Модні сумки - 2019 | Які жіночі сумки зараз в моді?

 

Більшість дизайнерів рекомендують на час відмовитися від виробів класичних форм і шопперов, тому що сама модна сумка - 2019 - в стилях boho, rodeo, Wild West, кантрі і вантажу. Ось які жіночі сумки в тренді і в моді в 2019 році.

Які модні дамські сумки - 2019 світі?

Одним з головних подій цього року є відродження знаменитої сумки у формі сідла Saddle Bag Dior, яка стала популярною завдяки фільму «Секс у великому місті».

Дизайнер Марія Грація Чіурі витягла з архівів французького будинку моди проект, створений в 1999 році Джоном Гальяно, і злегка оновила його. У новому дизайні ця сумка покрита знаменитим принтом Diorissimo і прошита чорною шкірою. Також доступна версія бренду Saddle Bag в стилі бохо, прикрашена тисячами мерехтливих намистин і фірмової блискучою застібкою.

Модницям необхідно знати, які сумки модні в 2019 році, і інвестувати в нову модель - барвисту, покриту вишивкою, візерунками і декоровану циркону, як на подіумі в Dolce & Gabbana.

Дизайнери всіляко намагаються переконати жінок і девушекв тому, що в їх шафах вже досить класичних чорних, коричневих і сумок, виготовлених в пастельних відтінках. Замість сумок-шопперов креативні директори будинків моди Carven і Coach рекомендують перейти на найпопулярніші мішкоподібні сумки - 2019 з текстилю з бахромою або вироби з джинсові тканини з флористичної вишивкою.

Мода на сумки в 2019 році у вигляді скринь - імітацій експонатів історичного музею - знову повернулася. Сумки-клатчі від Valentino нагадують вітражі. А в колекції Oscar de la Renta деякі моделі інкрустовані фіанітами.

Відкриттям року стали кольорові мініатюрні моделі від Jacquemus і сумки від Maison Margiela, що нагадують велику шкіряну подушку. Вони викликали справжній ажіотаж у Інстаграме.

Згідно з останнім квартальним звітом, опублікованим в The Lyst Index, Gucci є найпопулярнішим і привабливим брендом у світі в 2019 році. Найбільш купується модель в світі - це невелика сумка через плече Soho Disco з характерним логотипом бренду, розроблена в 2014 році. На другому місці - товари з об'єднаної колекції Nike x Off-White 2018 року, а замикає трійку лідерів невелика срібляста сумочка від Balenciaga - одна з найулюбленіших в гардеробі колишньої першої леді США Мішель Обами.

Які сумки в моді в 2019 році восени і влітку?

Пластикові моделі з прозорої плівки ПВХ не є чимось новим. Вони не залишають подіумів кілька сезонів поспіль. З цього матеріалу, переважно чорного, зеленого, жовтого, синього кольорів, виготовляють не тільки невеликі клатчі-конверти на тонких ланцюжках, а й об'ємні вироби розміру XXL. Їх прикрашають різнокольоровими рядками. Ця тенденція з'явилася в показах Balmain, Michael Kors і Armani.

Знову наймодніші сумки - 2019 - білі. На показах Тома Форда, Miu Miu отPrado вони представлені в широкому асортименті - як класичні шкіряні трапеції, так і авангардні дизайни полотняних сумок, які прикрашені різнобарвним бісером. Ці моделі відрізняються високою якістю, виглядають елегантно і шикарно.

Один з наймодніших розмірів сумки в 2019 році - ХXS. Це міні-сумочки для телефону з ручкою на плече. Їм присвячені цілі колекції:

  1. Джамбаттиста Валлі,
  2. Валентино,
  3. Версаче,
  4. Джил Сандер,
  5. Брендона Максвелла.

Його просувають провідні дизайнери Ніколя Гескьер для Louis Vuitton, Рікардо Тиші для Burberry, Симона Жакем і Олів'є Рустінг під брендом Valentino.

Найпопулярніша форма сумок - 2019 - це саше. Її носять на поясі на талії з брюками, спідницею або платтям, перекидають через плече або надягають на шию. Це дозволяє власниці звільнити руки, але і мати при собі необхідні речі - телефон, гроші, ключі, паспорт, водійське посвідчення.

Новітня модна тенденція - носити на плечі дві сумки в схожому стилі разом. Це практичне рішення, яке дозволяє розмістити всі потрібні речі в легкому доступі.

Яку модну сумку варто купити в 2019 році?

Вже кілька сезонів поспіль не здають позицій популярності маленькі чорні сумки жіночі (Мода - 2019). Вони не дуже місткі, але надзвичайно стильно виглядають в будь-якій ситуації, в будь-якому одязі і взутті, навіть з відкритими босоніжками.

Особливо великим попитом користуються почтальонкі і портфелі - дамські сумки - 2019 червоного, оранжевого, жовтого або синього неонових кольорів від Givenchy, Louis Vuitton або Furla. Ці моделі з'явилися в колекціях і на показах мод Chanel, Burberry, Вікторії Бекхем. Така модна барвиста сумка - 2019 додає образу енергійність і літній характер, оскільки вона асоціюється з сонцем і святами. Її найкраще поєднувати з однотонними сукнями і ніжними сандалями, уникаючи при цьому додаткових прикрас чи інших дизайнів.

Не здають позицій популярності шоппери і тоут - в'язані та плетені моделі жіночих сумок - 2019 з грубих і натуральних ниток, рафії (целюлозної пряжі) і соломи. Завдяки своїй місткості та комфортності вони підходять як для пляжу, так і для доповнення офісного стилю.

Знову найстильніші круглі сумки - 2019 з пір'ям, квітами або блискітками. І плоскі, і об'ємні круглі моделі чудово поєднуються з довгими літніми спідницями і стильними жакетами.

Згідно з новітніми тенденціями, модні сумки - 2019 Україна вважає за краще в космічній стилістиці. Все ще в тренді сумки і жіночі гаманці з тваринами принтами - крокодилової шкіри або луски змії (Calvin Klein, Tom Ford). Знову актуальні відтінки перламутру, металіка і срібла. Серед форм переважає місткий оверсайз. Однак такі моделі не підходять мініатюрним дамам, оскільки ще більше візуально зменшують їх зростання.

Одне можна сказати напевно - такого багатства квітів, дизайнів, форм і матеріалів сумок, як в 2019 році, давно не було, тому є з чого вибирати!

Тепер ви знаєте, які модні сумки в 2019 році. Можете сміливо починати онлайн-шопінг, замовляти вподобані оригінальні моделі в каталозі і отримувати велике задоволення від процесу здійснення покупок.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися