Crazy Horse: що це за шкіра, її особливості та характеристики

Шкіра крейзі хорс – високоякісний натуральний матеріал, який має високу міцність, що забезпечується фінішною обробкою. Поверхня не має блиску, але залишається гладкою та еластичною. Товщина в межах 1,6 мм та щільна структура дозволяють використовувати продукцію для виробництва товарів без підкладки: гаманців, сумок, портфелів, рюкзаків, чохлів тощо.

Якості та особливості crazy horse шкіри

Природні характеристики матеріалу роблять готові вироби лаконічними, стильними та оригінальними. Основні властивості вже обробленої шкіри великої рогатої худоби:

  • Відсутність блиску, що виглядає актуально.
  • Візуально і тактильно матеріал нагадує нубук, але зберігається щільна структура.
  • Поверхня – м'яка та приємна на дотик.
  • Матеріал реагує на механічну дію, тому на ньому помітні подряпини. Але не варто засмучуватися, адже поверхня швидко відновлюється, а будь-які пошкодження зникають.
  • Хороша водостійкість та схильність до природної вентиляції.

Головна відмінність та водночас перевага – ефект старіння. Візуально продукція виглядає як вінтажна шкіра, завдяки чому її використовують для виготовлення різних предметів у гардеробі, верхнього одягу, наприклад, курточок та косух. Найпопулярніший відтінок – темно-коричневий. Такі вироби виглядають вишукано та натурально.

Застосування Crazy Horse текстилю

Завдяки тому, що тканина поставляється у різнопланових кольорах, з неї виготовляються різнопланові предмети. Стильно та оригінально виглядає демісезонне взуття, портфелі, клатчі, сумки. Ефект старіння дає можливість зробити їх центральним елементом кежуал або ділового образу.

У процесі експлуатації продукція зберігає свою форму та характеристики. Еластичність і м'якість роблять носіння взуття максимально комфортним. Аксесуари також відрізняються зносостійкістю та практичністю, зручністю. Готові вироби гармонійно поєднуються з різноплановим верхнім одягом, легко вписуються в жіночий та чоловічий гардероб. Якщо ви шукаєте товар на подарунок, придивіться до дорожніх сумок, портфелів, чохлів. Доглядати їх – легко. Достатньо протирати їх сухою ганчіркою.

З каталогу Paradise ви зможете вибрати товари крейзі за конкурентною ціною. Лояльна цінова політика обумовлена ​​співпрацею безпосередньо з виробниками. Якість товарів – висока, кожна позиція перед появою асортименту проходить перевірку. Оформити замовлення можна швидко, що дозволяє функціонал інтернет-магазину. Доставка діє в обумовлені терміни територією України.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися