Переваги шкіряної обкладинки для паспорту

Шкіряні обкладинки – популярний аксесуар, який здатний зберегти цілісності ваш паспорт. Головна відмінність представленого виробу – тривалий термін служби та велика різноманітність виконань. Такий пристрій - відмінний подарунок для близької людини. Шкіргалантерею подібного формату можна розподілити на такі групи:

  • Класика.

Статусна модель, яка виглядає солідно та презентабельно. Виготовляються товари такого плану як із гладкої, так і з фактурної шкіри. Популярні кольори виробів з цієї категорії: чорний, коричневий, темно-синій. Пропозиціям торгових марок характерний лаконічний дизайн із мінімумом декоративних елементів. Допускається наявність рядка.

  • Кежуал.

Моделі, які мають такі особливості: яскраві відтінки, оригінальні візерунки, різнопланова фактура. При виборі такого типу аксесуара варто звернути увагу на смакові уподобання та стилістику більшості виробів одержувача.

Плюси шкіряної продукції

Обкладинка для документа, виготовлена з натуральної основи, відрізняється від аналогів такими перевагами:

  • Практичність. Шкіряна база – якісна, зносостійка. Такі пристрої не бояться механічних пошкоджень, вони стійкі до тертя, частої експлуатації.
  • Тривалий термін служби. Згодом шкіра тільки набуває свого шарму. Якщо на поверхні з'явилися подряпини або інші дефекти, їх легко можна прибрати стандартним кремом.
  • Незважаючи на це, краї залишаються цілісними, не розпатихаються, що зберігає привабливий зовнішній вигляд.
  • Оригінальний дизайн. Навіть класичні рішення у стриманому забарвленні виглядають стильно та яскраво, тому такий презент обов'язково сподобається одержувачу.

Якщо довговічність та зносостійкість – головний пріоритет для вас, варто зупинитися на шкіряних варіаціях.

Моделі та конструкція

Обкладинки на паспорт для чоловіків та жінок у сучасному виконанні досить часто поєднують характеристики портмоне. У продажу можна зустріти вироби як із класичною конструкцією, так і в розширеній комплектації. Останні мають на увазі наявність додаткових відділень для зберігання інших документів.

Крім представленого конструкційного виконання, товари доповнюються фіксаторами. Це може бути магнітна вставка або утримуюча гумка, яка запобігає непередбачуваному відкриванню паспорта в сумці. Наявність зазначеного елемента додатково зберігає цілісність документа усередині.

З наявності Paradise Style ви зможете обрати аксесуар у будь-якому виконанні. Інтернет-магазин зібрав у продажу велику різноманітність пропозицій, з яких ви зможете підібрати модель під індивідуальні уподобання.

Особливості виробництва

У процесі виготовлення використовуються такі різновиди шкіри:

  • Зносостійка та довговічна теляча.
  • Гнучка та м'яка овеча.
  • Міцна ексклюзивна крокодиля шкіра.

Остання модель – чудовий презент для тих, хто любить відрізнятися та вибирає унікальні аксесуари. Хороше рішення - знайти подарунок під колір сумки, портфеля, гаманця або портмоне. Якщо ви хочете зробити приємний сюрприз, додайте до обкладинки ключницю або іншу шкіргалантерею. У каталозі зібраний великий вибір виробів за демократичними цінами та оригінальним дизайном.

Вибираючи шкіряну продукцію, можете не сумніватися в тому, що вона прослужить вам якнайдовше навіть при постійному використанні. Упакувати товар можна як у коробку, так і обернувши папером та перев'язавши стрічкою.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися