок без коливань ствердно дадуть відповідь на питання «яка сумка поєднується зі спортивним взуттям?». Але все не так просто. Сьогодні в тренді поєднання в одному образі елементів спортивної, вуличної, повсякденному і елегантною одязі. Кеди давно перестали бути спортивним взуттям, їх стали носити навіть з діловими і вечірніми нарядами. Виглядають не менш елегантно, ніж балетки або лофери.

Ось чому, вибираючи з якою сумкою носити кеди, слід віддавати перевагу класичним і повсякденним варіантів. Виняток - якщо сумка з кедами призначені спеціально для носіння спортивної форми на тренування в тренажерний зал.

Почтальонка - найкраща сумка під білі кеди

Незалежно від кольору, дизайну та матеріалу виготовлення, вона ідеально вписується в образ в будь-якому стилі. Стає точкою над «і» кожного наряду - будь то класика, рок, бохо, романтик чи гламур. Її стилістичний потенціал має давню історію. Прототипи цієї моделі був вперше виготовлені в XIX столітті. Ними користувалися працівники пошти, які доставляли листи і посилки між Каліфорнією і Міссурі. Форма, яка сьогодні асоціюється з класичною сумкою листоноші - напівкруглої, з клапаном, застебнутим на пряжку, - придбала популярність в 1950-х роках.

Сьогодні ці моделі називаються messenger. Вони є найпопулярнішими жіночими сумками і випускаються в незліченних варіантах форм, дизайнів і квітів. З цього розмаїття легко знайти, яку сумку з задоволенням будете носити з кедами білого кольору.

Тим, хто віддає перевагу комфорт і розслабленість кожен день, сподобаються мінімалістичні моделі прямокутної або напівкруглої форми. Їх можна комбінувати практично з будь-яким одягом. Вони будуть добре виглядати в поєднанні з джинсами і футболкою, а також з джоггер і спортивної толстовкою. Якщо ви любите грати з модою, носите з кедами сумку зі сміливою деталлю:

  • ланцюжком замість ременя,

  • мотиви зі шкіри змії на клапані,

  • гладкою текстурою.

Найвдаліші поєднання:

  • чорні шорти, короткий топ, кеди, прикрашені блискучими заклепками і гламурна сумка;

  • спідниця-олівець, мереживний топ, білі кеди і сумка зі зміїної шкіри на клапані.

Як сумка-шоппер або клатч поєднується з кедами?

сумка с кедами

Тим, хто носить багато різних речей про всяк випадок кожен день, сподобаються класичні «бездонні» моделі. У них міститься навіть обладнання для відпочинку на вихідних за містом. Ці вироби тип сумки поєднуються з джинсами, сорочкою в клітку і джинсового курткою.

Клатчі все частіше використовуються в повсякденному стилізації. Це доводять фоторепортажі з тижнів моди і огляди нових колекцій знаменитих дизайнерів. Модники з найбільших міст світу поєднують клатчі з повсякденним і вуличним одягом.

Вибираючи сумку-клатч для повсякденного носіння, варто зробити ставку на оригінальну модель яскравого кольору і з елементами, такими як декоративний клапан. Якщо сумка-месенджер або шоппер заповнені вщерть кожен день, і ваша спина вже починає протестувати проти перенесення такого вантажу, подумайте про рюкзаку. Плечові ремені рівномірно розподіляють вагу вмісту по плечах.

Вам не потрібно турбуватися, що це доповнення додасть образу спортивний характер. Оскільки рюкзаки стали хітом вже кілька сезонів, в каталозі нашого інтернет-магазину знайдете не тільки спортивні і туристичні моделі, а й повсякденно-ділові. Вони настільки універсальні, що поєднуються з будь-якими нарядами - як призначеним для роботи, так і для прогулянок у вихідні дні.

 

Сумок в гардеробі багато не буває. Їх потрібно підібрати не тільки під кеди, а й під різне взуття та одяг.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися