Жіночі клатчі 2021-2022 – функціональний аксесуар, який вас здивує

Маленькі сумки-клатчі давно завоювали серце модниць. Сьогодні у більшості жіночих гардеробів обов'язково знайдеться такий аксесуар. Якщо раніше їм доповнювали виключно вечірні луки, то зараз цей предмет став частиною кежуалу та ділових образів.

У поточному та наступних сезонах мініатюрні вироби не планують залишати модні колекції, а це означає, що популярність їх тільки зросте. Покупцям запропоновано велику різноманітність варіантів, які з кожним роком трансформуються у нові актуальні моделі.

Швидкий огляд переваг

Клатч – це must have для тих, хто цінує компактність та функціональність в аксесуарах. Місткість обумовлена ​​унікальною конструкцією, яка дозволяє розміщувати максимум предметів. Ключові переваги продукції:

  • Невелика вага, що дозволило вписати її у повсякденні жіночні образи.
  • Великий вибір стилів, фактур, кольорів, розмірів, конфігурацій – завдяки чому сумочка залишається модною і популярною.
  • Елегантність, яку підкреслює дизайн та висока якість матеріалів.

Сьогодні у тренді практично всі виконання таких мініатюрних сумок. Окрему увагу варто приділити вінтажним виконанням. При виборі відповідного рішення орієнтуйтеся не тільки на тренди, а й на особливості свого гардеробу.

Що таке клатч: який товар купити цього сезону?

Щоб виріб гармонійно вписувався в аутфіт, але при цьому залишався зручним та стильним, зверніть увагу на останні тенденції. Які моделі виробів варто придбати цього сезону або дістати з верхньої полиці, адже мода – циклічна:

  • Конверт.

У колекції дизайнерів знову повернулися сумки-клатчі у вигляді конвертів. Модниці не мають обмежень за розміром сумки-конверта. Можете сміливо експериментувати із образами. Стилісти рекомендують віддати перевагу варіантам без яскравого декору, але в яскравій кольоровій гамі. На піку популярності моделі у насиченому червоному, зеленому, жовтому та синьому кольорі. Доповнюйте цибулю високими рукавичками, біжутерією.

  • На ланцюжку.

Маленький клатч геометричної форми на довгому ланцюжку підійде як для повсякденного, так і вечірнього образу. У комбінації з костюмом чи сукнею ви зможете вирушити на тематичну вечірку. У поєднанні з джинсами та кросівками – на прогулянку. При цьому немає обмежень за формою.

  • 30-ті та 2000-ті.

Блискітки, бахрома, паєтки та інший яскравий декор – те, що зробить будь-яке вбрання стильним та оригінальним. Якщо у вас на полиці «сховався» аксесуар, повністю покритий паєтками, настав час його дістати. Прихильники стріт-стайлу вміло поєднують його з повсякденним одягом та навіть пуховиками. Виглядає яскраво, цікаво та свіжо.

  • Бохо.

Клатчі-сумочки у стилі бохо – специфічні. Відмінні риси: пастельна та коричнева палітра, наявність вишивки або декору з каміння. Окрему увагу варто приділити вінтажним варіантам. З таким виробом ви точно завоюєте увагу поціновувачів моди.

Матеріали та фактура

Найкращим, зручним та практичним матеріалом для виготовлення товарів такого плану вважається натуральна шкіра. Важко знайти якісніший і довговічніший аналог цій підставі. Ефектно виглядають моделі із замші, оксамиту в комбінації з вишивками. Вони вимагають педантичного догляду, але при належній експлуатації здатні прослужити довгий час.

Серед трендів поточного та майбутнього сезону варто виділити позиції з лакової шкіри та пластику. У поєднанні з металевою фурнітурою такі моделі виглядають нетипово, екстравагантно, незвично. Якщо ви робите акцент на сумці, то вибирайте стримане та лаконічне вбрання. Так готовий образ не перевантажуватиметься, а акценти будуть правильно розставлені.

Якщо ви вирішили зупинитися на шкіряному варіанті жіночої сумки-клатча, оцініть гладкофактурні пропозиції з лаковим покриттям і без. Зернисті модифікації теж мають місце, але краще зберегти їх до наступного сезону. Також популярністю користуються вироби з ефектом старіння. Найкращим вибором у такому разі стане продукція зі шкіри крейзі хорс.

Як вибрати виріб?

Сьогодні чіткі вимоги та правила не діють при пошуку відповідної моделі. Варто орієнтуватися виключно на внутрішнє відчуття та свій гардероб. Базовий набір – один лаконічний та ще один оригінальний, незвичайний клатч. Так ви зможете створювати вечірні та повсякденні комбінації.

Тим, у кого в гардеробі переважає стримана палітра, варто вибрати монохромний та яскравий аксесуар. Намагайтеся не купувати товари салатових або яскраво-рожевих відтінків, оскільки їхня затребуваність - тимчасова. А ось пропозиції у глибокій червоній, синій або зеленій палітрі стануть гарною альтернативою. Інтернет-магазин Paradise Style представляє в каталозі великий вибір варіантів різнопланової цінової політики. У продажу зібрані товарні позиції з натуральної та штучної шкіри, текстилю. Перевага замовлення на онлайн-майданчику – доступні ціни та швидка доставка по Україні.

Як оновити аксесуар?

Якщо у вашому арсеналі є стара сумочка, їй можна дати друге життя. Для цього достатньо замінити фурнітуру або урізноманітнити вишивку. Прибрати ушкодження легко методом печворку. Експериментуйте і не бійтеся урізноманітнити як клатч, так і вбрання в цілому, враховуючи демократичні ціни та великий вибір сучасного каталогу.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися