Який аксесуар подарувати на День святого Валентина?

14 лютого – свято, під час якого панує романтична атмосфера для закоханих пар. Цей день – додатковий привід, щоб розповісти близьким людям про почуття та продемонструвати свою увагу через приємний презент. Ми склали список подарунків, які обов'язково сподобаються вашій другій половинці. Щоб точно порадувати кохану людину, рекомендується звернути увагу на практичні аксесуари.

Що подарувати хлопцю на День святого Валентина

Підготовляючи сюрприз, важливо врахувати психологічний момент: оцініть речі, які постійно носить ваш обранець. Сувеніри та фотоальбоми краще залишити для інших випадків. А ось ставка на повсякденні предмети – безпрограшний варіант:

  • Якісна шкіргалантерея. Для чоловіка можна розглянути стильний портфель із натуральної шкіри, портмоне або гарний ремінь. Моделі, які надовго залишаться у моді – класичні, мінімалістичні. Розкішно виглядає імітація під шкіру рептилій. На кожен день можна підібрати зручну барсетку. Важливо також подбати про упаковку. Оптимальне рішення – подарунковий пакет чи коробка.
  • Компактний клатч, гаманець, ключниця та картхолдер – речі, які завжди потрібні. Такі предмети супроводжують свого власника постійно, відповідно, вони є нагадуванням про вас протягом усього дня.

Зверніть увагу, щоб презент викликав виключно приємні емоції, важливо подбати про його високу якість.

Шкіряні вироби

Аксесуари, які чоловік використовує щодня та для особливих випадків, наочно демонструють його стиль та елегантність. З цієї причини найкраща ідея для подарунку чоловікові – якісна шкіргалантерея. Чоловіча стать, як правило, віддає перевагу практичним речам, тому варто вибирати гаманець, ремінь. Вони позитивно впливають на загальний імідж хлопця та його статус. Саме тому такі аксесуари вважаються одними з найбільш популярних.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина

Кожен чоловік прагне цього дня здивувати свою обраницю оригінальним презентом. Ніколи не буває надто багато аксесуарів у гардеробі жінки. Тренди постійно змінюються, що призводить до необхідності нових покупок. Грамотно підібрані вироби – позачасові. Пропонуємо ознайомитися з добіркою ідей, які допоможуть показати коханій ваше ставлення та турботу.

Сумки

Один із важливих предметів жіночого гардеробу, який бере участь у створенні модних аутфітів. Щоб подарунок точно потрапив у ціль, оцініть стиль дівчини, уподобання в одязі. Універсальна модель – чорна сумочка середнього розміру із гладкою або плетеною поверхнею. Вона підійде для повсякденних та ділових образів. Бізнес-леді та любительки смарт-стилю зрадіють яскраво-червоному тоуту з містким внутрішнім простором, в якому передбачено різні відділення. Молодим дівчатам рекомендується купувати шкіряний рюкзак невеликих розмірів або крос-боді.

Ремінь

Поясу приділяється значна роль, оскільки він отримує головну роль при формуванні силуету. З його допомогою можна запросто скоригувати фігуру, підкреслити її переваги та приховати недоліки. До базового арсеналу має входити кілька різновидів ременів: класика в чорному, коричневому або темно-синьому кольорі, вузький у яскравій палітрі, з великою пряжкою або іншою акцентною деталлю. Оригінальна річ – ремінь у вигляді металевого ланцюга.

Візитниця, ключниця, гаманець

Це завжди необхідні аксесуари, які відповідають за зберігання важливих дрібниць. Вони дозволяють швидко знайти бажаний предмет. Ключниця допоможе розмістити ключі в одному місці, щоб мати простий доступ до них. Візитниця необхідна для організації порядку у банківських та кредитних, візитних картках. Завдяки цьому гаманець звільниться для свого прямого призначення – надійне зберігання грошей, прав водія. Асортимент представлений у великій різноманітності кольорів, матеріалів, форм, конструкцій, через що легко підібрати ідеальний подарунок.

Популярні кольорові рішення

При виборі кольору та принта варто орієнтуватися на вподобання партнера. Якщо гардероб здебільшого складається зі стриманої гами та простих фасонів, тоді сумку чи гаманець рекомендується купувати у класичному виконанні. До таких відносяться вироби чорного, бежевого, сірого, коричневого забарвлення. Для любителів оригінальних речей та яскравої палітри можна розглянути більш насичені за кольором варіанти.

Де придбати якісні аксесуари

Визначаючись, що подарувати на День святого Валентина, не на останньому місці – вибір надійного магазину, який не підведе на таке важливе свято. Онлайн-каталог Paradise Style пропонує стильні та довговічні вироби, які ідеально підійдуть як презент для чоловіка та жінки. Оформлення замовлення можливе на сайті, що займає мінімум часу для клієнта. Доставка організовується по Україні оперативними транспортними та поштовими службами. Якщо під час вибору продукції виникли запитання, зверніться до нашого експерта за телефоном або онлайн.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися