Що таке флотар: характеристики та особливості даного виду натуральної шкіри

Флотар - це один з різновидів натуральної шкіри з матовою лицьовою стороною. Відмінна риса такого матеріалу – поверхня у вигляді осередків, завдяки чому створюється ефект природних перегинів. Готові вироби, виготовлені з такої основи, відрізняються ефектним зовнішнім виглядом, гарною міцністю та еластичністю.

Характеристики та властивості шкіри флотар

Одержують матеріал зі шкіри великої рогатої худоби. Характерна фактура забезпечує наявність малюнка, що виділяє аксесуар із аналогічних рішень. Відмінна риса – водовідштовхувальний ефект. Цьому сприяє рівень жиру 20%. Завдяки цьому можна без побоювань носити шкіряні вироби цілий рік, не переживаючи через те, що від дощу чи снігу продукція почне розповзатися. Такі властивості роблять флотар придатним виготовлення наступних позицій:

  • Сумки.
  • Гаманці, портмоне.
  • Демісезонне та зимове взуття.

Результат – готові вироби високої якості з унікальною фактурою та стильним зовнішнім виглядом при мінімумі декоративних елементів.

Методи отримання

Щоб зрозуміти, що таке шкіра флотару, необхідно розглянути основні способи добування продукції.

  1. Барабанна обробка.

Рівне полотно після вичинки поміщають у спеціальні барабани. Під час помірних оборотів з'являється м'ятий малюнок із осередками різних розмірів. Барабанна обробка робить текстуру м'якою, завдяки чому методика підходить навіть для грубих шкур. У процесі нанесення малюнка зберігаються всі характеристики.

    2. Тиснення під гнітом.

Такий варіант впливу - альтернатива для моделей, на лицьовій стороні яких є недоліки і дрібні вади. Полотно міститься під прес, а унікальний малюнок повторюється на різних ділянках.

Найбільш цінний варіант той, який було отримано природним шляхом. Такі товари виглядають по-справжньому вишукано та дорого.

Відмінності та особливості

Натуральна шкіра флотар виділяється своїми властивостями та характерними рисами. Цьому якісному підставі властиво наступне:

  • М'якість. Завдяки цьому полотно застосовується для пошиття взуття та аксесуарів.
  • Хороша офарблюваність. Комірчаста структура відмінно піддається фарбуванню. Пігмент глибоко проникає в пори, що гарантує насиченість та стійкість кольору.
  • Дихаюча поверхня. Натуральна основа пропускає повітря, завдяки чому готові продукти комфортні в носінні.
  • Міцність, зносостійкість, еластичність. Структура посилює його якості міцності. Після обробки поверхня не помається, а конструкція – не втрачає своєї форми.

Сучасні виробники у процесі виготовлення продукції намагаються використовувати натуральні органічні барвники. Завдяки цьому у продажу інтернет-магазину Paradise Style зібрані товари, які відповідають усім критеріям безпеки та екологічності.

Готові аксесуари чудово поєднуються з різноплановими предметами гардеробу. Флотар - оптимальне рішення для чоловічої шкіргалантереї. Стильно виглядають дорожні сумки, черевики, портфелі, виготовлені з матеріалу представленого формату. У комбінації з пальто, тренчем та іншим верхнім одягом ви зможете створити незвичайний образ.

Переваги покупки у Paradise Style

Наша натуральна шкіргалантерейна продукція – чудовий подарунок. Експлуатаційні характеристики та стильне оформлення роблять товари затребуваними та популярними на ринку. Купувати продукцію рекомендується офіційним представникам торгових марок. Завдяки прямій співпраці з виробниками ми забезпечуємо доступні ціни, оригінальність виконання та флагманську якість.

Оформити замовлення можна в онлайн-режимі на сайті, що займе щонайменше вашого часу. Зорієнтуватися в асортименті можна за рахунок зручних фільтрів та описів, що прикладаються до кожної позиції. Компанія організовує доставку по всій території України за короткий термін.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися