Як правильно носити барсетку

 

носіння сумки може багато розповісти про характер і смак власника. Дизайнери та стилісти з аксесуарів вважають, що індивідуальність людини розкриває не тільки обраний вид сумки, але і спосіб її носіння.

Як носити барсетку?

барсетка

Відповідь на це питання залежить від пріоритетного стилю одягу і смаку. Цей вид сумок вперше був виготовлений в Італії в практично відразу став популярний в країнах колишнього Радянського Союзу завдяки своїй місткості, компактності і зручності.

  • жорсткі барсетки виготовляють з одного або з двома короткими ручками. Чіткий прямокутний контур робить їх незамінними аксесуарами в строгому класичному дрес-коді. Діловий образ буде стильним, презентабельним і гармонійним, якщо ремінь, взуття та барсетку підібрати в одному кольорі. Такий клатч можна, як в 90-х, поєднувати зі спортивним одягом і взуттям. Це найнатуральніша несмак.

  • Шкіряна сумка-купол з двома короткими ручками, округлим верхом і плоским дном підходить як для щоденного носіння, так і для особливо урочистих випадків і приводів. Але її ні в якому разі не можна набивати під зав'язку. Це виглядає неестетично.

  • Сатчел - м'яка барсетка в формі портфеля, підходяща для повсякденного стилю. Вона поєднується переважно з діловою одягом.

  • Сумка листоноші, виконана з текстилю або м'якої шкіри, прекрасно доповнює одяг в стилях кежуал, бохо і етно. Вона оснащена довгим ремінцем для носіння на плечі, двома застібками і великим клапаном. Її небажано носити під пахвою.

  • Маленький клатч-барсетка прямокутної або овальної форми призначений для грошей, ключів, паспорта і телефону. Його виготовляють зі шкіри або замші. Він носиться в руці, на тонкому ланцюжку через плече або на зап'ясті.

  • Конверт для документів з трикутним клапаном - сумка, Яку носять під пахвою або в двох або в одній руці. Це є символічним сигналом для оточуючих, що людина відмінно справляється, навіть коли в його розпорядженні тільки одна вільна рука.

Для стилів хіппі і бохо характерні мішкоподібні моделі хобо, а для спортивного - підійде сумка-бананка, яка одягається на пояс, на і через плече. Вони недоречні в офісі, на ділових зустрічах та офіційних заходах.

Як правильно носити барсетку через плече

Цей спосіб носіння сумки воліють знаменитості, тому що він відображає логотип і назва відомого бренду. Він характерний і для людей, які хочуть справити хороше враження на інших, щоб ними захоплювалися.

Розташування барсетки близько до тіла свідчить про практичність, організованості, гарній підготовці до того, що хочуть зробити. Їм подобається діяти, як заплановано, і у них є всі задатки лідера.

Якщо ви носите на спині барсетку, перекинувши через плече, це говорить про недбалість і постійної поспіху. Така людина зазвичай має якесь захоплення, йому завжди не вистачає декількох годин протягом дня, щоб відпочити і організувати свої справи.

Для того, хто вважає за краще такий спосіб, як носити барсетку через плече, важливі комфорт і свобода рук. Носіння сумки спереду під нахилом вказує на те, що людина відсторонений і досить сором'язливий, йому не подобається бути в центрі уваги, по діагоналі вказує на протилежне: такі люди не бояться перешкод і сміливо приймають виклик.

Як дівчині і жінці варто носити барсетку в руках

Психологи говорять про те, що якщо жінка носить барсетку перед собою і як би прикривається нею, це свідчить про те, що відчуває якусь загрозу, хвилювання або її просто не влаштовують в цей момент навколишні люди, тому вона хоче відокремитися від них.

Якщо жінки і дівчата носять маленькі барсетки як на ліктях, так і на зап'ястях, це означає, що вони впевнені в собі і знають, чого хочуть. Їм подобається підкреслювати свій статус і положення, а також почуття стилю і доброго смаку. Таке носіння сумочок властиво для успішних і впливових ділових леді і відомих зірок Європи. Його зазвичай практикують на різних урочистих заходах, в театрах і гала-концертах, де на тлі брендового панно багато позують для фотографій. Деякі дами носять жіночі барсетки таким чином, як би намагаючись приховати недоліки фігури - надто широкі стегна або виступаючий живіт.

Чому чоловічі барсетки часто носять як гаманці?

барсетка

Люди, які носять жіночий або чоловічий барсетку, тримаючи її за ручку або в руці, як гаманець, Честолюбні, прагматичні, сильні і впевнені в собі. Такий спосіб носіння може вказувати на завзятість і бажання нав'язати свою думку.

Традиційними є темні моделі чорного, синього, бордового, коричневого кольору. Їх прийнято носити взимку і восени, а світлі - влітку і навесні. В тренді також - ніжні сріблясті або кремові відтінки. Вони виглядають дорого і вишукано не тільки у жінок, але і у чоловіків.

Як вибрати і як носити бананка-барсетку на поясі?

  • Враховуйте комплекцію свого тіла. Маленька сумочка в руках або на талії великий дами буде виглядати смішно. Те ж саме, якщо занадто об'ємну модель вибере невисока і струнка дівчина з мініатюрною фігурою.

  • Жінкам, та й чоловікам з об'ємними формами варто віддавати перевагу моделям з чіткими контурами - це додасть витонченості образу.

  • Небажано вдягати аксесуари на ті місця, обсяги яких потрібно візуально зменшити, - на повні стегна.

  • Щоб не підкреслювати занадто великий розмір грудей, не носіть барсетку під пахвою і не надягайте її через плече, особливо модель з дуже короткими ручками.

 

Ознайомтеся з каталогом нашого інтернет-магазину Paradise Style, вибирайте і замовляйте вподобані моделі барсеток, клатч і інших видів сумок. Експериментуйте з різними видами і формами, сміливо поєднуйте з різним одягом, взуттям та іншими аксесуарами, поєднуючи різні кольори, стилі і фактури.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися