Як вибрати чоловічий ремінь у подарунок: що потрібно знати під час покупки

Шкіряний ремінь у подарунок чоловікові – один із корисних та практичних презентів, який обов'язково буде у ходу. Крім розміру, існує ще ряд ключових критеріїв підбору: візуальна привабливість, тип, матеріал. Якщо ви плануєте вибирати такий аксесуар, то Paradise Style підготував вам чек-лист з основними критеріями, на які варто орієнтуватися.

Тип та стилістика

Якщо підбір розміру – справа виключно індивідуальна, то з різновидом та стилем виконання виробу можна легко визначитись. Всі товари такого плану розподіляються на дві групи:

  • Повсякденні.
  • Офіційні.

Повсякденні або кежуал варіанти – рішення, які чоловіки носять разом із джинсами, брюками, джоггерами. Головні вимоги до продукції: міцність, зносостійкість, універсальність. Оптимальні моделі – чорний чи коричневий ремінь у подарунок, виготовлений із натуральної чи еко-шкіри. Важливо, щоб аксесуар вписувався у стилістику гардеробу. Сьогодні в тренді також текстильні вироби, які гармонійно поєднуються з повсякденним та спортивним одягом.

Офіційні екземпляри – це класика, яка одягається виключно під суворий костюм. Якщо в гардеробі переважно виражений діловий стиль, то зупиніться на запропонованому рішенні. Деталі, що виділяються, такого ременя в подарунок чоловікові - невелика і лаконічна пряжка.

Матеріал основи

При виборі варто зважити, з якого матеріалу виготовлений аксесуар. Неякісний виріб швидко розтріплеться, що виглядатиме неохайно. Варіанти основ, які найбільш популярні:

  • Натуральна шкіра.

Лідер продажу, тому що товарам характерна щільність, міцність, довговічність і при цьому еластичність. Найякісніша шкіра - та, що виготовлена з верхнього шару шкіри.

Шліфовані моделі – менш довговічні, але візуально привабливі та елегантні. Визначити шліфування легко. Такі вироби гладкі, з характерним блиском. Нешліфована шкіра навіть після обробки має шорсткість і нерівність.

  • Екошкіра.

Не варто недооцінювати цей матеріал, адже сучасні аксесуари також мають достатню щільність. Унікальна методика зовнішньої обробки робить їх стійкими до тертя та іншого механічного впливу.

  • Текстиль.

Довговічні та порівняно недорогі варіанти, які можна поєднувати з кежуал-нарядами. Така продукція комплектується різноплановими фіксаторами та регуляторами, тому вибір – різноманітний.

Що можна подарувати разом із ременем?

Такий аксесуар можна вважати хорошим і практичним самостійним презентом. Якщо ви хочете доповнити подарунок, то в комплекті можна зробити:

  • Гаманець або портмоне.
  • Рукавички
  • Туфлі, мокасини.
  • Сорочку, костюм.


Найвдаліше поєднувати подібний подарунок з іншою шкіргалантереєю. Також ви зможете зібрати діловий бокс.

Багато хто задається питанням – чи можна дарувати ремінь чоловікові. Так, якщо ви подаєте подарунок чоловікові, хлопцеві, другові. Босу краще не вибирати такий презент, тому що він вважається особистим та досить інтимним. Paradise Style пропонує розширений асортимент аксесуарів, серед яких товари в офіційній та кежуал-стилістиці.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися