Що подарувати дівчині на Новий рік 2021-2022

Визначаючись, що подарувати дівчині на Новий рік, важливо, щоб це зігрівало їй душу та демонструвало ставлення та почуття до неї. Вгадати з презентом для мами, дружини, колеги можна, якщо врахувати її інтереси та уподобання. Щоб знайти оптимальний варіант, потрібно витратити час та докласти зусилля.

Якщо ви хочете, щоб старання гідно оцінили, рекомендується розглянути ряд універсальної та практичної продукції. Саме такі вироби підійдуть для приємного сюрпризу, який подарує максимум позитивних емоцій та принесе бажану реакцію. Пропонуємо добірку ідей, які підходять для новорічного свята.

Гаманець

Модельний ряд представлений у великій різноманітності форм, кольорів, розмірів та матеріалів, що дозволить знайти екземпляр під вподобання коханої. Чудовий подарунок дівчині на НГ 2022 – шкіряний гаманець. Він виглядає презентабельно та розкішно. Відрізняється високою якістю, приємними тактильними властивостями та довговічністю. Якщо ви не маєте уявлення, яка форма буде оптимальною, варто розглянути прямокутну або квадратну.

Не на останньому місці знаходиться функціональність аксесуару. Безперечними перевагами стане наявність монетниці, кількох відділень для карток та паперових грошей, потайних кишень. Якщо жінка надає перевагу простоті та мінімалізму, тоді оптимально придбати модель одного складання без великої кількості відсіків та доповнень.

Такі подарунки на Новий рік для дівчат також підбираються за кольором. Якщо немає інформації, який саме подобається коханій, можна розглянути класику – відтінки чорного та коричневого. Задача чоловіків – звернути увагу на забарвлення сумочки. У більшості випадків жінки купують гаманець у відповідній кольоровій палітрі. Гарний та зручний презент такого плану обов'язково оцінять, і він не залишиться без справи.

Повсякденна лаконічна сумка та для особливих випадків

Кожна мріє про ідеальну сумочку, яка гармонійно поєднується з різним одягом та вписується у будь-які образи. Існує чудовий варіант, що подарувати дівчині на Новий рік 2022, виконавши її бажання. Якщо ви переживаєте, що модні та трендові рішення 2022 можуть не вписатися в стрітстайл жінки, тоді варто звернути увагу на безпрограшний виріб. Найкращою продукцією виступить аксесуар невеликого розміру по типу клатча, лаконічної форми. У якості матеріалу підійде якісна натуральна шкіра чорного кольору. Мінімальна кількість декору – можливість комбінації з різноплановими стилями.

Романтичний жест можна доповнити вмістом сумки, поклавши всередину квитки в кіно, на концерт, виставку або листівку з теплими побажаннями. Переваги подібного презенту:

  • Багато сумочок не буває. Всі вони обов'язково носяться, оскільки модниці люблять демонструвати великий арсенал моделей.
  • Коли збігаються відразу два фактори – зовнішня привабливість та зручність, то такі товари є оптимальними для щоденної експлуатації.
  • Ви не помилитеся з розміром, тому що під різний випадок підходять різні екземпляри.
  • Шкіряні сумки – не лише приємний та стильний сюрприз. Це також практичний виріб, який прослужить довгі роки.

Якщо одержувач любить солодке, тоді можна сховати у кишеньках улюблені цукерки чи шоколад.

Парасолька

Це чудовий подарунок дівчині на Новий рік 2022, оскільки він корисний та не буває зайвим. Практичний та небанальний презент підійде для жінок різного віку. До того ж, він рятує не тільки від дощів, а й мокрого снігу. При виборі варто керуватися важливим правилом: головне, щоб парасолька вмістилася в жіночу сумку. Визначившись із розміром, можна переходити до зовнішнього виконання. Яскравість фарб – завжди гарне рішення.

З класичного модельного ряду особливо виділяються міні-парасольки, які підкорюють своєю компактністю без компромісів зі сторони функціональності. Така продукція – зручна та легка, запросто вміщується у міський рюкзак. Кольорова палітра представлена великою різноманітністю – відтінки чорного, білого, сірого, синього, червоного та ін. Допускається також придбати парасольки зі складними малюнками по типу абстракцій. Як декор може використовуватися вишивка, мереживо та ін. Завдяки цьому аксесуар зможе додати унікальності в стиль людини.

Ремінь чи пояс

Якщо ви не знаєте, який подарунок зробити дівчині на Новий рік, розгляньте варіант покупки класичного жіночого ременя 3,5 см. Щоб презент прослужив багато років, рекомендується вибирати шкіряний ремінь з гладкою поверхнею. Такий виріб точно не набридне з часом та припаде до смаку тим, хто віддає перевагу елегантному стилю в одязі. Гармонійно поєднується з класичними брюками та спідницями, діловим костюмом.

Широкі вироби 4-6 см із металевою пряжкою відмінно доповнять мінімалістичний аутфіт. Широкі моделі використовуються, щоб підкреслити гарний жіночий силует. Вони оптимально вписуються в образ із сукнями, пальто. До джинсів можна підібрати товари зі шкірозамінника або натуральної шкіри із міцною металевою пряжкою у вигляді плоскої пластини. Тонкі екземпляри застосовуються для романтичних нарядів, надаючи їм кокетливості та грайливості. Допускається одягати разом із джинсами, класичними штанами, сукнями. Універсальний колір – чорний.

Візитниця

Щодня доводиться носити із собою велику кількість банківських, кредитних та дисконтних карток, візиток. Багато хто розсовує їх по кишенях, сумках та ін., через що в потрібний момент знайти необхідну картку досить складно. Тому серед корисних подарунків на Новий рік для дівчат можна розглянути візитницю. Вона представлена у вигляді компактного портмоне із вкладишами під візитки. Головна перевага виробу – дбайливо та акуратно зберігає картки від негативного зовнішнього впливу. Кожна карта знаходиться у своєму відсіку, що дозволяє швидко знайти необхідну.

Подібний предмет також використовується як жіночий гаманець. Завдяки невеликим розмірам візитницю можна покласти в портфель чи сумочку. Вона спокійно вміщає візитки, карти, гроші, необхідні дрібниці. Представлений презент оцінить кожна людина, оскільки він відрізняється своєю продуманістю та корисністю.

Інтернет-магазин Paradise Style – допоможе подарувати емоції

Наші ідеї подарунків для дівчини на Новий рік дозволять створити маленьке диво для вашої коханої. А щоб швидко знайти будь-який аксесуар, ви можете перейти в наш асортимент та скористатися зручною системою фільтрів. Якщо потрібна допомога з вибором, можна звернутися за консультацією до нашого експерта. Менеджер на зв'язку по телефону та онлайн. Доставка продукції організовується в короткий термін по всій Україні.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися