Сумочка за типом фігури: головний критерій вибору

Жінка та сумка – два поняття, міцно пов'язані один з одним. І це не тому, що дівчата вирішують брати із собою «все». Просто аксесуар при правильному підборі здатний завершити стильний та ідеально обґрунтований аутфіт.

Щоб оточуючі високо оцінили ваші старання, важливо врахувати усі нюанси. І справа навіть не в трендовості, кольорі чи матеріалі. Перед покупкою варто дізнатися, які бувають жіночі фігури, оскільки саме цей фактор допоможе вигідно підкреслити переваги образу. Розглянемо, які вироби слід купувати під конкретні типажі.

Пісочний годинник

Яскраві представники серед зірок – Скарлетт Йохансон та Діта фон Тіз. Для статури характерна візуальна пропорційність між грудьми та стегнами, при цьому талія – вузька. Таким дівчатам особливо пощастило і вони можуть обирати продукцію будь-якого плану. Найкращим варіантом вважається з довгим ремінцем, який спущений на рівень талії, або з короткими ручками для носіння в руці. Щоб підкреслити привабливі вигини, можна придивитися до екземпляра середнього розміру з короткими ручками, що дозволить носити його на згині ліктя.

Груша

Цей тип виділяється тим, що вся зайва вага йде в область стегон та сідниць, що робить нижню частину більш масивною. При цьому верх залишається струнким. Які моделі підійдуть: головна задача – відвернути увагу від проблемних зон. Рекомендується відмовитися від сумочки з довгим ременем, оскільки вона сконцентрується в районі стегон та обов'язково додасть зайвих сантиметрів. А ось стильні рішення з короткою ручкою, які надягають на плече – чудовий вибір. Вони допомагають скоригувати форми, особливо якщо ви віддасте перевагу більш яскравій кольоровій палітрі. На кожен день чудово впишеться мішкувата сумка-трапеція.

Трикутник

Відзначаються такі особливості у зовнішності жінок: вузькі плечі, тонка талія, пишні стегна. Можна охарактеризувати таких дівчат як жіночні, із привабливими округлими формами. Вираз «вигин гітари тонкої» точно застосовний до цього типажу. Тому помилкою буде використовувати в образах жорстку геометрію, оскільки вона дисгармонує з природною плавністю та вносить дисонанс. При ознайомленні з асортиментом звернути увагу рекомендується на напівкруглі каркасні та м'які форми. Оптимально виглядатимуть оксамитові варіації на кшталт мішечків, грушоподібні рюкзаки.

Перевернутий трикутник

Як правило, це спортивні дівчата з вузькими стегнами та широкими плечима. Як підібрати сумку за фігурою: V-типу потрібні аксесуари з плавними лініями. Досягти ідеальних пропорцій можна за рахунок концентрації виробу в нижній частині тіла. Відмінні приклади – хобо, сідло, з довгим ремінцем. Необхідно зосередити їх у області стегон чи трохи нижче. Утриматися варто від моделей із жорстким корпусом та чіткими кутами.

Прямокутник

Основні характеристики: широкі плечі, тонкі стегна, невиражена талія. У більшості випадків силует виглядає спортивно та підтягнуто. При розгляді каталогу зупиніть погляд на м'яких екземплярах, які додадуть жіночності та витонченості. Добре вписується в аутфіти продукція з довгим ременем. Найпривабливіший варіант для вас – хобо.

Яблуко

До такого типажу відносяться жінки корпулентних форм. Здебільшого об`єм концентрується у районі живота. Щоб скоригувати цю частину, важливо перевести погляди оточуючих з недоліків на переваги. Слід відмовитися від сумок у зоні талії та акцентних поясів, моделей кросс-боді. А ось помірно великі рішення витягнутої форми та з короткими ручками – must have у вашому гардеробі. Уникайте способу носіння, коли передбачається згин у ліктьовому суглобі. Завдяки описаним діям аксесуар розташовується в нижній частині та акцентує увагу на струнких ногах та красивому взутті.

Сумка за типом фігури з урахуванням зросту

  • Якщо ви – висока дівчина, тоді можете не обмежувати себе в експериментах. За таких параметрів немає жодних суворих протипоказань. Корисна порада: краще відкладіть убік надто мініатюрні варіанти, що призводять до дисонансу з модельною зовнішністю. Стилісти рекомендують жінкам надягати виріб поруч із найбільш виграшними частинами тіла, щоб вказати на явні переваги. Якщо хочеться трохи «приховати» високий зріст, тоді найкращими помічницями стануть сумочки, які створюють діагональ в образі.
  • Для середнього зросту можна підібрати невеликі та середні за розмірами товари. Завдяки такому предмету можна зберегти пропорції та візуально зробити силует стрункішим та вищим.
  • Мініатюрним представницям неминуче варто виключити з арсеналу габаритні аксесуари, хоч вони підкуповують своєю місткістю. Якщо залишити такий акцент в аутфіті, то це зробить вас нижчими та присадкуватими. Переважний варіант – невеликих габаритів моделі. До того ж, виробники враховують бажання покупців вмістити все. Тому у продажу можна знайти товари із продуманою функціональністю. У них присутні різнопланові відділення та кишені, що дозволить зручно розмістити все необхідне.

Загальні рекомендації, як підібрати сумку за типом фігури

Якщо звести всі поради до загального списку, то вийде два ключові правила:

  1. Зосереджувати погляди слід не на проблемних зонах, а на тих, у яких все гаразд. Відповідно, підкреслюємо переваги, приховуємо недоліки.
  2. Важливо відмовитися від диспропорцій, яскравих контрастів, що неминуче під час використання неправильних аксесуарів. Ця умова застосовна і до поясів.

Решта – лише нюанси, які стосуються того, як додати до зросту або забрати зайві кілограми з тяжкої частини тіла. Враховуючи прописані моменти, ви зможете знайти оптимальне рішення не лише за кольором, якістю та виробником, але також і за своїм типажем фігури.

Додаткові фактори під час вибору

Ідеальна сумочка – це реальність, потрібно лише вивчити усі деталі. Сучасний асортимент розкриває масу можливостей, тому вам тільки залишається порівняти їх зі своїм переліком вимог:

  • Модель повинна гармоніювати з предметами гардеробу по кольоровій гамі та стилістиці. Не відмовляйтеся також від інших суттєвих критеріїв – практичність та висока якість виготовлення. Подібний підхід дозволить відшукати виріб, який чудово впишеться у вашу повсякденну діяльність.
  • Діловим дівчатам можна розглянути шкіряні портфелі, що відрізняються представницьким зовнішнім виглядом та можливістю вмістити всі робочі документи.
  • Деякі жінки прагнуть за допомогою такого аксесуару візуально збільшити груди. Для цього підійде маленький клатч. Досягти мети можна, якщо носити його в напівзігнутій руці. Продукція такого формату виграшно інтегрується у образи для побачення, зустрічей у ресторані. Однак сучасні варіації можна спокійно застосувати і під кежуальний одяг.
  • Якщо сьогодні ви вибрали романтичний та елегантний аутфіт, тоді доповніть його компактною та витонченою сумкою.
  • Тим, хто постійно рухається та носить з собою багато речей, може сподобатися міський рюкзак. Щоб рівномірно розподілити навантаження і не шкодити спині, важливо правильно підібрати ширину шлейок.

Вибір аксесуара – це завжди цікаве заняття, яке полегшується завдяки великій різноманітності модельного ряду. Сумка, яка підходить під все – це реальність, потрібно лише докласти трішки зусиль та витратити трохи часу на пошуки. Також у цій справі вам завжди готовий допомогти консультант інтернет-магазину Paradise Style. Фахівець підбере варіант під будь-який випадок життя.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися