Як доглядати за сумкою з натуральної шкіри

 

Шкіряна сумка - необхідний аксесуар в гардеробі кожної жінки. Вона практична і є точкою над «i» будь-якого образу, підкреслюючи його характер.

Такий аксесуар вписується в канон вічної елегантності.

Оскільки шкіра старіє красиво, вироби з цього матеріалу можуть служити довгі роки, не втрачаючи своєї привабливості.

Так як сумка - це особистий предметом, то піклуватися про неї має бути чистим задоволенням, як догляд за шкірою або волоссям. Шкіра окупить цей догляд - вона залишатиметься чистою і приємною на дотик довгі роки.

Як доглядати за шкіряними сумками?

Натуральна шкіра тварини - природний матеріал з неоднорідною структурою. Складки, садна, делікатні нерівності і подряпини, які можна спостерігати на структурі шкіри, надають виробу унікальний характер.

Такі недоліки є доказом справжності натуральної шкіри. Із зовнішнього боку вона гладка, з внутрішньої - має характерну ворсову структуру. Як і шкіра людини, вона вимагає регулярного очищення від забруднень, харчування, змазування і просочення. Інакше вона може стати більш жорсткою, неприємною на дотик, висохнути і тріснути. Необроблена шкіра швидше втрачає свої естетичні якості, а також може промокати.

Регулярний догляд за сумками з натуральної шкіри полягає в наступних процедурах:

  • спорожнення - слід уважно подивитися в усі кишені і витягнути їх вміст. Щоб переконатися, що всередині не сховані пошкоджені квитанції, монети або навіть крихти, потрібно вивернути сумку з підкладкою назовні. На попередньо підготовлену і покладену на стіл папір витрусити дрібні предмети, які все ще можуть перебувати всередині. При сильному забрудненні щоб залишків бруду, як до останнього засобу можна використовувати пилосос;

  • внутрішня чистка - для цієї мети краще всього використовувати вологу тканину. Однак раніше варто прочитати інформацію на етикетці, яка вкаже, чи є протипоказання до цього виду відходу. Якщо на підкладці є стійкі плями, від них можна позбутися, використовуючи миючий засіб для делікатних тканин. Невелика кількість розчину слід наносити на тканину і наносити на пофарбовану область, потім обережно втирати для видалення бруду. У разі слідів від ручки допоможе ватний диск, просочений спиртом. Після цього помістіть пакет в провітрюване місце і почекайте, поки вона висохне;

  • очищення зовні - обробка спеціальним очищаючим засіб для шкіри або дитячими серветками. Вони чистять від пилу і бруду делікатно, оскільки не містять алкоголю і інших шкідливих інгредієнтів, безпечні для матеріалу і не загрожують знебарвленням або пошкодженням текстури. Застарілі плями від косметики або дезодоранту видаляються бензином або ацетоном;

  • догляд - використання продуктів, призначених для певного типу шкіри. Їх завдання - захистити матеріал від шкідливих зовнішніх факторів, таких як волога або низькі температури. Після їх нанесення шкіра стає більш стійкою до різних видів забруднень, механічних пошкоджень, розтріскування, а також до несприятливих впливів атмосферних явищ. Зберігати їх слід в коробці або в спеціальному пакеті.

Як доглядати за шкіряними сумкою зі зміїної, зерновий, лакованої і сап'янової шкіри?

моделі сумок відрізняються за типом шкіри, з якої вони виготовлені. Саме тип використовуваного матеріалу визначає властивості даного елемента і засіб, який потрібно застосовувати для догляду.

Сумка зі зміїної шкіри зустрічається рідко і є оригінальним аксесуаром.

  • Оскільки зміїна шкіра дуже ніжна, то її слід регулярно змащувати спеціальним кремом для шкіри рептилій.

  • Кращий спосіб захистити сумку від розтріскування - полірування м'якою тканиною.

  • Час від часу необхідно наносити на поверхню шкіри трохи гліцерину або касторової олії.

  • Слід уникати впливу снігу, дощу і занадто сильного сонця, які негативно впливають на зовнішній вигляд шкіри цього типу.

Сумка з цільнозерновий шкіри свині дуже популярна завдяки довговічності і практичності, стійкості до зношування і знебарвлення. Цей матеріал приємний на дотик, має класичний вид, ідеально підходить для любителів стилю casual і smart-casual.

Сумка з лакованої натуральної шкіри має інтенсивний колір і блиск, проста в обслуговуванні - не вимагає особливого догляду і обробки, стійка до розтріскування. Очищається вологою ганчіркою.

Сап'янову шкіра - це вид матової шкіри, вкритої воском. Саме завдяки восковому шарі вироби з цього виду довговічні і стійкі до подряпин.

Сумки з сап'янової шкіри додатково захищені воском, тому всі види бруду з їх поверхонь дуже легко видалити. Догляд за цим видом шкіри обмежується використанням вологої серветки з мікрофібри.

Каталог нашого інтернет-магазину містить великий асортимент жіночих аксесуарів. У ньому точно є ваша шкіряна сумка, купуйте її, дотримуйтесь цих порад, як доглядати за нею. Тоді ви зможете довго насолоджуватися улюбленим виробом.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися