Модні сумки, які обов'язково варто подивитися на сезон весна-літо 2022

Для багатьох жінок сумочка – особлива річ, яка не просто підкреслює красу, стиль, вишуканость аутфіту, але також виступає головним акцентом. Тенденції у світі моди змінюються кожного сезону. Деякі екземпляри залишаються актуальними довгі роки, але кожна нова колекція дарує яскравих представників, які одразу привертають увагу. Трендові сумки весна 2022 – класичні та оригінальні моделі, що відрізняються:

  • Кольорами.
  • Розмірами.
  • Формами.
  • Дизайном.

Тому дівчата зможуть знайти варіант у певній стилістиці та під конкретний одяг. Нижче наведено приклади аксесуарів, які стали популярними нарівні з різновидами по типу відро, мішечок та кошик.

Діловий тоут

Якщо швидкоплинні тренди не приносять вам радості, тоді варто розглянути довговічніші рішення в класичному виконанні. Багато хто за час карантину встиг скучити за суворим діловим дрес-кодом. Тому на перший план стали виходити предмети гардеробу, які асоціюються з роботою в офісі. Модні товари на період весна-літо – тоути, стримані сумки-листоножки, дипломати. Сучасні образи можна створювати не лише з сукнями-футлярами та костюмами.

Такі жіночі сумки у 2022-му відмінно виглядають у парі з мінімалістичним та монохромним вбранням, яке збігається по відтінку. Це оптимальний вибір для прихильників базових речей. Для шопінгу кращим визнаний лаконічний шкіряний тоут. Головні характеристики – мінімальна кількість декору та деталей, максимум практичності та користі.

Плетені

Саме така продукція одразу викликає асоціацію із весняно-літнім сезоном. Вироби з рафії ідеально підходять для носіння на морі під час відпустки. Однак така пляжна модель стає все більш міською. Виробники роблять її більш універсальною. Сьогодні можна знайти хобо зі шнурків та текстилю, месенджери, варіанти на або через плече. Об'ємні сумочки з гарною місткістю використовуються для пляжу або пікніка, мініатюрні – для міських аутфітів.

Класичні форми

До цієї категорії вже давно увійшли компактні прямокутні крос-боді. Незважаючи на невеликі параметри, дівчата оцінять продуманість внутрішнього простору. Щільний корпус надійно захищає вміст, через що ви можете не переживати за телефон, паспорт та інші важливі дрібниці.

Лаконічність та стриманість

Простота виконання – те, що завжди залишається затребуваним та актуальним. Ідеальний екземпляр – з мінімумом прикрас, у базових кольорах, з чіткою формою та прямими лініями. Навіть після кількох десятиліть подібне рішення відмінно впишеться у діловий чи кежуальний образ. Такі товари ви знайдете в інтернет-магазині Paradise Style. Вони вирізняються своєю високою якістю та ціновою доступністю.

Модні сумки на літо: компактних розмірів та клатчі

Сьогодні це не просто надійні та стильні супутники для роботи, прогулянок, зустрічей. Вони також виконують ще одну важливу функцію – доповнення вбрання. За цим критерієм новинки колекцій відповідають найвищим вимогам. Невеликі вироби різноманітних фасонів – це наступні хіти року. Насамперед варто придивитися собі клатч, який підійде як для вечірнього виходу, так і під базовий гардероб.

Елегантно виглядає мініатюрна продукція з короткими ручками. Це саме той варіант, який ідеально впишеться в підкреслено жіночний образ. Дизайнери продумали все до дрібниць та представили нетривіальні позиції, які розраховані на повсякденне використання. У продажу зустрічаються компактні моделі у різнопланових стилістиках.

Яскраві

Барвистість палітри – те, що впливає на загальне сприйняття зовнішнього вигляду. Додати цікаві нотки допоможуть сумочки, які приваблюють погляди своєю насиченістю. Виробники пропонують всю можливу різноманітність веселки, що дозволить прикрасити вашу весну.

З прозорого матеріалу

Сучасна мода сумки презентувала у незвичайному виконанні. Якщо спочатку вам здалося, що вони – непрактичні та дивні, то не поспішайте з висновками. Саме такі представники дизайнерського бачення будуть хітами наступного літа. Раніше вже модельєри вводили подібну тенденцію. Після деяких видозмін прозорі аксесуари стануть must have в арсеналі кожної дівчини. Серед переваг – відмінне поєднання з різними стилями, через що вам не доведеться ламати голову, що по відтінку скомбінувати з взуттям та одягом.

Мінімалістичні багети

Світові бренди в один голос заявляють, що саме такі екземпляри стануть затребуваними в найближчому майбутньому. Торгові марки одностайно затвердили свого лідера – багети витягнутої прямокутної форми без зайвих декоративних деталей.

Хобо

Стильний фасон представлений у вигляді м'якої округлої та трохи витягнутої об'ємної форми, яка доповнюється широкими та зручними ручками середньої довжини. Носити хобо можна на згині ліктя чи плечі. Їх обирають за хорошу місткість та лаконічну красу, яка не порушить задум будь-якого ансамблю. Товари великих розмірів підійдуть на заміну шоперам, а мініатюрних – як альтернатива багетам.

Круглі сумки 2021-2022

Нещодавно подібний форм-фактор не був серед улюбленців. Якоїсь миті їх навіть визнали моветоном. На думку фешн-експертів, подібне могло статися через велику кількість підробок під світові бренди. Але вже навесні-літа такі рішення знову стануть на піку популярності. Якщо у вас вдома зберігся вказаний предмет гардеробу, то саме час діставати його. Продукція такого плану зачаровує своєю креативністю та красою.

Що враховувати під час вибору нового трендового виробу

Один із ключових показників зручності – форма, яка безпосередньо залежить від призначення сумочки. Для інтегрування в офісний аутфіт застосовуються класичні прямокутні та квадратні варіанти із закругленими кутами. Для молодих дівчат асортимент сформований з різноманітних форм, серед яких переважають квадратні та круглі з оригінальним та яскравим оздобленням. Для прогулянок та походів на пляж кутюр'є презентували модні жіночі сумки 2022 року у вигляді мішків.

На окрему увагу заслуговують моделі з напівкруглим днищем. Саме вони були одними з найпоширеніших у 70-х роках минулого сторіччя. Назва таких екземплярів – сідло, півмісяць. В них гармонійно переплітаються жіночні нотки, елегантність та практичність. А щоб зробити з них акцентну деталь, передбачаються незвичайні оздоблення.

Усі погляди на ретро

Цей стиль має попит у всіх проявах. Сьогодні він відображається не тільки в речах та зачісці, він також реалізувався в моді на сумки 2022 року. У пріоритеті стали саквояжі у всьому різноманітті кольорової гами та різних габаритів.

Ідеальні забарвлення

Якщо ви підбираєте рішення для офісу, тоді оптимальними стануть стримані та елегантні кольори. До таких відноситься бежевий та коричневий. Для прогулянок, романтичних зустрічей, походів по магазинам підійдуть яскраві відтінки. Рекомендується звернути увагу на глибокий зелений, приглушений жовтий, насичений синій.

Аксесуар за розміром

У цьому питанні немає однозначних порад від стилістів. Нові колекції представлені великою різноманітністю, серед якої кожен знайде відповідні запиту товари. На вечір доцільно купити мініатюрні вироби, схожі на гаманці, саквояжі, валізки, або клатчі, класичну квадратну продукцію. Комплект з об'ємних тоутів та шоперів варто доповнити міні-сумочкою.

Принти

Розглядаючи пропозиції на літо, не можна пройти повз варіанти з принтами. Вони визнані затребуваними вже кілька сезонів, залишаючись одними з найяскравіших на сторінках модних журналів. Лідерами серед зображень стають орнаменти, геометричні візерунки, анімалістичні та квіткові мотиви.

Матеріали сумок 2022: тренди

Для теплої пори року, як правило, використовуються такі матеріали:

  • Натуральна та штучна шкіра.
  • Лакована шкіра.
  • Замша.
  • Текстиль.
  • Рафія, соломка.

Сировина останнього типу – це також частина ретро-стилістики. Подібні екземпляри добре вписуються в спекотне літо.

Вся краса декору

Дизайнерське втілення та оздоблення виконані у широкій різноманітності. Для весняного періоду використовується хутро, ланцюжок, металеві заклепки. Для літнього пріоритетним напрямком стала бахрома. Стрази – основна тенденція, яка сьогодні зустрічається не лише у вечірніх моделях, а й у денних невеликих розмірів. Вони можуть як частково доповнювати поверхню, так і повністю покривати її. Для органічності сприйняття застосовуються довгі ремінці-ланцюги «під золото».

Каталог Paradise Style згідно з усіма трендами

Правильно підібраний аксесуар здатний підкреслити вишуканість навіть найпростішого аутфіту. У фаворитах залишаються практичні та зручні варіації, в яких передбачено кілька відділень, спеціальні кишені та ін. Подібні рішення розраховані на smart casual образи. З асортименту нашого інтернет-магазину ви зможете підібрати вироби для щоденного носіння, які відмінно поєднуються з святковим та базовим одягом. Їхньої місткості достатньо, щоб брати з собою все необхідне, але при цьому виглядати елегантно та почуватися комфортно.

Наші сумки жіночі 2022 повною мірою відповідають вимогам модниць, але при цьому коштують недорого. Це дозволить кожному клієнту за раз придбати одразу кілька моделей для різних випадків життя. Доставка замовлення доступна по всій Україні. Якщо у вас виникли складнощі з підбором продукції, ви можете звернутися за допомогою до нашого експерта за телефоном або онлайн.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися