Як можна і як не можна носити чоловічий сумку?

 

Часи, коли чоловіки насторожено ставилися до сумок, пройшли. Протягом декількох модних сезонів зручна чоловіча сумка - це один з найважливіших елементів як повсякденного, так і ділового стилю. Адже кожен день життя ставить людей в різні ситуації. Різні вимоги пред'являються до офісного дресс-коду і аксесуарам, які необхідні чоловікам в поїздках і подорожах.

Як вибрати чоловічі зручні сумки на плече по фото?

Вибираючи сумку на плече, відповідну конкретним потребам і випадків, слід керуватися декількома критеріями. 

В першу чергу зверніть увагу на якість матеріалу. Шкіряна чоловіча маленька сумка, якщо її правильно носити і доглядати за нею, прослужить багато років. 

При виборі цієї важливої ​​для гардероба штучки дайте собі відповідь на декілька питань: 

  • Така модель точно призначена для чоловіка або вони «унісекс» можуть носити жінки? Як ви до цього ставитеся? Щоб сумка не виглядала жіночно, не надягайте її на лікоть.

  • Ця чоловіча сумка під пальто чи вона ще поєднується зі спортивною курткою?

  • може, краще віддати перевагу рюкзаку?

Хоча на останнє запитання відповідь цілком очевидна: «Навіщо вибирати між рюкзаком і сумкою, якщо можна купити і те, і інше?». 

Рюкзак прекрасно поєднується з неформальними комплектами і прогулянками, кофтами, джинсами і кросівками, але це рішення не підходить для формальної одягу. 

Якщо чоловік одягнений зі смаком в діловий костюм, але замість портфеля або невеликий сумки-листоноші у нього на плечі рюкзак, ця комбінація не має нічого спільного з елегантністю і послідовністю, її краще ні з чим не носити. 

Теж саме стосується дотримання ділового портфеля з джинсами або спортивним костюмом.

Для формальної одягу, елегантного і повсякденного стилю більш підходять чоловічі клатчі та барсетки. Необхідно заздалегідь продумати, як носити барсетку через плече, і в залежності від цього вибрати довжину ручки. 

Як носити чоловічий сумку в офіс або на ділову зустріч?

Якщо в закладі застосовується елегантний дрес-код, це не означає, що потрібно жертвувати функціональністю. Маленька чоловіча сумка через плече не тільки справить позитивне враження на колег і клієнтів, а й забезпечить можливість мати при собі те, що потрібно для роботи:

  • ноутбук з невеликою діагоналлю, 

  • планшет,

  • папку з документами.

Бажано, щоб її колір відповідав іншим шкіряним аксесуарам - поясу, гаманцю і взуття. Хоч деякі називають це поєднання «моветон», ефектність, солідність і гармонійність такого способу незаперечні. 

Для цього стилю часто вибирають замшеві і нубукові сумки, а також моделі з неокрашенной шкіри, що поєднує різні матеріали або кольору. Є також більш сміливі дизайнерські аксесуари з великими зовнішніми кишенями.

Щоб запобігти стирання куртки, пальто або піджака, сумка через плече носиться як на широкій ручці, так і на плечі або надаватися через голову.

Як правильно носити чоловічі сумки на вихідних і в подорожах

Менш формальний стиль, так званий smart casual, не виключає наявності наплечной сумки. Навпаки, він відкриває нові можливості для її вибору.

Неважливо, чи збираєтеся ви на вихідні за місто або в більш тривалу відпустку, потрібно чоловіча сумка месенджер через плече, призначена для гаманця, посвідчень особи, страхових і проїзних документів, які не завжди зручно носити в великому рюкзаку або в дорожній сумці. 

Ідеальний розмір чоловічої сумки - 30 × 40 см. В ній є всі необхідні кишені і відділення, які дозволять підтримувати належний порядок. Її можна носити як через плече, так і на плечі. Якщо вона навантажена, то з плеча буде зісковзувати.  

Кількість, розмір кишень і відділень визначають число і габарити предметів, які потрібно взяти з собою в поїздку. Наповнена до відмови маленька сумка - це ознака відсутності смаку. Якщо хочете наповнити її великою кількістю речей, ніж те, на яке розрахований цей аксесуар, вибирайте іншу модель. 

Крім місткості, слід звернути увагу на кількість кишень і їх розташування з точки зору міцності і зручності. Від цього залежить, як правильно носити сумку через плече чоловікам. По-правильному - збоку або ззаду, але не попереду. 

У будь-якому гардеробі доречні мінімалістичні чорні або коричневі чоловічі сумкиз гладкої шкіри або шкірозамінника, без додаткових пряжок, кишень і яскравих елементів, вони носять позачасовий характер і підходять майже до всього - як до ділової, так і до повсякденного одягу. Їх надягають на / через плече або тримають в руках.

Вибираючи чоловічу сумку, поставтеся до неї як до інвестиції, тому основними критеріями вибору повинні бути якість, тип матеріалу, з якого вона виготовлена, і зручність при носінні. Завдяки високій якості і позачасового фасону це виріб прослужить кілька десятків років. При необхідності окремі деталі, такі як ручки, застібки або підкладка, підлягають ремонту або заміні.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися