Просто та зрозуміло: відмінні риси натуральної шкіри

Шкіряні вироби продовжують користуватися популярністю, адже вони – надійні, довговічні та візуально привабливі. Сучасний ринок пропонує велику різноманітність шкіргалантереї, виготовленої з натурального матеріалу, вражаючи не лише колірною гамою, а й фактурою. Такий достаток аксесуарів виправдано різновидами основи. У процесі виробництва використовуються різні види шкіри для сумок, гаманців, портмоне, барсеток. Давайте розберемо ключові характеристики найпоширенішої сировини, яка застосовується у пошитті.

Чим відрізняються сумки з телячої шкіри


Теляча основа – одна з найбільш затребуваних. Представлений матеріал цінується через високу якість та такі особливості:

  • Гладкість.
  • М'якість.
  • Стійкість поверхні до утворення тріщин.
  • Помітна характерна зовнішня текстура.


Багато сучасних брендів використовують саме таку сировину у виробничому циклі для створення сумок. Хороша еластичність матеріалу дозволяє виготовляти місткі та довговічні аксесуари навіть у незвичайних виконаннях.

Овчинна шкіра


Головна відмінність представленої матерії – унікальна м'якість. Ніжна текстура робить готові товари приємними на дотик та привабливими на вигляд. Вона ідеально підходить для пошиття шопперів, безкаркасних моделей. За міцністю вона програє телячою, але при цьому залишається м'якою та текстурною.

Яловича шкіра


Флотар використовується для виготовлення чоловічих аксесуарів. Характеристики, які властиві готовій продукції, відшитій з флотару:

  • Міцність.
  • Рифлена текстура з характерним тисненням.
  • Доступність у виробництві.


Головний плюс матеріалу – універсальність. Заявлені параметри роблять його придатним виготовлення таких виробів: чохли для планшетів і ноутбуків, телефонів, обкладинки для блокнотів/книг, портмоне. Крім цього, доцільно застосовувати для виробництва аксесуарів як в офіційній, так і в кежуал стилістиці.

Вінтажна шкіра


Товари з ефектом старовини сьогодні у тренді. Покупцям не потрібно витрачати час на пошуки вінтажу, адже сучасне виробництво ефективно справляється з цим завданням. Crazy Horse – це природна основа, яка проходить спеціальну обробку, завдяки чому матеріал набуває характерної фактури. Унікальний малюнок на поверхні з'являється лише з часом. При цьому потертості, подряпини лише прикрашають готовий виріб і надають йому шарму. Головний плюс у тому, що вам не потрібно купувати спеціальні засоби для догляду. Досить періодично протирати поверхню вологою губкою.

Екзотична


Дуже специфічне рішення, яке відноситься до категорії «на любителя» та відрізняється вишуканістю. Відшивається продукція з м'якого вироблення рептилії або крокодила. Кожен аксесуар буде ексклюзивним, адже повторити природний орнамент неможливо. Крокодилячі моделі - зносостійкі та грубі. При цьому вони формують каркас, який має форму.

З наявності Paradise Style ви зможете підібрати відповідний за всіма параметрами варіант. Конкурентні ціни, широкий вибір, висока якість та оригінальність – далеко не всі переваги продукції з каталогу.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися