Як правильно підібрати сумку до одягу та взуття: стильні та нешаблонні рішення

Сумка – один із аксесуарів, з якими можна сміливо експериментувати, створюючи різнопланові образи. Цього сезону в тренд потрапили лаконічні варіанти та вінтажні моделі. Сьогодні немає обмежень за стилем або колірною гамою. Представлена ​​частина аутфіту може бути виконана як в однотонній, так і в контрастній палітрі – все залежить від вашої фантазії. Щоб зрозуміти, як підібрати сумку до вбрання, давайте розглянемо рекомендації стилістів та останні тенденції.

Ефективна формула гармонійних поєднань із одягом

Не існує одного універсального аксесуара, який стильно виглядав би в різних комбінаціях. Розберемо кілька формул, що допоможуть визначити, як підібрати сумку до одягу.

  • Однотонна кольорова гама + костюми

Необов'язково вибирати тон у тон. Достатньо скласти комплект у єдиній колірній гамі. Відтінок товару може бути як світлішим, так і темнішим. Доповніть їм діловий чи кежуал костюм. Монохромність зробить образ лаконічним, у міру мінімалістичним, але стильним. Сумка під одяг стане повноцінним продовженням аутфіту загалом.

  • Плаття для вечірки + блискучий клатч

Судячи з показів, 2022-го можна продовжувати полювання на невеликі клатчі-гаманці у стилі 2000-х та вінтаж. Блискки, паєтки, довгі ланцюжки, лакова шкіра, м'яка основа – все це виглядатиме в одязі свіжо, цікаво і легко. Вибирайте коктейльну сукню та доповнюйте її аксесуаром. Восени та взимку експериментуйте з багатошаровістю, включаючи все це тренч або пальто.

  • Сумка для одягу + атмосфера

Збираєтесь на захід та знаєте його стилістику, спрямованість та кольорову гаму? Тоді використовуйте це на свою користь. Виберіть аксесуар із фактурою та відтінками, які точно переважатимуть на святі. Так ви зможете досягти ефекту монохромності, не втративши при цьому власної індивідуальності. Та й увага вам гарантована.

Цей прийом можна застосовувати не тільки напередодні урочистостей, а й у повсякденності. Щоб гармонійно виглядати в обстановці, враховуйте тони та фактури, які вас оточують.

Безпрограшний варіант - чи існує він?

Дівчатам є два прийоми – «з крайності в крайність». Перший – робота з візерунками. Боячись недоречності поєднань, багато хто уникає комбінацій яскравих відтінків з візерунками та фірмовими монограмами. А даремно! Такі рішення хоч і виглядають помітно, але при цьому підкреслюють неповторний смак. Щоб не перевантажити і так барвистий, акцентний образ, орієнтуйтеся на матеріали і фактури. Надмірно важкий і грубий виріб виглядатиме недоречно з легкою шифоновою сукнею і навпаки.

Другий – total black. Якщо сміливі комбінації кольорів і яскраві принти - не для вас, то робіть ставку на чорний. Це улюблений колір Коко Шанель. Він не вийде з моди і завжди «віддаватиме» вишуканими та оригінальними нотками.

Як підібрати сумку до взуття: відмова від правил

Вибирати аксесуар виключно до туфель або чобіт – пережиток минулого. Сьогодні це правило можна використовувати, додаючи до поєднання палітру, що на ногах. Ще один прийом та секрет стилістів – підбір виробу під колір педикюру. Здавалося б, це дрібниця, але якщо ваше взуття з відкритим носком, можете не сумніватися, комбінація буде гармонійною та акуратною.

Одяг, взуття, сумки – як не схибити і виглядати стильно

Існує багато різних методів, які допоможуть досягти гармонії та цілісності. При виборі спробуйте дублювати колір принта на футболці або светрі/кардиган. Застосовуйте метод колорблока, де один із виробів залишається сполучним центральним елементом верху та низу. Важливу роль і фурнітура. Вона може забрати увагу на себе, доповнивши його лаконічністю.

Сьогодні навіть у повсякденний кежуал може стильно вписати вечірній клатч. Потрібно лише знати, як правильно ввести його в комбінацію із брюками, гольфом чи трикотажною сукнею. Тому експериментуйте, а вибрати відповідні рішення для свого гардеробу ви завжди зможете із каталогу Paradise Style. Модна продукція представлена ​​у широкій різноманітності. Основні переваги онлайн-майданчика – доступні ціни та оперативна доставка по всій Україні.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися