Як правильно носити бананку?

Поясна сумка – тренд останніх років. Аксесуар активно використовують як дівчата, так і чоловіки. Тому виникає актуальне питання, як носити барсетки та бельтбеги. У цій статті розповімо про можливі стильні способи, що також відрізняються високим рівнем комфорту.

Бананка: що це

Насамперед розберемося, як виглядає виріб. Під цим поняттям мається на увазі компактна сумка, яка спочатку виготовлялася продовгуватої форми. Передбачається пристібний ремінь для пояса чи плеча. Внутрішня частина розрахована на 1-2 відділення, які закриваються на блискавку. Додатково можуть комплектуватися кишенями – зовнішніми та внутрішніми. У них зручно розміщувати телефон, щоб він не бовтався у просторі та не дряпався від інших предметів.

В інтернет-магазині Paradise Style представлені стильні та практичні моделі поясних сумок для дівчат та хлопців. Великий вибір продукції дозволяє підібрати варіант під будь-який сезон, одяг, подію. Аксесуари підійдуть для людей, які хочуть виглядати модно та зібрати унікальний образ, але зберегти комфорт.

Як носять бананки туристи

У подорожах бельтбег рекомендується використовувати класичним способом – на поясі або через плече, розташувавши спереду. Це практично: весь вміст сумочки під рукою. Додатковий плюс – у вас не зможуть вкрасти гроші та документи на прогулянці. Такі переваги роблять бананку популярною серед мандрівників.

Як одягають спортсмени

Для пробіжки такий виріб буде максимально доречним. Комфортний варіант носіння – на спині, перекинувши через плече. Аксесуар не обмежує рухи, не заважає спортивним досягненням, але завжди надає доступ до смартфону та грошей.

Як правильно носити бананку у міських образах

Особливість товарів такого формату в кежуал аутфітах – їх можна вдягати, як забажається. Молодь надає перевагу розміщенню сумки на поясі чи грудях, зафіксувавши спереду чи ззаду. Налаштувати вироби під себе не складе труднощів завдяки наявності шлейки, що регулюється. Один із трендових способів – замінити мінібегом ремінь. Але потрібно бути обережним та вішати аксесуар виключно на талію. «З поясом» такого плану красиво виглядають сукні та костюми з подовженим строгим жакетом. Більш спортивний варіант – через плече.

Якщо ви хочете створити ошатний образ, варто використовувати продукцію зі шкіри, яка тримає форму. Для розслаблених повсякденних луків підійдуть м'які текстильні моделі.

Образ із жіночою бананкою: як носити з урахуванням фігури

Стилісти радять враховувати кілька корисних нюансів:

  • Підкреслити вузьку талію можна, якщо зрушити сумочку вище стегон.
  • Дівчатам з маленькими стегнами або зайвими сантиметрами на талії слід одягати бельтбег на стегнах, щоб приховати недоліки.
  • Власницям широких стегон варто розташовувати виріб через плече або на пояс, але так, щоб зберігалася різниця між лінією талії та стегон.

Головне правило при корекції пропорцій – зберігати гармонію.

Як носити бананку з курткою

Якщо влітку все однозначно – сумочка одягається зверху на одяг, то взимку можна ховати її під низ. Другий варіант забезпечує безпеку речей, оскільки вкрасти їх буде неможливо. У більшості випадків цей спосіб передбачає, що верхній одяг залишиться розстібнутим. З пуховиком та бомбером оптимально розташовувати бананку по діагоналі, що зробить образ гарантовано стильним.

Поясна сумка у дівчат гарно виглядає з пальто, тренчами, еко-шубами. Через плече одягати сумку варто з куртками, пуховиками, дутиками. Як носити бананку чоловікові? Тканинні моделі відмінно поєднуються зі спортивною курткою чи базовим пуховиком. Класика – однотонні вироби, оригінальніше рішення – з принтами. Шкіряні аксесуари – must have під строгі пальта. Сумка-бананка залишиться на піку популярності ще довгий час. Найактуальніші моделі ви знайдете на сайті Paradise Style.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися