Як вибрати жіночий парасольку

 

Як вибрати жіночий парасольку

Якщо ви хочете, щоб ваш наряд завжди виглядав бездоганно, вам знадобиться функціональний парасольку, який захистить його від проливного дощу. Рекомендуємо вибрати той, який буде цікавим доповненням до одягу. Про те, як правильно вибрати жіночий парасольку, і на що варто звернути особливу увагу, щоб купити функціональну і привабливу модель, ми розповімо в цій статті.

Що потрібно враховувати при виборі відповідного жіночого парасольки

Перше, про що ви повинні подумати, чи віддаєте перевагу складаний або довгу парасолю. Обидві версії мають свої переваги.

Складні парасолі в складеному стані відрізняються компактними розмірами і поміщаються в сумку або рюкзак. Це рішення для тих людей, для яких зручність є пріоритетом.

Довгі парасолі-тростини більш елегантні. Вони прекрасно доповнюють класичний стиль.

Іншим важливим моментом, який слід враховувати, перед тим, як вибрати парасольку для жінки, Є його механізм:

  • ручний - це парасолька, який скласти і розвернути потрібно самостійно. Такі моделі оснащені спеціальним повзунком, який необхідно зрушити, щоб скласти або розвернути купол. Основною перевагою парасольок такого типу є довговічність механізму;
  • напівавтоматичний - в цьому випадку навіс парасольки відкривається натисканням кнопки. Коли дощ припиняється, парасольку складається вручну;
  • автоматичний - купол легко складається і розкладається за допомогою спеціальних кнопок на ручці. Це рішення для жінок, які цінують комфорт.

Як вибрати хороший жіночий парасольку?

Якщо ви хочете, щоб новий парасольку прослужив довго, звертайте увагу на каркас його навісу. Часто власники парасольок виготовляються з легкого алюмінію. Недоліком рам з цього матеріалу є те, що вони не стійкі до пошкоджень. Деякі виробники парасольок підсилюють алюмінієві рами титаном. Парасолі зі сталевими рамами - важкі, тому незручні у використанні.

Сучасні моделі випускаються з рамками зі скловолокна, яке стійке до механічних пошкоджень. Навіть при сильному пориві вітру конструкція не буде пошкоджена. Рекомендуються парасольки зі стекловолоконной рамою і алюмінієвою конструкцією, які додатково посилені скловолокном.

Як вибрати парасольку жіночий за кольором і дизайну?

Більшість жінок, які шукають новий парасольку, звертають увагу на його естетичну цінність. Багато пані віддають перевагу, які підходять до повсякденного або елегантного стилю.

Ті, хто віддає перевагу класиці, але любить виділятися серед натовпу, можуть вибрати однотонний класичний парасольку яскравого кольору.

Теплий червоний, динамічний жовтий, ніжний рожевий або чистий синій - це кольори, які стануть цікавим доповненням осіннього пальто.

Універсальні чорні і темно-сині парасольки підходять до всього, навіть до вечірніх суконь.

Любителькам сучасних рішень варто розглянути такий варіант, як прозорий парасольку. Його виготовляють абсолютно гладким, з кольоровими вставками і візерунками. Прозорі жіночі парасольки забезпечують не тільки дуже захист від дощу, але і гарну видимість дороги. Вони модні, привертають до себе увагу і нейтральні. Завдяки цьому вписуються практично в будь-який наряд - спортивного повсякденного або вишуканого стилю. Це поширений вибір наречених.

Парасольки з візерунком - в клітку, горошок, з смужками - вважаються класикою і також користуються великою популярністю. Сміливі дами, які люблять привертати до себе увагу, можуть вибрати жіночий парасольку, прикрашений позачасовим леопардовим принтом. Ті, кому подобаються ніжні і жіночні стилізації можуть вибрати пастельний парасольку з мереживною обробкою або прикрашений модним квітковим орнаментом.

 

Тепер ви знаєте, як правильно вибрати зонт жіночий. Знайомтеся з нашим каталогом і замовте вподобану модель.

 

Інтернет-магазин модних аксесуарів Paradise

Коментарі

Написати коментар


Поділитися