Жіночий ремінь: як підібрати і з чим носити

 

Жіночий пояс - не тільки модне доповнення до гардероба. Він виконує практичну функцію - дозволяє тримати штани або спідницю в правильному положенні. Це свого роду точка над «і», що завершує всю стилізацію. Її не можна вибрати випадково, тому ми вирішили надати детальну міні-інструкцію.

як правильно вибрати розмір жіночого ременя?

женский ремень

Відповідь на це питання залежить від очікуваного ефекту. 

Ви можете вибрати ремінь за кольором вбрання або в аналогічному відтінку, гармонійно доповнюючи його, або контрастний до кольору одягу або взуття. Але не забувайте, що пояс - аксесуар, який є складовою цілісного образу. Якщо неправильно його комбінувати, це буде виглядати непривабливо і недоречно. Яскраві приклади: модель з великою срібною пряжкою і масивне золоте намисто або спортивний ремінець з карабіном і східні прикраси.

Важливо, щоб ширина ременя була не набагато більше для петель пояса, інакше він буде ковзати (особливо в брюках і спідницях). Він не повинен застібатися туго, інакше створить непривабливі складки на одязі або ролики з жирових складок навколо талії.

Як визначити розмір ременя для жінки?

Щоб вибрати правильний розмір ременя, необхідно зняти мірки. 

Виміряйте окружність талії (якщо ви носите ремінь на талії, а не на стегнах), враховуючи, що шкіряні ремінці застібаються на 2-3 отвори збоку без пряжки. Загальна довжина повинна бути дорівнює окружності талії плюс 13-16 см. Зразкові параметри вказані в таблиці.

окружність

талії

Розмір

пояса

довжина

ременя

перше

отвір

Остання

дірка

75-85

80

95

70

85

80-90

85

100

75

90

85-95

90

105

80

95

90-100

95

110

85

100

95-105

100

115

90

105

100-110

105

120

95

110

105-115

110

125

100

115

110-120

115

130

105

120

115-125

120

135

110

125

як підібрати стильний жіночий пасок по фігурі?

Стилісти рекомендують використовувати пояс для корекції пропорцій силуету. 

те,як правильно одягати ремінь, залежить від комплекції тіла і стилю одягу.

Жінкам і дівчатам зі стрункою фігурою підійдуть тонкі моделі з вузькою пряжкою. Пишним дамам з округлостями стегон - класичні або широкі, але за умови, що колір або декор вироби контрастує з нарядом або поєднується з ним за кольором (білий пояс з білими джинсами, чорний пояс - з чорною спідницею).

Як правильно носити ремінь жінкам?

Якщо правильно підібрати то, з чимна талії або трохи вищеносити тонкий ремінь, він буде візуально подовжувати ноги. Якщо носити його на стегнах, приховуючи великий живіт, то краще це робити поверх широкої блузи, футболки або туніки.

Для елегантних класичних брюк повинен бути ремінець з натуральної шкіри, а його пряжка - прямий і тонкої.

Що стосується розмірів, то довжина іширина ременя для жіночих джинсівзалежить від особистих переваг. 

Стилісти рекомендують дотримуватися золотої середини. Якщо ремінець буде занадто довгим, то валиться на стегнах, буде стовбурчитися і створювати некрасиві складки на одязі. 

Середня ширина ременя - 40 мм. Він підійде як до класичних брюк, так і до джинсів. З сукнями поєднуються більш тонкі моделі.

які сучасні ремені зараз в моді?

женский ремень

У тренді - шкіряні ремені з химерними вузлами спереду. До суконь в стилі 80-х варто додати широкий і м'який ремінь, а до пальто - шкіряний або стрейчевий кілька разів обгорнутий навколо талії. 

Найбільш популярні кольори:

  • бежевий,

  • темно синій,

  • світло блакитний,

  • класичні - сірий, коричневий, чорний, білий, червоний. 

Для джинсів виготовляють ремені зі шкірозамінника або зі шкіри з міцною металевою пряжкою, часто у вигляді плоскої металевої пластини. 

Пряжка в формі логотипу бренду вже виходить з моди. 

У моді - золоті або срібні мінімалістські декоративні прикраси. 

Хіт сезону від дизайнера Andre GN - пряжка бренду у вигляді спіральної змії, що виблискує численними кристалами.

Допустимі пояса кислотних відтінків рожевого, жовтого, зеленого, блакитного з флуоресцентними і блискучими деталями і комбінацією декількох квітів. 

Також на піку популярності знову опинилися в'язані та плетені пояси, велюрові і замшеві моделі з тваринними і рослинними принтами. 

Ремені-ланцюжка повернулися в моду завдяки Селін Діон, яка була сфотографована в липні цього року під час Паризького тижня моди в наряді від кутюр. 

Емілі Ратайковскі зав'язує пластиковим ланцюжком від Chanel довгу білу сорочку, яку вона носить замість сукні. 

Белла Хадід віддає перевагу широким моделям з простою пряжкою, які підкреслюють її струнку талію. 

Ельза Госк стверджує, що пояса підходять навіть для вечірніх нарядів. 

Не вірите? Тоді зверніть увагу на стилі колекцій на світових подіумах. Там повсюдно використовуються жіночі ремені з вовняним кардиганам, жакетами і пальто, а також з брюками з високою талією, комбінезонами і облягаючими вечірніми сукнями. 

Бачите, як багато можливостей для експериментів? Тому не варто обмежуватися суворої класикою. Створюйте модні луки, вибираючи пояса до різному одязі і взутті. 

Коментарі

Написати коментар


Поділитися