Чим відрізняється чоловічий ремінь від жіночого?

 

Ремені давно перестали бути тільки елементом, що підтримує штани або спідниці. А стали модним аксесуаром, який відмінно доповнює наряд, дозволяє майстерно моделювати фігуру і приховувати її недоліки.

Правильно підібраний пояс надає характер одязі. Він робить навіть часто носяться наряди свіжішими і новими.

Широкий асортимент і безліч типів візерунків і кольорів ускладнюють вибір правильної моделі. Іншим фактором може бути гендерна відповідність. Про те, чим відрізняється чоловічий ремінь від жіночого, ми поговоримо в цій статті.

Як же відличить чоловічий ремень від женського?

Які основні відмінності жіночого ременя від чоловічого?

Багато жінок намагаються поєднувати легкість і елегантність в одязі. Тому жіночі брючні ремені підкреслюють ці особливості. Вони вже чоловічих і набагато легше. Їх пряжки, застібки менше за розміром.

Оскільки жінки використовують яскраві і виразні кольори в повсякденному образі, то для створення гармонійної композиції жіночий пояс підбирають під колір сумочки і взуття.

У повсякденному стилі діють невеликі відхилення від загальних класичних правил. Пояси можуть більш яскраві за кольором і з візерункової обробкою (іноді з вишивкою і стразами).

Широкі жіночі ремені, надіті поверх одягу, підкреслюють талію. Жінкам з великими стегнами слід вибирати вузькі пояси і довші блузки. Злегка опустити ремінь на стегна або носити його на стегнах. Це додасть фігурі легкість і стрункість.

Як відрізнити чоловічий ремінь від жіночого?

Хоча чоловічі брючні ремені зазнали метаморфозу протягом багатьох років, вони все ще мають деякі спільні риси. Великі і більш масивні пряжки - одна з ознак, як відрізнити чоловічі модні ремені від жіночих. Хоча з великими пряжками виробляють вироби унісекс.

Вони зазвичай більшого розміру, в них більше отворів. Виготовляються для формального стилю в більш приглушеному кольорі (чорний і коричневий відтінки). Менш формальні стилізації дозволяють носити ремені інших квітів з більш сміливою обробкою, з прикрасами.

Як точно відрізнити жіночий ремінь від чоловічого?

Незважаючи на те, що відмінності між чоловічими і жіночими поясами видно, іноді вони розмиваються.

У формальному стилі чоловічі костюмні ремені досить вузькі і мають менші пряжки. Точно так же у жінок, в формальному стилі вони можуть мати приглушені кольори і консервативний зовнішній вигляд. У такій стилізації дуже важливо вибрати колір ременя і взуття. Хоча не завжди можливо підібрати однакові відтінки.

Те ж правило відноситься до обробки і текстурі, які не повинні відрізнятися в офіційній стилізації. Варто носити замшевий ремінь з замшевими туфлями і гладкий, глянсовий шкіряний ремінь з блискучою взуттям.

Крім вибору типу ременя, важливо його якість і матеріал. Якісний брючний ремінь повинен бути виготовлений з натуральної шкіри, з міцною і естетичної обробкою. Завдяки цьому він може зберігати свої естетичні властивості навіть протягом декількох років.

Ознайомтеся з асортиментом, представленим в каталозі нашого інтернет-магазину, і виберіть відповідну одну або кілька моделей ременів з доставкою по Україні.

Інтернет-магазин модних аксесуарів Paradise

Коментарі

Написати коментар


Поділитися