Що краще - дорожня сумка або валіза

Перед наміченою подорожжю варто вирішити, що зручніше – дорожня сумка чи валіза. Перший варіант, як правило, характеризується невеликою вагою, але вміщує трохи речей. Якщо планується тривала поїздка - підійде друге рішення, в якому можна розташувати всі необхідні предмети. Щоб в майбутньому не відволікатися на вибір, ми розглянули в статті часті «за» і «проти», що виникають у наших покупців.

Валіза на колесах: особливості

Аксесуар виступає в ролі затребуваної ручної поклажі, який користується попитом через наявність жорсткого каркаса. Подібна конструкція дозволяє витримувати механічні дії і падіння, надійно оберігаючи внутрішній вміст від пошкоджень. Представлені рішення в більшій мірі підійдуть діловим людям, яким потрібно перевозити прасовані костюми. Їх вдасться скласти таким чином, щоб і сорочки і штани не пом'ялися.

Товарні позиції з розширювачем-це додаткова можливість вмістити максимум. Візуально створюється враження, що перед вами маленька валіза, яка пройде як ручна поклажа. Але за підсумком в ньому розміщується все бажане.

Переваги та недоліки

Причини, за якими покупці віддають перевагу вказаний тип багажу:

  • Хороша місткість.
  • Стійкість до ударів і зносу.
  • За рахунок коліщаток зручний при пересуванні, можна купити навіть для тендітних і маленьких дівчат.
  • Підвищений експлуатаційний термін.
  • Допускається класти крихке: він збереже цілісність.
  • Пропонується в різнопланових дизайнах і кольорах.

Крім цього, виділяють деякі мінуси. Набитий аксесуар досить складно спускати по сходах. Чоловіки зможуть самостійно вирішити цю проблему, а ось жінкам належить просити допомогу у перехожих. Не до кінця заповнена валіза - не дуже добре, оскільки зберігаються початкові габарити.

Що врахувати при виборі

Оптимальний варіант-наявність трьох ручок, одна з яких повинна виконуватися висувною і регулюватися за довжиною. Решта - зроблені з тканини і зафіксовані металевими заклепками. Просто прошиті ручки можуть не впоратися з великою вагою. Особливої уваги заслуговують коліщатка: в ідеалі, щоб вони вироблялися зі сталі. Так, пластмасові - більш легкі, однак і менш міцні. Коли виріб забито вщерть, ви вже не відчуєте різницю в кілька грам, а ось параметром надійності краще не нехтувати.

Дорожня сумка: різновиди та їх характеристики

Продукція розподіляється на кілька груп:

  • Спортивна.
  • Рюкзак.
  • Трансформер.
  • Саквояж.

Перша-оснащується ручками, які оперізують аксесуар. Допускається носити в руці або розташовувати на плечі, що не завжди зручно. Окремі моделі виділяються стильним виконанням. Як матеріал варто розглядати шкіру. Специфічна риса: змінює форму під кількість перевезених речей. Рюкзаки придбавають для невеликих поїздок. Як правило, вибір характерний для молодих людей. Відпочиваючі не розглядають величезні похідні моделі. Вони вважають за краще м'які екземпляри з поліестеру або нейлону. Розмір-малий або середній, матеріал – водонепроникний.

Сумка-трансформер отримала назву завдяки можливості змінювати свій форм-фактор. Гарне рішення для спонтанних особистостей, які можуть відправитися в термінову подорож. Також це вибір тих, хто по роботі часто знаходиться в нетривалих відрядженнях. Слабкість всіх різновидів полягає у відсутності жорсткого каркаса. Щоб з'єднати компактність ручної поклажі і більш-менш жорстку конструкцію, ознайомтеся з пропозиціями по саквояжам. Він відрізняється невеликою місткістю, виготовляється зі шкіри, тому часто його купують ділові люди.

Переваги такого вибору

Сумка на колесах – якийсь гібрид, який можна як нести в руках або на плечі, так і везти по підлозі за ручку. З очевидних переваг слід зазначити наступні:

Легкість. Вони важать трохи, чим і викликають схвальні відгуки у покупців.

Місткість. Виріб чимось нагадує безрозмірні колготки. Чим більше речей, тим більше вона роздувається.

Комфортне зберігання. Не потрібно виділяти багато вільного простору. Просто складіть її і сховайте під ліжко, в комору, на ніші.

Сумочки на відміну від валіз швидше виходять з ладу: ламаються блискавки, ручки відриваються, зовнішній вигляд швидко втрачає свій лиск. Тому рекомендується купувати якісні товари з високими міцнісними властивостями. Тканина повинна бути водонепроникною, а ручки – охоплювати весь виріб.

Вибір в залежності від мети поїздки

Під час оцінювання обох варіантів необхідно також враховувати мету подорожі. Дорожня сумка буде доречною в таких випадках:

Відрядження на 2-5 днів. Коли справа стосується роботи, немає потреби брати багато речей. Як правило, прямо з аеропорту або з потягу людина відправляється на зустріч. Сумочку легко закинути на плече, після чого – залишити в камері схову.

Автобусний тур. Зручність виробу тут в тому, що його можна розташувати на верхній полиці і завжди мати доступ до всіх взятих предметів.

Шопінг-тур. Вирушаючи в поїздку через відвідування магазинів, подібний аксесуар в потрібний момент зможе розширити свої габарити, щоб вмістити всі покупки. До того ж в порожньому вигляді його досить просто перевозити.

Додатковий плюс: в одну сумку можна покласти ще кілька порожніх виробів. Тканинну або пластикову валізу вибирають в якості супутника, коли мова йде про тривалу відпустку. У ньому можна розташувати велику кількість одягу і взуття, не змінивши його форм-фактор і зовнішній вигляд. Він стане корисний і при переїзді. У нього рекомендується заховати найцінніші предмети: документи, техніку та ін.

Якщо має бути бізнес-зустріч з жорстким дрес-кодом в іншому місті або країні, валіза допоможе зберегти костюм або вечірню сукню у вихідному вигляді. Наряди не помнуться, що заощадить час на подальші прасування. Без такого виробу складно уявити перевезення крихкого. Аксесуар на колесах підійде для транспортування техніки, посуду і будь-яких інших речей. Такий багаж знижує ризик отримання пошкоджень.

Приймаємо правильне рішення

Мандрівникам, які часто знаходяться в поїздках, варто придбати обидва варіанти пропозицій. Так ви завжди будете готовими і зможете підбирати рішення під кількість планованого одягу. Дорожня сумка або валіза – залежить тільки від ваших особистих переваг. Купуючи якісну модель, ви забезпечуєте себе надійним помічником на довгі роки. На нашому сайті представлена продукція виняткової якості, яка не підведе в самий невідповідний момент. Якщо під час вибору виникнуть питання, зверніться до нашого менеджера. Спеціаліст проконсультує за всіма нюансами, порівняє кілька різновидів і підбере оптимальну позицію.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися