Як почистити білу шкіру: позбавляємося від плям, жовтизни та неприємних запахів

Коли улюблена сумка виконана з світлого кольору, виникає важливе питання, як надати їй свіжого вигляду. Сьогодні існує багато способів, чим почистити білу шкіру, щоб повернути колишню красу. Насамперед рекомендується ознайомитися зі списком методів очищення шкіряної продукції, від яких обов'язково варто відмовитись:

  • Прання у пральній машині.
  • Використання бензину, гасу, ацетону.
  • Застосування розчинів, що містять хлор.

Крім того, неприпустимо задіяти в ході обробки жорсткі скребки та щітки, висушувати виріб на опалювальних приладах. Перед тим як видалити плями з білої шкіри, важливо провести тест засобу на невеликій ділянці поверхні. Так ви зможете заздалегідь дізнатися, чи це нашкодить вашому аксесуару. Найкраще перевіряти на внутрішній частині сумочки, де не буде видно наслідків експерименту.

Чим відмити білу шкіру: усуваємо звичайні забруднення

Головний мінус продукції такого кольору – вона швидко накопичує пил та затирається. Тому не слід затягувати з чищенням, щоб потім не витрачати багато зусиль, часу та грошей на виведення плям. Популярні способи, які на практиці довели свою ефективність:

  • До простих правил догляду належить регулярне протирання вологими серветками. Відмінно позбавляють від пилового нальоту.
  • Гумка. Це ще один із стандартних варіантів, як відбілити білу шкіру сумки. Потрібно лише потерти забруднене місце. Усі дії необхідно виконувати дуже акуратно.
  • Молочко для видалення макіяжу. Потрібно лише нанести на ватний диск, після чого обробити виріб.
  • Вологе очищення – рішення, до якого можна приступити, якщо не спрацювали попередні методи. Замочувати та прати у воді – заборонено. Згідно з усіма правилами, потрібно зробити мильний розчин з дитячого або господарського мила, натертого на тертці, та води. Для більшої ефективності можна додати кілька крапель нашатирного спирту. Очищати від плям можна шляхом нанесення суміші на потрібну зону за допомогою м'якої ганчірки або ватного диска з подальшим акуратним тертям. Щоб після процедури надати матеріалу м'якості, можна змастити його дитячим кремом або гліцерином.
  • Цибуля – ще один спосіб, чим відтерти білу шкіру. Розріжте його та протріть зрізом забруднений предмет. Наступний етап, який позбавить цибульного запаху – провітрювання. Цибуля чудово видаляє пил, сліди від чорнила та інших забруднень.
  • Швидкий та простий прийом – використовувати звичайне підігріте молоко.
  • Зубна паста з ефектом відбілювання + м'яка зубна щітка. Якщо бруд в'ївся глибоко, необхідно залишити пасту на деякий час, щоб подіяли відбілюючі речовини.

Головна перевага перерахованих рішень – відсутність суттєвих витрат фінансів та часу. Підходять для натурального, штучного та еко-матеріалу.

Як почистити білу шкіру від жовтизни

Усунути жовті сліди допоможе лимонний сік. Серед народних засобів особливо виділяється варіант очищення за допомогою суміші з знежиреного молока та одного білка. Молоко потрібно трохи нагріти, після чого перемішати його з білком та обробити складом поверхню сумочки.

Чищення виробів із білої шкіри та позбавлення від запаху цвілі

Якщо у вас вдома немає спеціальної продукції для поглинання неприємних запахів, тоді можна скористатися народним методом. Для цього підійде мішечок із содою, сіллю або вугіллям. Крім цього, можна протерти поверхню лимонним чи оцтовим розчином, білою частиною шкірки лимона. Відмінно справляються із задачею також спиртовмісні склади. Після всіх маніпуляцій рекомендується покласти у внутрішню кишеню кілька зерен обсмаженої кави або ватяний диск, попередньо змочений в улюблених духах.

Як вивести плями з білої шкіри: подбайте про підкладку сумки

Важливо очищати виріб і зовні, і всередині. Як правило, тканина підкладки у світлих аксесуарах відповідного відтінку. При регулярному користуванні сумочкою ця частина також забруднюється. Підкладка не відстібається, а сам виріб прати в машині не можна. Вирішити задачу можна в такий спосіб:

  • Викрутіть назовні та стирайте вручну. У ході процесу намагайтеся не зачіпати сумку.
  • Не використовуйте абразивні засоби. Оптимально застосувати рідке миюче мило.
  • Складна область – краї підкладки, що підшиті до основного матеріалу. Почистити їх можна за допомогою спеціальних вологих серветок, але лише після просушування всієї сумочки.
  • Аксесуар повинен висихати самостійно при кімнатній температурі. Фен у цьому випадку не підійде.

Цей список, чим очистити білу шкіру, допоможе у будь-якій ситуації. Щоб продовжити термін служби виробу, регулярно очищуйте його, правильно зберігайте та захищайте від негативного зовнішнього впливу.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися