Колір гаманця для залучення грошей: який віддати перевагу?

Гаманець - не тільки контейнер для грошей, а й естетичне доповнення образу. Він повинен бути правильно підібраний відповідно до одягом, взуттям та сумкою.

Якщо хочете зробити комусь відмінний подарунок, потрібно знати, як ця людина любить одягатися. Якщо - химерно і індивідуально, завжди носить безліч аксесуарів, то рекомендуємо яскравий і барвистий гаманець.

Коли людина любить модно одягатися, але в помірному стилі, подаруйте однотонну класичну модель - і не прогадаєте. Це найважливіший символ, пов'язаних з фінансовим добробутом. Якого кольору повинен бути цей гаманець ми розповімо в цій статті, яка допоможе зробити правильний вибір.

Як зрозуміти, який колір гаманця притягує гроші за датою вашого народження?

З давніх-давен вважалося, що всі люди мають власний колір, який надає на них благотворний вплив. Він підбирається за останні два числах року народження:

  • 0, 1 - білий, сріблястий;

  • 2, 3 - сірий, чорний;

  • 4, 5 - зелений, коричневий;

  • 6, 7 - рожевий, червоний;

  • 8, 9 - помаранчевий, золотий, жовтий, червоний.

Який колір гаманця залучає гроші по кожному знаку Зодіаку?

Астрологи наполягають на думці, що якщо колір гаманця правильно підібраний, грошова енергія значно зростає.

Всі знаки зодіаку мають елементами, за якими слід підбирати колір гаманця.

  1. Вогонь - Лев, Стрілець, Овен. Активні і сповнені амбіцій. Їм необхідно віддавати перевагу моделям відтінків червоного, зеленого або золотого.

  2. Повітря - Терези, Водолій, Близнюки. Їм переважно вибирати яскраві вироби зеленого, жовтого або сірого відтінків.

  3. Земля - ​​Діва, Козеріг, Телець. Зробити дохід стабільним допоможуть моделі золотого або коричневого кольорів.

  4. Вода - Риба, Рак, Скорпіон. Аксесуар зеленого, сріблястого або білого кольору не тільки притягує гроші і застерігає власника від незапланованих витрат.

Якого кольору краще купити грошовий гаманець?

Існують кольору, які сприяють накопиченню грошової енергії. Головна асоціація з багатством - звучання золотих монет. Всі відтінки золота, жовтого, бежевого підсилюють життєву енергію.

Якщо не потрібний яскравий і ефектний золотий гаманець, зупиніться на моделі відтінків охри, гірчичного, бежевого і коричневого.

  • жовтий гаманець популярний серед творчих людей, для яких гроші не є найголовнішим пріоритетом. Тоді гаманець повинен бути із замші, яка сповільнить відтік фінансів і сприятиме їх швидкому поверненню.

  • Зелений - це елемент Дерева уособлює родючий грунт, оптимізм, зростання, надію і процвітання. Недарма це колір грошей в більшості країн світу, колір американських доларів. Гроші люблять такі гаманці, Тому що вони завжди наповнені енергією.

  • Помаранчеві вироби символізують прагнення до мети, додають оптимізму і стимулюють до дій. Всі відтінки оранжевого звільняють від обмежень. Це колір радості, а гроші люблять триматися за людей, бадьорих і оптимістичних.

  • Чорний колір гаманця - асоціюється не з тиском і силою, як червоний, а з мудрістю. Він необхідний людям, які хочуть максимально застосувати свій життєвий досвід і навички. Чорний - допомагає правильно налаштуватися на роботу. Це не означає, що його власник не використовує шосте відчуття - воно не грає головну роль в мисленні.

  • Сріблястий, хоч відноситься до холодної діапазону, сприяє накопиченню багатства завдяки асоціації з цінними срібними монетами.

  • Сірий або білий - притягує удачу і повагу. Щоб збільшити потік енергії, необхідно купити ще один аксесуар того ж кольору (пояс або сумку) і носити їх в поєднанні.

Наскільки ефективний червоний колір жіночого гаманця для залучення грошей?

Червоний належить елементу Вогню. У Китаї він означає достаток - перемогу процвітання над бідністю. Згідно з фен-шуй, гроші люблять червоний, тому вони не «тікають» з гаманців цього кольору. Якщо червоний гаманець виглядає дорого, то буде залучати удачу і регулярний потік грошей.

Ідеальним рішенням є червоний гаманець з високоякісної лакованої шкіри, але не зі штучного матеріалу. Бажано - однотонний, без вставок. Він підійде людям, які сміливі, енергійні, емоційні, сильні і конкурентоспроможні. Допоможе їм виділитися з натовпу і заробити багато грошей.

Який колір гаманця небажано вибрати?

Кольори водяних елементів - бірюзовий, фіолетовий, синій, блакитний, - небажані, тому що гроші протікають через них, як вода. Вони символізують тільки тимчасове перебування. Зароблені фінанси скоро зникнуть - з'являться незаплановані витрати.

Синій колір викликає в людині шосте відчуття, а воно притуплює інші навички. Це колір води, який пов'язаний з чимось нестабільним, текучим, тимчасовим. Виходить, що сила - випадкова удача і погане передчуття, що сприяє відтоку грошей.

Звертаємо вашу увагу, що вибираючи, який колір гаманця приведе вас до грошей, необхідно враховувати його форму і розмір. Бажано придбати великого розміру, щоб не складати гроші. Тоді їм буде комфортно, і вони самі захочуть туди потрапляти і там перебувати.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися