Сумки до норковій і мутоновая шубі. Поради щодо вибору від Paradise.net.ua

 

Шуба є особливим елементом жіночого гардеробу. Багато її власниці стверджують, що вона в першу чергу зігріває душу, а не тільки тіло. Однак за умови правильного підбору якісної сумки, Яка доповнить, а не зіпсує образ.

Як підібрати сумку до шубі з натурального хутра?

сумка с шубой

Традиційний принцип означає, що класичний одяг носиться з аксесуарами, які відповідають їй за стилем і колірною гамою.

Універсальний варіант - довга пряма натуральна шуба, доповнена мініатюрним клатчем в колір шарфа, рукавичок, шапки:

  • Келлі від Hermes,

  • 2.55 від Chanel.

Для бізнес-леді оптимальний ділової портфель Louis Vuitton, який зробить її зовнішній вигляд солідним і елегантним.

Для повсякденного носіння оптимальна сумка-шоппер м'якої форми на двох коротких ручках, але носити її доведеться в руках.

Пухнастий хутро краще виглядає з аксесуарами середніх розмірів з короткими ручками. Укорочені моделі шуб, кожушки і хутряні жилетки гармонійно виглядають з маленькими клатчами.

З шубою з натурального хутра не варто надягати сумку на плече на довгій ручці, щоб не протерти те місце, на якому її носять. Найкраще підійде класична модель зі шкіри з мінімальною кількістю прикрас.

Яку сумку носити з шубою різного кольору?

Молодіжні вироби з кольорового хутра вдало комбінуються як однотонними, так і комбінованими виробами.

Для світлих тонів шуби бажано підбирати не яскраві моделі, але тільки щоб їх колір не збігався з відтінком хутра. Для темних - допустимі яскраві тони. Бажано, щоб вони були світліше, ніж хутро.

Підбирати сумку до кольорового однотонному хутрі - оранжевого, зеленого, рудого і коричневого кольору - можна тон в тон.

Якщо модель зі вставками - смугами або тваринами принтами, то краще віддати перевагу класиці більш спокійного кольору.

Доречні білий, бежевий, сірий відтінки, а також їх комбінації.

Синя шубка з аналогічного кольору сумочкою буде виглядати шикарно.

Рожева - теж добре стане поєднуватися з синьою сумкою. Це буде яскравий і модний лук, який підніме жінці настрій і додасть їй впевненість в собі.

Якщо шуба використовується для вечірнього виходу, то її краще доповнити витонченою сумочкою з багатим декором і такими акцентами, як:

  • вишивка орнаментів,

  • візерунки з страз,

  • нашивка або плетіння бісером.

У стилі бохо допустимі намиста, намиста і браслети.

Незважаючи на те, що сучасна мода демократична, відомі стилісти і дизайнери не рекомендують перевантажувати вигляд дрібними деталями, тому що етоуже буде перебір. Вони наполягають на тому, що не можна носити із зимовою шубою яскраву сумку з незвичайним і сміливим принтом, вироби складного крою з блискучих тканин або шкірозамінника з поверхнею кислотних відтінків.

Яку сумку вибрати до чорної шубі? Класичного темно-коричневого або чорного кольору. Але однотонні моделі виглядають похмуро в поєднанні з чорним хутром і додають кілька років власниці. Те ж саме стосується червоних і бордових виробів. У них повинна бути якась яскрава родзинка.

З якою сумкою краще носити шубу зі штучного хутра?

Матеріал не має великого значення. Головне, на що потрібно звернути увагу, - це якість і фасон. Найбільшою популярністю користуються однотонні класичні вироби з натуральної шкіри великої рогатої худоби (наппа), свиней, рептилій, замша. Але вони не всім доступні за вартістю, тому можна вибрати брендові копії з екокожі - шкірозамінника, який здатний імітувати будь-яку фактуру і фарбуватися в будь-який колір.

Яку сумку слід купити до жіночої норковій шубі?

сумка с шубой

Хутро норки в усьому світі вважається статусним і найбільш дорогим. Він додає образу благородство. Цей комплект підходить як для носіння на роботу, так і для походів на всілякі урочисті заходи, в театр або в ресторан. Підбирати його слід за принципом «просто і зі смаком». Слід віддати перевагу елегантною скромності моделей, відмовившись від легковажних, масивних, особливо глянцевих дизайнів.

При виборі підходящої сумки обов'язково враховуйте фасон свій норкової шуби:

  • тренд кількох модних сезонів поспіль - «парку» - добре виглядає з повсякденними моделями, виготовленими з щільної шкіри з матовою поверхнею;

  • до «трапеції» з капюшоном підходять мініатюрні аксесуари, що носяться в руці або на лікті;

  • «Летюча миша» схожа на пончо завдяки широким рукавах. Вона поєднується як з клатчем, так і з повсякденними каркасними сумками;

  • крій «метелик» з розкльошені подолом підійде як худим жінкам і дівчатам, так і власницям пишних форм;

  • до простих, легким і укороченим норкових шуб підходять мішкоподібні, але акуратні сумочки, що носять в руках.

Ридикюль або саквояж є досить непоганим варіантом. Оскільки сумка через плече здавлює хутро, то саквояж слід тримати в руці. Він не повинен бути квадратним і масивним, інакше він додасть образу безформність.

Кращий варіант аксесуара до норковій шубі - це клатч. За рахунок своєї акуратності він додасть образу вишуканості і жіночності. Така модель сумки не буде псувати хутро і перевантажувати образ.

З норковими шубами будь-якого відтінку хутра ідеально будуть виглядати чорні сумки. Але якщо вам хочеться різноманітності, зверніть увагу на моделі коричневого і сірого кольору. Сумка може бути або такого ж відтінку, як і шуба, або на один-два тони темніше або світліше. Цікаво виглядають варіації, які будуються на контрасті: чорна норкова шуба і бежева сумочка.

Щодо матеріалу багато стилісти вважають оптимальним комбінацію шкіри або замші з нірки хутром при обов'язковій умові точного збігу за кольором. Допустима різниця в 1-2 тони, але не більше.

Думка, що склався щодо хутряних сумок, - неоднозначне. Вони періодично зустрічаються в колекціях деяких брендів. На сміливе поєднання хутра можна зважитися, підібравши матеріали, схожі за текстурою і кольором.

Небажано носити норкову шубу з сумкою з бамбуковими ручками або з плетеного полотна. Вона підходить виключно для літнього періоду. Що ж стосується лакових моделей, то вони доречні тільки в урочистому випадку.

Як підібрати сумку до мутоновая шубі?

Мутон - м'який і теплий хутро, що отримується з облагородженої овчини цільної вироблення. Овець спеціальної породи для його виготовлення вирощують в Новій Зеландії або Австралії.

Основні критерії вибору аксесуарів - це фасон і стиль до мутоновая шубі. Об'ємні сумки небажано носити з довгими шубами.

Дизайнери не радять в одному образі змішувати класичні, ретро- і вантажні вироби.

Мутоновая хутро світлих відтінків ідеально доповнюють яскраві сумки, за винятком літніх моделей зі штучної шкіри глянсовою лакованої поверхнею.

Зі світлим мутоновая шубою поєднуються аксесуари кавового і лавандового відтінків, що виглядає легко, елегантно і витончено.

Тепер ви знаєте секрети створення модного і вишуканого зимового образу. Вибирайте і носите з задоволенням аксесуари з каталогу інтернет-магазину Paradise, де представлений величезний асортимент жіночих сумок різних кольорів і дизайнів.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися