Модні сумки 2021 року

Сумки – обов'язкова «база» гардероба сучасної жінки. Аксесуари здатні як доповнити, так і повністю перекроїти образ. Модні тенденції, на жаль, швидкоплинні, тому рекомендовано регулярно оновлювати власний арсенал. Інтернет-магазин Paradise Style представляє в продажу модні сумки 2021 року за конкурентними цінами.

Стилісти радять придбати ділову та універсальну класику, яка буде комбінуватися практично з усіма предметами гардероба. Розбавити набір слід оригінальними моделями незвичайних форм та виконань.

Головні тренди 2021 року: актуальні жіночі сумки

Новий сезон вже починає радувати унікальними позиціями. У моду повертаються екземпляри з 2000-х, вінтаж, чітка геометрія і мінімалізм. При цьому розміри виробів різняться від звичних міні-клатчів до оверсайз і максі.

Хобо

Тренд на хобо вже надійно закріпився серед модниць. Представлені рішення вибирають не тільки стилісти, а й streetstyle-моделі, Instagram-інфлюенсери. Відмінні риси продукції такого формату:

  • Незвичайна вигнута форма.

  • Мінімалізм в оформленні.

  • Наявність виразного декору: бахрома, карабіни, металеві заклепки.

  • Велика різноманітність матеріалів основи: натуральна і штучна, матова, лакована шкіра.

Для щоденного використання рекомендується зупинитися на стриманому кольорі. Відповідні варіанти: чорний, світло-коричневий, мокко. Для особливих виходів зверніть увагу на мініатюрні хобо в червоній, зеленій, жовтій або помаранчевій палітрі.

Ladylike

Чітка і зрозуміла геометрія, тонкі укорочені ручки, жіночність і ретро-оформлення – відмінні риси Ladylike. У теплу пору року такі аксесуари можна носити в руках або на зап'ясті. Подібні пропозиції – оптимальний вибір для класичного образу. Крім цього деталь здатна розбавити повсякденне вбрання.

Конструкція сумок Ladylike передбачає відсутність гнучких складових, включає в себе щільно зафіксовані елементи. Такі варіації часто доповнюються подовженими ремінцями, які дозволяють носити їх на плечі в casual-нарядах. Основа виробів може бути як гладкою, так і фактурною. При цьому центральним декором залишається застібка або характерна заклепка-фіксатор.

Стьобані

Стьобана фактура поступово завойовує модний світ. М'якість, об'ємність, властивий їй ромбообразний або лінійний візерунок – то, за рахунок чого відразу можна впізнати аксесуари. Такі різновиди – альтернатива для зими. Візуально їх можна переплутати з шоперами. Матеріал основи – лаковий текстиль. Конструкція доповнена подовженими ручками-ремінцями. Фіксація відділень виконується за рахунок внутрішнього магніту-кріплення.

Стьобана фактура гармонійно поєднується з пальто, куртками, пуховиками. При цьому лакова основа – не намокає під час дощу та снігу, що досить зручно. Кольорова палітра – розширена: від звичного чорного до сміливого сріблястого.

Сідло

Сумка-сідло – універсальний варіант, який конструктивно отримав закруглене дно і невеликий клапан зверху. Прототипом цієї моделі стали ковбойські мішечки, які кріпилися до сідла. Продукція – звична класика, яка впишеться в повсякденний і діловий наряд. Але з іншого боку – незвичайна фактура, яскраві деталі перетворюють їх в акцентні атрибути.

Якщо ви хочете підкреслити автентичність «сідла», поєднуйте його з жакетами, піджаками, ботфортами і черевиками-козаками. Додатково можна прикрасити ручки нашийною яскравою хусткою.

Відро

Сумка-відро – позасезонний і позачасовий виріб, який стає стильною прикрасою. Оновлена версія значно модифікована. Риси, які характерні сучасним «відрам»:

  • Нейтральні відтінки.

  • Ефект шкіри рептилій.

  • Ручна вишивка.

Класичні варіації комплектуються клапанами, які закривають верхню частину, і подовженими ремінцями. Нові пропозиції брендів гармонійно поєднуються навіть з вечірніми сукнями. Однотонні і нейтральні – вибір прихильниць ділового стилю.

Клатчі

Сьогодні клатчі по-справжньому увійшли в повсякденний гардероб. Якщо раніше їх комбінували в основному з вечірніми сукнями або костюмами, то сьогодні такі аксесуари здатні доповнити casual або sport look. Характерні стилістичні тенденції 2021-го:

  • Ретро-настрій.

  • М'які та плавні лінії.

  • Структура, яка нагадує ридикюлі, м'які гаманці.

У цьому сезоні можна не виключати об'ємні варіації, тому популярні «пельмені» все ще залишаються на вершині популярності. При цьому не бійтеся експериментувати з розмірами: від затребуваних мініатюрних до сміливих громіздких і одночасно містких.

Тоут

Якщо ви шукаєте респектабельну та презентабельну річ, зверніть увагу на тоут. Купити товар такого формату, перш за все, варто діловим жінкам. Ключові особливості:

  • Тримають стінки, що робить користування комфортним.

  • Виготовляються з щільних матеріалів, які не згинаються.

  • Великий вибір конфігурацій: на блискавці, з кнопкою-фіксатором, з клапаном та інші.

  • Різнопланова кольорова гама, так як колір не обмежується виключно стриманими і нейтральними відтінками.

Тоут – обов'язкова база елегантного та стильного арсеналу модниці. Безпрограшність цьому різновиду додає універсальність. Він вдало поєднуються з човниками, чоботами на підборах і плоскій підошві.

Геометричні

Незважаючи на те, що класика – найвигідніша інвестиція, розбавляти власний гардероб рекомендується оригінальними моделями. В останніх колекціях дизайнери приділили увагу чітким лініям і строгим геометричним формам. При цьому представлені екземпляри відрізняються хорошою місткістю, тому в них можна розмістити багато особистих речей. Зручність експлуатації досягнута завдяки наявності як подовжених, так і укорочених ремінців, які при необхідності відстібаються.

Поясні

У народі їх називають «бананки». Практично, модно, зручно – перше, що спадає на думку при погляді на них. Звичний спортивний дизайн поступово змінюється на романтичний, скромний, офіційний. Розміри, які були представлені в нових колекціях – порівняно компактні. Ширина ременя – різниться від масивної до ультратонкої, тому таке доповнення здатне замінити пояс.

Кольорова гамма також змістилася до нейтральної. В оформленні мінімалізм межує з яскравою оригінальністю. Хочете виділитися – обирайте товари з незвичайним виконанням або барвистим декоративним елементом у вигляді заклепки або фактури поверхні.

XXL

Це повноцінні шопери, які виготовляються в більшості випадків з текстилю. Місткість, зручність, але при цьому досить стійка конструкція – вибір динамічних жінок, які завжди знаходяться в русі. Головна перевага XXL-виконань – багатоформатність. Їх можна використовувати для походів за покупками, повсякденної експлуатації, занять спортом. Експериментуйте, адже конструктивні і стилістичні рішення це дозволяють.

З ланцюжком

Великі й малі ланцюги не втрачають своєї актуальності і в 2021-му. Сьогодні вони виконують не тільки декоративну, але й стратегічну функцію. Ними замінюють безпосередньо самі ручки. Різноманітність моделей вражає, тому ви зможете підібрати такий аксесуар, який точно буде відповідати вашим уявленням.

Інтернет-магазин Paradise Style – це розширений каталог унікальної продукції стильного дизайну за доступними цінами. В асортименті пропонуються різнопланові позиції, завдяки чому відповідний варіант знайде як юна дівчина, так і доросла жінка. У продажу зібрані сумки з натуральної та штучної шкіри, щільного і м'якого текстилю.

 

Конкурентні ціни та програма лояльності дають можливість економити під час покупок. Завдяки цьому ви зможете зібрати унікальну колекцію, яка доповнить ваш існуючий набір. Оригінальна палітра, сміливий і стриманий декор, яскраві стилістичні рішення – ключові фактори модних сумок 2021 року. При необхідності ви можете зв'язатися з менеджером, щоб детальніше дізнатися про переваги співпраці.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися