Чоловік клатч з натуральної шкіри - стильна річ на століття

Сьогодні виготовляють величезну кількість виробів, що дозволяють кожній людині створити свій індивідуальний стиль. Це портмоне, гаманці, Барсетки та валізи. Великою популярністю серед чоловіків користуються клатчі.

Що таке клатч жіночий або чоловічий?

Це середня модель між класичною сумкою і барсеткою, Яка на вигляд і за розмірами нагадує гаманець. Вона має спеціальні відділення, призначені для:

  • грошей,

  • пластикових і візитних карток,

  • паперових документів,

  • телефону,

  • ключів.

Такий аксесуар є показником приналежності до світу ділових людей. Це придбання стане дозволить людям скласти сприятливе враження про його власника.

Почалася історія клатча ще в Стародавньому Єгипті. Там були знайдені написи, на яких зображені чоловіки з сумкою, прив'язаною до талії. Хлібороби в ній переносили насіння на плантації. Її використання для носіння приманки для звірів було зручно для мисливців. Є також скульптури, які показують застосування цього аксесуара.

У 14-му столітті стали популярними маленькі шкіряні клатчі-саше у вигляді мішечка з вишивкою. У ньому чоловік носив гроші і демонстрував свій соціальний статус.

У 16-му столітті з'явилася знаменита єлизаветинська мода на міні-скрині.

У 19-му столітті після індустріалізації і появи поїзда потреби знову змінилися, і з'явилася ручна поклажа, а разом з нею прототип сучасного клатча - почтальонка.

У 60-е 20-го століття з'явилися поясні сумки, характерні для стилю бохо-шик, завдяки руху хіпі.

Основні види чоловічих клатчей

мужской клатч

  • Повсякденні в стилі мінімалізм і кежуал - однотонні моделі з щільного зносостійкого матеріалу. Вони відмінно поєднується з діловим одягом.

  • Молодіжні - відрізняються різноманітністю форм, матеріалів, кольорів і декоративних елементів. У таких виробах можуть поєднуватися різні модні тренди і стильові напрями.

  • Трансформери - у відкритому стані це невеликі сумочки, в складеному вигляді - гаманці.

Найпопулярніші чоловічі моделі клатч

  • класичний шкіряний клатч- красивий і благородний. Він популярний серед чоловіків завдяки практичності. Шкіряні вироби коштують дорого, виглядають прекрасно, мають високу міцність і зносостійкість.

  • Клатч зі шкірозамінникакоштує дешевше, ніж шкіряний. Але служити він буде менше. Перевагою штучної шкіри є більший вибір відтінків. Красиво виглядають бордові, темно-сині сірі моделі з ремінцем або без нього.

  • Замшевий клатч виглядає вишукано і нестандартно. Але замша швидко брудниться і протирається. Це слід враховувати при виборі вироби. Класичні кольори, які підходять практично під будь-який стиль і кольори в одязі: чорний і коричневий.

  • Клатч на ремінці - практичний і зручний. Руки стануть вільними, тому що сумка буде висіти на зап'ясті. Але при покупці такого виробу слід звернути увагу на міцність і надійність кріплень, тобто щоб ручка-ремінець була надійно зафіксована на конструкції.

Чоловік клатч якої фірми краще вибрати?

мужской клатч

  1. Рейтинг-2019-2020 починається з моделей відомого бренду Puccini. Це справжнє задоволення для любителів маленьких сумок і гаманців. Заслуговує на увагу висока якість матеріалів і точність виготовлення.
  2. Почесне в топі того, чоловічі клатчі який торгової марки вибрати належить бренду Wittchen. Популярний крій колекції Mandala охоче вибирають люди, які хочуть урізноманітнити стандартну класику. Великий малюнок, що символізує гармонію і досконалість, вибитий на шкірі.
  3. Більш високу позицію заслужили моделі цього ж бренду з колекції Roma. Вони відрізняються цікавою текстурою шкіри, обробленої білими нитками. Має велику кількість відділень для розміщення карток і різних документів.
  4. Hermes - відмінна пропозиція для любителів зручних і містких чоловічих клатчей люкс-класу. Вони надають образу елегантність і солідність. Доречні в офісах, на ділових зустрічах, урочистих заходах і вечірках.
  5. PUCCINI Murano став популярний серед автомобілістів завдяки компактним розмірам, низькою ціною і безлічі різних відсіків.
  6. Серія Samsonite Perforated Plus відкриває п'ятірку кращих чоловічих клатчей. Вироби цієї колекції відрізняються оригінальною перфорованої текстурою шкіри. Особливість в тому, що вони обшиті червоними нитками.
  7. Німецький бренд Philipp Plein випускає моделі клатч, яким властиві зухвалий дизайн, незвичайна фурнітура та принт у вигляді черепа.
  8. Американська торгова марка Calvin Klein виготовляє клатчі в стилі унісекс.
  9. Італійський бренд Piquadro виробляє шкіряні сумки для бізнесу та подорожей. Для них характерні, функціональність, технологічність і оригінальний дизайн.
  10. Уже кілька років поспіль лідируючу позицію займає бренд Prada. Його продукція відрізняється чудовим поєднанням сучасних і класичних традицій, а також практичністю і легкістю.

Що ж стосується того, як носити чоловічий клатч, То, як і жіночий, в руках, якщо немає ремінця для плеча або для зап'ястя.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися