Аксесуари для одягу як невід'ємна частина чоловічого образу

 

Кожен день ми зустрічаємося з різними людьми і класифікуємо їх автоматично, без подальших роздумів. Одним з основних джерел отримання інформації про іншу людину є його зовнішність. Потрібно всього кілька секунд, щоб скласти враження про нього. Ось чому, особливо в світі бізнесу і політики, за допомогою наряду і відповідних аксесуарів можна свідомо і продумано створити бажаний образ.

Яка роль аксесуарів і прикрас в діловому одязі чоловіків?

Всупереч поширеній думці, список сучасних декоративних елементів для бізнесменів досить великий. це такікрасиві аксесуари для чоловіків, Як:

  • окуляри,
  • шарфи,
  • рукавички,
  • сумки,
  • парасолі,
  • годинник,
  • канцтовари,
  • шкіргалантерея (сумки, гаманці, візитниці, ключниці та ін.).

Вони демонструють як смак, так і статус їх власника.

Знаючи те,як аксесуари змінюють образ, слід пам'ятати, що при створенні професійного і ділового іміджу важливі простота і помірність.

Окремі елементи не можуть виділятися занадто сильно і відволікати увагу один одного.

Оскільки всі модні новинки мають недовге життя, то вигідніше дотримуватися канонів класичної елегантності і керуватися принципом «чим менше, тим краще».

Які потрібні аксесуари для ділового костюма?

Краватка є головною зброєю в створенні ділового образу чоловіка. Він повинен послати сигнал: я - професіонал, ви можете мені довіряти. Його відсутність свідчить про неформальний характер одягу.Чоловічі аксесуари під костюм випускають від яскравих або занадто блідих квітів і до химерних дизайнів.

Найбільш підходящі варіанти виготовляють з шовку темних приглушених кольорів:

  • темно-синього,
  • шоколадно-коричневого,
  • бордового,
  • баклажанового,
  • темно-зеленого.

Текстура краща - ткана, зі стриманим малюнком або по діагональним лініях. Головна умова - в положенні стоячи кінець краватки повинен стикатися з пряжкою ременя на талії, а розмір вузла - відповідати типу коміра сорочки.

Цікаві аксесуари для чоловіків- метелики та хустки

Раніше краватку-метелик асоціювався виключно з вечірнім вбранням. Його одягали лише на урочисті заходи. В даний час цю річ носять протягом робочого дня.

Найчастіше метелика вибирають чоловіки, які усвідомлюють свою індивідуальність і люблячі привертати до себе увагу. Однак тоді необхідна відповідна позиція в ієрархії, щоб їх не сприймали з недовірою.

Те ж саме стосується і кишенькового декоративного носової хустки квадратної форми, що знаходиться в нагрудній кишені піджака. Модельєри всього світу вважають, що вміло обраний хустинку може бути складним доповненням до краватки або навіть його заміною. Колір підбирається в залежності від ситуації. Білий - призначається для особливих випадків. Інші відтінки підбирають в залежності від інтенсивності кольорів інших предметів одягу, враховуючи, що малюнок або текстура хустки повинні виразно відрізнятися від краватки.

Запонки - елегантні чоловічі аксесуари для костюма

У сучасному формальному і діловому світі французькі манжети з запонками є показником професіоналізму і непідвладною часу елегантності. Для ділового костюма слід підібрати моделі універсальних простих форм:

  • квадратів,
  • штанг,
  • дисків.

Кольорові вироби повинні відповідати кольору сорочки або краватки. Також важливо поєднувати колір металу або вставки з каменю з корпусом годин або пряжкою ременя. Золоті або великі запонки можуть бути сприйняті як занадто претензійні і не підходять для іміджу ділової людини.

Невід'ємний аксесуар ділової людини - годинник

Поряд з запонками і обручкою на пальці, годинник є єдиними прийнятними в сфері бізнесу елементами чоловічої біжутерії. Щодо їх вибору діють неписані правила.

Ціна годинника, як і телефону, повинна відповідати фінансовим можливостям і положенню в суспільстві чоловіки.

Генеральний директор із середнім кварцовим механізмом на зап'ясті буде сприйматися так само погано, як і співробітник на початку своєї кар'єри з фірмовими годинами за кілька десятків тисяч.

Відтінок металевого корпусу повинен гармоніювати з пряжкою ремінця і запонками. Колір циферблату - з краваткою, квадратним хусткою.

Годинники на шкіряному ремінці створюють більш формальне і елегантне вираз, ніж вироби з металевим браслетом. Спортивні моделі на гумовому ремені більш доречні в вихідні або в святкові дні, ніж в офісі і на ділових зустрічах.

Чоловічі аксесуари: що повинно бути в гардеробі

Канцелярське приладдя та шкіргалантерея успішно доповнюють імідж ділової людини. Однак такі предмети недооцінюються і призначаються тільки для практичної функції. Робити замітки або підписувати діючий контракт пір'яний чи кульковою ручкою в елегантній сталевий рамі - краще, ніж використовувати одноразовий пластиковий ручку.

Не менш важливим є чоловічий аксесуар, в якому носять документи та інші необхідні предмети (ключі, гаманець, телефон). Заповнені дрібницею кишені піджака і брюк в діловому світі не допускаються і вважаються поганим тоном. Тому слід подбати про пристойний шкіряній сумці або портфелі, але не рюкзаку.

При виборі цього виробу слід керуватися якістю матеріалів і точністю виконання. Найбільш популярні кольори чоловічих сумок, Барсеток, гаманців, візитниць та ключниць:

  • чорний,
  • коричневий,
  • сірий,
  • темно-вишневий.

Кольори повинні відповідати кольору взуття. Аналогічний принцип використовується при виборі пояса. Він не тільки утримує штани, але і розділяє силует на дві частини і символічно відокремлює сферу інтелекту і свідомості (вгорі) від області інстинкту (внизу).

 

Крім чисто декоративних або функціональних аспектів, все чоловічі аксесуари мають ще одну перевагу - за порівняно невеликі гроші вони дозволяють додати характер всієї стилізації. Навіть якщо чоловік не можемо дозволити собі пошити на замовлення діловий костюм, то в інтернет-магазині Paradise Style може купити елегантну барсетку, Клатч, гаманець, ремінь, парасолі, ключницю або візитницю. Ці витрати окупляться цілісністю і презентабельністю ділового образу, а також підвищенням самооцінки і впевненості в собі.

 

Коментарі

Написати коментар


Поділитися