Чим відрізняється жіночий рюкзак від чоловічого?

 

У магазинах часто можна зустріти поділ товарів - на чоловічі і жіночі. Це стосується не тільки одягу, взуття, білизни, але і аксесуарів. Чим чоловічий рюкзак відрізняється від жіночого? Давайте розбиратися разом.

Чим відрізняється чоловічий рюкзак від жіночого?

Модные и популярные мужские сумки - весна-лето 2020

У жінок і чоловіків фігури, тобто статури, різні. Чоловіки зазвичай мають більш довгі спини і більш короткі ноги. У жінок ці пропорції - протилежні. Саме з цієї причини жіночі рюкзаки мають більш коротку конструкцію і менший обсяг, ніж стандартні чоловічі моделі. У чоловіків більш широкі руки, ніж жінок. Щоб запобігти проблемі спадаючих з плечей ременів, жіночі версії мають ширші лямки, розташовані ближче до шиї. Ремені у жіночих моделей завжди м'якше.

Чим жіночі рюкзаки відрізняються від чоловічих?

Женский рюкзак Joypessie, черный 1202 Искусственная кожа - купить ...

поділ на жіночий або чоловічий рюкзак обумовлено прагненням виробників максимально відповідати фігурі користувача. При виборі рюкзака враховуйте місткість і використовуються дизайнерські рішення.

  • Маленькі рюкзаки, які використовуються кожен день в місті, не мають принципового розходження між жіночими і чоловічими через невеликої місткості - від 20 до 30 л. Вони були сконструйовані таким чином, щоб мати універсальне застосування. У них міститься планшет або ноутбук. Маленькі моделі ніколи не випускають з анатомічної сітчастої спинкою.

  • Середні рюкзаки на 40- 50 л призначені для далеких поїздок і більшого навантаження при переміщенні. Їх конструкції забезпечують комфорт при носінні протягом довгих годин ходьби. У середніх рюкзаків є ортопедична спинка, нагрудний і поясний ремінь, а це значить, що вантаж не рухається відносно фігури під час руху. У спортивних варіантах передбачена можливість регулювання нагрудного ременя по вертикалі. Поясний ремінь в жіночих рюкзаках після закріплення спрямований вниз, завдяки цьому рішенню вони прекрасно прилягають до спини. Чоловічий варіант поясного ременя призначений для людей з широкими спинами, короткими ногами по відношенню до довгої спині і вузьким стегнах.

  • великі рюкзаки місткістю 65-75 л для великих експедицій, коли потрібно додатково містити одяг на час поїздки, а також туристичне спорядження. У порівнянні з середніми рюкзаками вони масивніше і мають безліч додаткових зручностей, таких як дощовик і багато інших цікавих функцій і відділень.

Як відрізнити жіночий рюкзак від чоловічого?

Поділ умовно, але все ж різниця є:

1. форма і розмір. Рюкзаки для жінок зазвичай менше за розміром. Форма залежить від смаку. Зазвичай жінки віддають перевагу більш округлі і завужені донизу моделі. Чоловіки - квадратні і прямокутні. На широкій чоловічий спині маленький рюкзак буде виглядати безглуздо, як великий - на спині у дівчини мініатюрної комплекцією тіла;

2. матеріал. Шкіряні рюкзаки виглядають стильно, елегантно, модно і підходять усім. Чоловіки вважають за краще непомітні, однотонні моделі з штучних тканин (нейлону, кордури), тому що вони довговічні, зручні та практичні в експлуатації, легкі в очищенні і догляді. Жінки - екстравагантні моделі зі шкіри рептилій або декоровані шипами або блискітками. Стьобані жіночі рюкзаки асоціюються з сумочкою від Chanel, тому вони є втіленням елегантності. Симпатичний тканинний аксесуар в етнічному стилі додасть оригінальності в образ жінки будь-якого віку.

3. Колір. Це індивідуальне перевагу. Буває, що жіночі рюкзаки від чоловічих відрізняються тільки декоративною фурнітурою: страз, ланцюжків і т.д. Головне - щоб виріб не виглядав занадто строкатим і зухвалим. Шкіряний рюкзак темного кольору навряд чи підійде дівчині-підлітку. А яскравий з блискучими застібками, вишивкою або аплікацією - хлопцеві-студенту.

 

Тому головне, чим відрізняється жіночий рюкзак від чоловічого, - це відповідність віком, статтю, соціальним статусом, інтересам свого власника.

 

Кожна людина по-своєму статурі і перевагам унікальний. Рідко, але трапляється, що чоловікам комфортніше носити жіночі моделі рюкзаків, і навпаки. Якщо це великі рюкзаки для походів, то вони повинні бути правильно відрегульовані. Адже правильна посадка плечових ременів і поясного ременя гарантує комфорт на довгі години.

 

В асортименті інтернет-магазину Paradise Style є якісні рюкзаки та для чоловіків, і для жінок - і для повсякденного носіння, і для подорожей. Вибирайте і замовляйте з доставкою по Україні.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися