10 чоловічих аксесуарів в подарунок для чоловіків

 

Шукаєте ідею відмінного подарунка для чоловіка - хлопця, нареченого, брата, батька або діда? Прочитайте цю статтю до кінця. У ній описані красиві і корисні аксесуари для чоловіків. Це тільки ті предмети, які:

  • будуть практичними;
  • добре зарекомендували себе в повсякденному використанні;
  • виглядають привабливо;
  • ідеально вписуються в інтереси і спосіб життя кожного чоловіка.

Чоловічі аксесуари в подарунок

Маленький ключик, який відкриє двері до серця чоловіка, - це подарунок. Він запалить його очі і викличе посмішку щастя на губах.

Є багато випадків, щоб піднести подарунки - потрібні аксесуари для чоловіків - протягом року. Але вибирати їх з кожним разом стає все більш проблематично. Часто здається, ніби ця людина має ВСЕ. Тоді даруєте подарунки за віком та інтересами адресата, а також ті речі, які йому знадобляться в повсякденному житті - і не прогадаєте.

 

які аксесуари в чоловічому гардеробі необхідні?

Пропонуємо докладний список, який складається з 10 стильних і корисних аксесуарів, що є універсальними подарунками для чоловіків.

  1. ремені - це елементи будь-якого чоловічого вбрання. Їх можна носити на брюках будь-якого типу - будь то костюмні, вельветові, джинси або шорти.

Черговий ремінь нікому не завадить. У кожного чоловіка має бути кілька моделей поясів в гардеробі:

  • чорний або коричневий класичний зі шкіри прийнято носити з чорними або коричневими туфлями або черевиками;
  • текстильний - підійде до одягу спортивного типу;
  • замшевий або з екокожі - до повсякденного одягу стилю кежуал.

Розмір чоловічого ременя вибирають відповідно до обхватом талії. Він повинен бути на розмір більше, ніж штани. У нашому інтернет-магазині представлені як класичні моделі ременів на кожен день, так і мають оригінальні, стильні пряжки з малюнком або написом. Просто виберіть колір, матеріал і пряжку, щоб доповнити чоловіче вбрання. Завдяки їм кожен образ в одну мить придбає унікальний характер!

 

2. гаманці - це обов'язкові чоловічі стильні аксесуари, які підбирають відповідно до стилю одягу.

Шкіряний гаманець в класичному стилі підійде як доповнення до костюму або брюк чінос і класичної сорочці. В офіційних ситуаціях, на роботі, під час бізнес-ланчу або ділової зустрічі він підкреслить професійний імідж лідера. У цьому випадку варто зробити ставку на такі класичні кольори, як:

  • чорний,
  • коричневий,
  • бежевий.

Вибирайте модні аксесуари для чоловіків і хлопців - гаманці, які застібаються за допомогою кнопки або блискавки. Вони будуть зручні в повсякденному використанні. У них є багато просторих відділень, де можна зберігати всі предмети, які потрібно мати при собі під час ділових зустрічей і обідів з друзями. У таких гаманцях передбачені спеціальні відділення для банкнот і дрібних монет, а також для документів, кредитних карт і водійських прав. Обрана модель дозволить підтримувати порядок і легко знаходити потрібні речі. Якщо купюр багато, то необхідний ще і затиск для грошей.

Для менш офіційних випадків, таких як зустріч з колегами або прогулянка на природі, варто вибирати сучасний кольоровий чоловічий гаманець на блискавки з смужками, клітинами і іншими візерунками, прикрашений вставками з матеріалів різної структури і декоративними швами.

 

3. Браслети - стильні аксесуари в подарунок чоловікові. Їх носять не тільки рокери і любителі гламуру, а й прихильники загальновизнаного стилю casual.

Чоловічі браслети - безпрограшний спосіб надати образу характер і продемонструвати креативність. Людина, яка їх носить, володіє фантазією і харизмою.

Чоловікові, який цінує простоту, сподобається шкіряний браслет коричневого, бежевого або чорноговідтінку з легким блиском. Він яскраво доповнить повсякденний наряд. Любителям водних видів спорту і серферів сподобаються моделі з дерев'яних намистин, шкіряної тасьми або стилізованих раковин.

Прихильники класичного дизайну можуть прикрасити свої образи класичними моделями з ланцюжка.

 

 

4. Головні убори - аксесуари, які створюють новий характер в чоловічому стилі. Вони є не менш важливими елементами гардероба, ніж краватка або взуття, а також багато говорять про соціальний статус власника.

Сьогодні чоловічі головні убори носять тільки взимку при низькій температурі повітря. Однак варто скористатися їхніми можливостями і в теплу пору року. оскількипри носінні вони стикаються зі шкірою обличчя, то варто звернути увагу на матеріал, з якого виготовлений вподобаний головний убір. Вибирайте ті, які пошиті з натуральних тканин - вовни, кашеміру або льону.

 

5. рукавички - це не тільки не тільки захист від холоду, але і відмінне доповнення до продуманому стилю. Рукавичка робить звичайний одяг стильною та елегантною, а руку - доглянутою.

Шкіряні рукавички з п'ятьма пальцями, в відтінках чорного або коричневого, є обов'язковим доповненням до елегантного пальто. Вовняні і ті, в яких змішана шкіра і тканина гармоніюють з пуховиків або паркою. Рукавички з технічних, блискучих матеріалів, прикрашені неоновими деталями, відмінно захищають руки під час велосипедних прогулянок. 

Моделі, доповнені флисом або м'яким хутром, захистять ваші руки навіть в холодну погоду, не обмежуючи при цьому свободу рухів пальців.

Спортивні рукавички без пальців допоможуть запобігти витирання рук і забезпечать хороше зчеплення з кермом при водінні або їзді на мотоциклі, велосипеді, а також під час занять спортом.

 

6. Шарфи - чоловічі аксесуари, які можна носити як взимку, так і цілий рік.Шарф, як і краватку, дуже цікаво доповнює одяг чоловіка. Виготовляють моделі з трикотажу, вовни, шовку, кашеміру різної текстури і товщини.

Шарфи також розрізняються по малюнку і довжині. У них можуть бути пензлики і бахрома. Залежно від типу вузла шарф надає образу елегантний або екстравагантний вигляд.

 

7. парасолі - це чоловічі аксесуари, що повинні бути у кожної людини.

Класичними варіантами для чоловіків є парасольки з темними (чорними, сірими, темно-синіми, темно-зеленими оболонками. Найбільш елегантними вважаються моделі з дерев'яними ручками з фірмовими або іменними гравировками. 

Практичністю відрізняються складні моделі - автоматичні і напівавтоматичні. Не обов'язково однотонні, а в клітку, з геометричним малюнком або в смужку. Такий парасольку важить менше, ніж «тростина» і займає менше місця, тому питання «як носити такі чоловічі аксесуари від дощу» вирішується легко. Вони поміщаються в рюкзак або сумку-месенджер середнього розміру.

 

8. окуляри в залежності від форми, розміру, кольору і матеріалу оправи грають важливу візуальну роль в створенні образу. Оскільки вони формують цілісну композицію разом з особою, тому вони не повинні бути занадто великими або дуже маленькими.

Для чоловіків з довгим обличчям слід вибирати високі рамки оправ, тому що низькі - ще більше розширюють особа.

Маленькі оправи не підійдуть чоловікам, тому що ніс буде здаватися ще більше.

Бажано, щоб колір оправи відповідав кольору волосся, брів або бороди, щоб не було надто великої різноманітності.

Самі часто використовувані кольори оправ для окулярів, тобто чорний або сріблястий, відмінно поєднуються з темним волоссям, а оправи в відтінках коричневого і золотого - зі світлим волоссям. Вже кілька сезонів поспіль в тренді черепахові або металеві оправи.

 

 

9. візитниці - важливий пункт списку того, які аксесуари повинні бути у чоловіка. Це не просто місце для його власних візиток, але і для візитних карток клієнтів, партнерів, підрядників і друзів, чиї номери телефонів та інші контактні дані необхідно мати при собі.

Сьогодні модно, щоб візитниця за формою, розміром і кольором відповідала гаманцю. У ній також можна зберігати:

  • пластикове посвідчення водія,
  • паспорт нового зразка,
  • кредитки,
  • картки знижок лояльності магазинів і інших закладів.

 

10. ключниці - надійна страховка від втрати ключів, псування документів та особистих речей, які знаходяться в сумці або в рюкзаку, і утворення подряпин на корпусі, чохлі смартфона і тріщин на його склі. Це одна з найпопулярніших і перевірених ідей подарунків.

Ключниця стане у пригоді кожному чоловікові. Адже все носять з собою ключі від квартири або від машини. Шкіряний м'який чохол захистить інші предмети від гострих країв ключів. Він полегшить пошук ключів в сумці або рюкзаку.

Найбільшою популярністю серед чоловіків користуються ключниці приглушених класичних кольорів - чорного, коричневого або темно-синього. Усередині їх передбачені металеві кільця для ключів, що запобігає їх випадання і втрату.

Розмір ключниці повинен відповідати розміру і кількості ключів. У деяких моделях є додаткові кишені, де можна носити монети і пластикові карти.

 

Аксесуари для чоловіків: як підібрати

Світ корисних подарунків для чоловіків не обмежується краваткою і запонками.

Правильно підібрані чоловічі аксесуари, поради по яким ми надали, можуть кардинально змінити стиль, підкреслити індивідуальність чоловіка, привнести привабливі деталі в його образ. Адже стиль - це не просто одяг, взуття. Він включає і чоловічі аксесуари, як їх носити і з чим поєднувати.

Вибір можливостей дуже широкий. Однак, вибираючи такі подарунки, слід враховувати три важливі критерії:

  1. розмір - чоловіки не люблять громіздких предметів, але віддають перевагу місткості і практичності, тому вибирайте аксесуари середніх розмірів;
  2. функціональність - подивіться на кількість відділень і додаткових функцій предмета, подумайте, як чоловік його буде використовувати;
  3. естетика - зверніть увагу на матеріал виготовлення, колір і зовнішній вигляд виробу.

Тепер ви знаєте, як правильно вибрати чоловічі аксесуари. Бажаємо Вам вдалих покупок!

Коментарі

Написати коментар


Поділитися