Тренди осені. Чоловічі аксесуари: як вибрати і з чим носити

 

Осінь - справжній рай для любителів моди. У цей період можна комбінувати тканини, кольору і фактури, а також створювати креативні і стильні комплекти.

Прочитавши до кінця цю статтю, ви підберете чоловічі аксесуари для осені, які підкреслять всі достоїнства вашої зовнішності і будуть виглядати стильно!

Модні аксесуари для чоловіків - 2019

Асортимент чоловічих аксесуарів в 2019 році не обмежується краваткою. Він досить широкий. Всі його елементи гідні для використання.Незвичайні чоловічі аксесуари можуть підкреслити індивідуальний стиль чоловіка або зламати стереотипну стилізацію оригінальними елементами.

Сонцезахисні окуляри- правильно обрана форма оправи і стекол можуть омолодити обличчя і надати одязі особливий шарм.

  • Шарфи різної довжини і ширини, виготовлені з високоякісних матеріалів і в різних колірних поєднаннях, не тільки захищають шию, а й доповнюють одяг.
  • В'язана шапка або кепка з трикотажу, флісу або зі штучної замші, додає образу необхідний блиск і стиль.
  • Рукавички, підібрані в тон або за матеріалом до головного убору, роблять комплект аксесуарів цілісним і завершеним.
  • Пояс здатний миттєво перетворити нудне сіре пальто, звичайні штани, потерті джинси або плащ в стильний наряд.
  • Парасолька чоловіки або взагалі не носять, або віддають перевагу традиційним чорні варіанти. Як і раніше в тренді - елегантні чоловічі парасолі-тростини з незвичайною фігурною ручкою з натуральної шкіри або екзотичних порід дерева.

Осінні чоловічі аксесуари зірок

маленький квадратний носовичок, що виглядає з нагрудної піджака або жилета або зав'язаний на шиї, переживає сьогодні своє відродження. Він додає шик в тих ситуаціях, коли необхідний ідеальний образ. Класикою є лляної або шовковий квадратний однотонний хустку. Хоча при бажанні можна поекспериментувати з візерунками.

В епоху смартфонів може здатися, щогодинниквже застаріли. Однак для деяких чоловіків вони є єдиною прикрасою. Класичні моделі годин на гладкому шкіряному ремінці або на срібному плетеному браслеті із задоволенням носять:

  • Брюс Уілліс,
  • Сильвестр Сталлоне,
  • Джейсон Стейтем,
  • Кіану Рівз,
  • Арнольд Шварцнегер,
  • Дональд Трамп,
  • Джекі Чан,
  • Антоніо Бандерас,
  • Дуейн Джонсон,
  • Аль Пачіно,
  • Джонні Депп.

Абсолютний мінімум в гардеробі сучасного чоловіка - одна модель краватки, хоча у кожного модного і стильного чоловіка їх близько десятка штук з різною текстурою, квітами і візерунками. Для вечірніх заходів буде корисна модель з темного шовку. Для роботи - з тонким малюнком. Для неофіційної зустрічі - краватка з цікавою текстурою, наприклад, плетених.

Носити метелика люблять Бред Пітт, Шон Коннері, Леонардо Ді Капріо.

твердий шкіряний ремінь - це елемент, який чоловіки цінують не тільки з практичної точки зору. Він виглядає чудово і додає характер будь-якої стилізації, так що варто вкласти в нього кошти. Пояс підбирається відповідно до кольору інших шкіряних елементів наряду. Найбільш універсальними є темно-коричневі і коньячні моделі, які поєднуються з елегантною і повсякденним одягом.

Класична шкіряна чоловіча сумка - ідеальний вибір. Вічний елегантний крій підходить для будь-якої стилізації. Її можна носити не тільки з костюмом, рваними джинсами або вовняним светром.

окулярине тільки захистять очі від сонця, але і додадуть впевненості в собі.

Модель Wayfarer за краще голлівудський актор Райан Гослінг, а також принци Вільям і Гаррі, Авіатори Ray-Ban - Том Круз і Девід Бекхем.

Як носити чоловічі аксесуари: 7 правил

 1. Взуття визначає колір шкіряних аксесуарів. Коричневий пояс носиться з коричневими черевиками і сумкою. Підтримка одного кольору робить загальний вид акуратним і впорядкованим. Шкіряний ремінь для годин повинен бути в тій же кольоровій гамі, що й ваш пояс. винятки:

шкіряний браслет можна вибирати більш темних відтінків, але в одній колірній гамі.

гаманець підбирають, грунтуючись на його функціональності, а не на тому, чи підходить він вашій ременя і взуття. Якщо ви хочете зберегти вишуканість, ви можете вибрати гаманець, відповідний до сумки.

 2. Металеві аксесуари для чоловіків як носити вибирають за тим же загальним принципом - їх колір повинен відповідати кольору інших деталей з металу. Це робить образ впорядкованим, вишуканим і свіжим. Ремінець годин вибирають по пряжці поясного ременя. Якщо вона срібна, використовуйте срібний годинник. Золотий годинник поєднуються із золотою пряжкою. Але вони не повинні бути однаковими - пряжка з матової сталі підходить до полірованим годинах. Також візуально важливо, щоб запонки відповідали затиску для краватки, оскільки вони знаходяться на одній лінії огляду.

 3. Ретельний підбір відтінку на основі чотирьох схем колірного колеса:

  • монохромні кольори належать до одній колірній гамі (колір білий або колір чорний), але в основному однакові;
  • аналогові - це три кольори, що лежать поруч і розділяють домінуючий колір в середині;
  • триадние кольору, що лежать на однаковій відстані одна від одної на колірному колі, забезпечують збалансоване поєднання.
  • додаткові - кольору розташовані один навпроти одного на колірному колі. Вони можуть бути сміливими і привабливими або приглушеними варіантами.

Зверніть увагу, що коло не містить нейтральних кольорів. Це тому, що майже всі відтінки поєднуються з чорним, сірим, коричневим або білим.

На практиці,як носити аксесуари чоловічі, це застосовується так. Припустимо, у вас є сині підтяжки, і ви хочете знайти краватку-метелика. Червоний знаходиться в триадной схемою між синім і жовтим.

 4. Відповідний дизайн надихає так само, як кольори.
Це означає, що якщо:

  • сорочка в клітку, в смужку або з малюнком, то вся інша одяг та аксесуари, повинні бути однотонними;
  • ви носите більше одного малюнка, використовуйте 1 маленький, 1 середній та 1 виразний візерунок.

 5. Текстура важлива при поєднанні аксесуарів. Поєднання грубої, в'язаній текстури з протилежним їй гладким шовком дозволяє досягти контрасту між різними деталями. Це особливо важливо для шийних прикрас і одягу. Однак при змішуванні різних текстур слід дотримуватися обережності. Вибираючи чоловічі аксесуари, як носити їх, дотримуйтеся однієї текстури, яка відрізняється від інших. Гладкий краватку гармонує з квадратним хусткою з бавовни або вовни, рельєфний - з шовковим. Виняток становить виразна текстура в поєднанні з суцільним і великим малюнком, що буде виглядати невдало.

 6. Дотримання сезонності. Восени доречно носити шарф і капелюх з широкими полями, а очі захищати окулярами від сонця, навіть якщо їх оправа не підходить до ремінця годин.

 7. Те, які аксесуари носять чоловіки, залежить від приводу і приводу і місця. Яскраві, виразні кольори і сміливі візерунки доречні тільки під час неформальних заходів, а приглушені - підходять для ділових і офіційних зустрічей.

Оскільки чоловікам потрібно зовсім небагато аксесуарів, то на них не варто економити. Обмежтеся одним або двома виробами з каталогу інтернет-магазину Paradise Style, Які будуть виглядати розкішно і дорого. 

Коментарі

Написати коментар


Поділитися