Як називається сумка на поясі та в чому її плюси?

Зручний та красивий аксесуар – це не просто модна тенденція, а й звичайна потреба сучасної людини. Сумка необхідна як жінкам, так і чоловікам, щоб брати з собою все необхідне – телефон, навушники, гаманець, ключі, гроші. Стилісти подбали про те, щоб практична задача переросла у тренд. Сьогодні багато хто прагне доповнити свій гардероб мінібегом.

Велика популярність виробів призвела до того, що більшість людей задається питанням, як називаються сумки на пояс. Зі статті ви дізнаєтеся, які назви цього компактного аксесуара зустрічаються найчастіше. Сьогодні його надягають не тільки на пояс, але і в районі живота, на стегна, носять на грудях та спині. Саме цю модель активно обирають уже кілька років, і 2022-го вона залишається затребуваною.

Поясна сумка: назви, що зустрічаються в інтернеті

Покупцям пропонується великий вибір варіацій цього виробу, які відрізняються за стилем, формою, розмірами та іншими параметрами. Тому не всі назви – універсальні. Деякі з них характеризують певний вид:

  • Поясна сумка. Це ідеальне рішення для любителів стилістики кежуал. Головні особливості: відсутність ручок, кріплення на тілі за рахунок ременя, що нагадує брючний. Виготовляється різних форм-факторів та розмірів.
  • Сумка-бананка. Закривається на блискавку, має продовгувату форму, через яку відзначається схожість із бананом. Актуальна для спортивного стилю, гармонійно виглядає з кедами та кросівками.

Існує ще кілька варіантів, як правильно називається бананка. Наприклад, нирка. Цим словом її стали позначати між собою торговці, оскільки носили аксесуар, трохи скосивши на бік. Якщо модель має характерну прямокутну форму, її можна зарахувати до сумки-конверту. Популярністю користується також сідло, яке відрізняється напівкруглою або сідлоподібною формою.

Як називається сумка на пояс в оригіналі

Ще одна поширена назва – бельтбег, яка пішла з англійської. У цій мові поняття поєднує два слова: belt – ремінь, bag – сумка. Термін сьогодні активно використовують в Україні і він може зустрічатися в альтернативних варіаціях: белтбег, белтбаг, бельтбаг.

Основні переваги продукції

Сумку на пояс та через плече вибирають з очевидних причин:

  • Позбавляє навантаження на хребет та спину.
  • Дозволяє зручно переносити невеликі речі та відкриває швидкий доступ до них.
  • Ускладнює крадіжку речей із внутрішніх відділень.
  • Виручає, якщо в одязі відсутні кишені.
  • Радує великим вибором моделей за кольором, розмірами, матеріалом.
  • Надає можливість регулювати ремінь під фігуру та тип носіння.
  • Передбачає декілька варіантів, як можна надіти на себе.

Стилісти рекомендують не боятися експериментувати із цим аксесуаром. Доповніть свій арсенал сумок новими моделями, представленими в асортименті інтернет-магазину Paradise Style.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися