Види чоловічих клатчей: вибираємо аксесуар

 

Часи, коли чоловіки обережно підходили до доповнення свого гардероба аксесуарами, давно пройшли. Тепер представники сильної статі усвідомили, що саме ці вироби створюють чоловічий образ, його характер і стиль.

У цій статті подано короткий огляд чоловічих клатчей, який допоможе зробити правильний вибір.

Види чоловічих клатчей для бізнесменів

выбор мужского клатча

Зовнішній вигляд сприяє створенню першого враження про людину, його рід діяльності і статус. Часто по зовнішності, ще до першого слова, багато хто приймає рішення варто спілкуватися і довіряти.

Бізнесмен буде виглядати набагато краще під час зустрічі, якщо витягне візитну картку або документи з елегантного клатча або барсетки у вигляді портфеля. Він підкреслює престиж і високе положення чоловіки в суспільстві. Найбільш популярні кольори в колекціях дизайнерів:

  • чорний,

  • темно-шоколадно-коричневий,

  • світло-коньячний коричневий,

  • верблюжий.

Не менш популярний і модний варіант - це барсетка з безшовної обробкою і двома зовнішніми кишенями, закрита клапаном з подвійним клацанням. Це дуже містка сумка для невеликих речей. У ній помістяться смартфон, гаманець, ключі, планшет з невеликою діагоналлю, документи та інші дрібні предмети, необхідні для роботи протягом дня.

класичний чоловічий клатч (Наплічна сумка) зручний тим, що оснащений такими рішеннями, як: внутрішні перегородки, органайзер для ручки, смартфон і додатковий зовнішній задню кишеню, закритий застібкою-блискавкою. Вона має міцну, зручну ручку, додатковий ремінь для носіння на плечі. Іноді - нижня посилення у вигляді металевих або пластикових ніжок. Завдяки своїй оригінальній зовнішності ця чоловіча сумка стане цікавим варіантом класичного офісно-ділового стилю.

Найпопулярніші моделі чоловічих клатчей для повсякденного носіння

как выбрать мужской клатч

Елегантний чоловік, який щодня віддає перевагу класичному офісний стиль, в неробочий час стає звичайною людиною, яка носить джинси і спортивний одяг.

До недавнього часу чоловіки в основному вибирали рюкзаки. Однак тенденція змінилася, і чоловіків все частіше супроводжують месенджери. Вони стали чудовою альтернативою переповненим кишенях. Це клатчі з мінімалістським дизайном і мінімальною обробкою, завдяки якій вони можуть стати ненав'язливим доповненням навіть до костюму. Вони підкреслять сильний характер сучасної людини, його незалежність і хороший смак.

Для тих, кому не вистачає місця в барсетці, виготовляють дизайнерські чоловічі клатчі з різною кількістю відділень, розташуванням зовнішніх кишень і типом тиснення. Їх спільною рисою є сучасний елегантний дизайн, який доповнює індивідуальний стиль.

Чи бувають чоловічі клатчі для мандрівників?

Вирушаючи в поїздку - за місто на вихідні, в довгий відпустку з сім'єю або у відрядження, крім валізи або рюкзака, необхідно взяти з собою невелику сумку для гаманця, паспорта та інших документів.

Однак цей вид клатча повинен відповідати певним вимогам, щоб його власник відчував себе комфортно в будь-якій ситуації і мав все необхідне під рукою. Для цих цілей оптимальна поясна сумка-бананка, барсетка через плече або на руку.

Невеликий розмір чоловічого клатча відповідає вимогам і обмеженням авіакомпаній, де він допустимо ручній поклажі під час авіаперельотів. В цьому випадку дуже важливий матеріал, з якого була виготовлена ​​клатч. Приймаючи рішення про покупку, віддавайте перевагу клатч з натуральної шкіри. Завдяки спеціальному просоченню, цей матеріал стійкий до пошкоджень, довговічний - прослужить довгі роки.

 

Правильно підібраний, він підкреслює вишуканість, сильний характер і індивідуальність чоловіки. Інвестуйте в чоловічу елегантність, вибираючи якісні та стильні вироби - і вони окупляться у багаторазовому розмірі, створюючи стиль і комфорт.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися