Як оригінально подарувати портмоне: варіанти упаковки

Портмоне – корисний аксесуар, який точно використовуватиме людина, незалежно від його роду діяльності. Це суворий подарунок, але за правильної подачі він може по-справжньому здивувати одержувача. Приділіть увагу підбору продукції, а потім переходьте до її красивого оформлення з ноткою оригінальності.

Як вибрати гаманець: головні моменти

Вибирайте аксесуари із матеріалів високої якості: натуральна або штучна шкіра, щільний текстиль. Комплектація має припускати наявність відсіків для купюр, карток, монет. Плюсом стане наявність металевого затиску. Велику роль відіграє фурнітура та її якість. Найкраще купити товар із комплектуючими з натурального металу з додатковою обробкою. Навіть згодом така фурнітура не витреться і збереже свій первісний вигляд.

Форма підбирається індивідуально. Тенденція на невеликі жіночі сумки призвела до того, що до моди знову увійшли маленькі гаманці. Для поціновувачів моди розгляньте вінтажні варіанти. Чоловікам підійде портмоне середніх розмірів, яке легко поміститься в кишені штанів або піджака. При виборі гами кольорів варто відштовхуватися від класичної палітри: чорна, коричнева, темно-синя, темно-зелена, бордо. Якщо у вас виникли труднощі із визначенням кольору, зверніть увагу на відтінки взуття, ременя, сумок/портфелів, які людина носить щодня.

Популярністю користуються персоналізовані вироби. Гравіювання, ініціали власника додають аксесуару ексклюзивності.

Як оригінально подарувати гаманець: вдала упаковка

Перш ніж думати про зовнішню обгортку, не забувайте, що дарувати порожній гаманець - моветон. Помістіть всередину або гроші, або купюру, яка виконуватиме роль символу удачі.

Не менш важливу роль відіграє обгортковий матеріал. Форма упаковки – перше, що варто звернути увагу. Це може бути як класична коробка, так і оригінальні, незвичайні виконання. Перед врученням гаманця, давайте розберемося з тим, як його запакувати. Незвичайні варіанти презентації подарунка:

  • Сувора геометрія.

Якщо ви хочете здивувати одержувача, зверніть увагу на упаковку різних геометричних виконаннях. Відходьте від винятково класичних рішень у вигляді коробів. Сьогодні можна знайти безліч пропозицій у вигляді піраміди, квадрата, у формі шматка торта, кола або інших різновидів. Найкраще вибирати варіант, який за розміром збігатиметься з параметрами виробу. Доповнити оформлення можна яскравою стрічкою, кольоровим папером.

  • Підручні аксесуари.

При врученні презенту можна саму упаковку перетворити на додатковий презент. Одна з варіацій, що підійде дівчатам – загорніть гаманець у хустку. Якщо ви даруєте портмоне чоловікові, то можете обернути його в шарф. Це буде виглядати оригінально та незвичайно.

  • Коробка-матрьошка.

При виборі такої моделі коробки будьте обережні, не кожен захоче довго шукати презент. Діловій людині таке навряд чи сподобається, а ось друга можете розіграти. Ще одне трендове рішення сьогодні, як дарувати гаманець – прикраса виробу рослинними мотивами. До нього можете покласти сухий гербарій із листів винограду, м'яти, зеленого чаю. Таку композицію можна доповнити старовинною монетою. Представлений формат буде виглядати нестандартно, свіжо.

При правильному підході ви потішите і приємно здивуєте близьку людину. У каталозі інтернет-магазину Paradise Style ви знайдете великий вибір творів у різних стилістичних виконаннях. Орієнтуйтеся на смакові уподобання людини, щоб підібрати продукцію, яка гарантує незабутні емоції. Оформити замовлення можна з доставкою до будь-якого міста України.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися