Як дізнатися характер жінки по її сумці?

 

девушка с сумкой

Якими тільки способами чоловіки не передбачають дії своїх обраниць. Деякі досвідчені спокусники-пікапери навчилися максимально точно визначати її темперамент по фігурі, волоссю, ході, жестам, очам, стилю і кольору одягу, аксесуарів, рукам, формою пальців і навіть з манікюру.

Однак психології відомий ще один легкий спосіб - по жіночій сумці - елементу, без якого не обходиться жоден жіночий образ.

У сонячній Іспанії психологи після безлічі досліджень та практичних експериментів прийшли до несподіваного висновку: характер жінки визначається по сумці. Ледь глянувши на неї, всього за кілька секунд чоловік може зрозуміти, хто перед ним - стервозна фурія або невпевнена в собі скромниця.

Що говорить про жінку її сумочка?

женщина с сумкой

  • Власниці шопперов - особи цілеспрямовані і нетерплячі. Їх довічний девіз - простота і зручність у всьому. Вони чекають негайної віддачі від усього - навчання, відносин, роботи. У сумках цих дам знаходяться речі, які можуть стати в нагоді в потрібний момент. Зазвичай такі жінки - хороші дружини і прекрасні мами.

  • Ділові леді віддають перевагу класичним каркасні моделі строгих і консервативних форм. Вони одягаються переважно в класичному стилі, пунктуальні, педантичні і допитливі. Вони вимагають належного ставлення до себе, але не люблять надмірної уваги до своєї особи. В їх сумці завжди ідеальний порядок і немає зайвих речей.

  • Для дам з мініатюрним ридикюлем характерні гострий розум і своєрідність суджень. Ретельна турбота про свою зовнішність і оригінальний стиль приваблюють чоловіків.

  • Любительки неоплачених сумочок на ланцюжку зазвичай сильно зациклені на собі, намагаються бути хорошими для всіх і подобатися всім. Вони весь час зайняті думками про самовдосконалення. На роботу ходять виключно заради того, щоб їх хвалили і захоплювалися їх досягненнями.

  • Господині дизайнерських сумок яскравих кольорів - особистості, що володіють неординарним мисленням. Вони керуються виключно творчими поривами, емоціями, натхненням і настроєм в даний момент. Через переповнюють почуттів і нав'язливих думок схильні до частих конфліктів.

  • Власниць клатч, здатних все необхідне вмістити в таку міні-сумку, не інакше, як «героїні», не назвеш. Виняток - якщо вони несуть додатковий пакет або матерчату сумку в іншій руці.

  • Чорна сумка і характер жінки - окрема тема, гідна цілої дисертації. Серйозна і розважлива дама звикла ретельно обдумувати кожен чиниться крок і уважно вивчати ситуацію, що склалася. Оскільки вимоглива не лише до себе, але і до оточуючих людей, друзів, роботу і хобі вибирає довго і прискіпливо. Спочатку придивляється і тримаються на відстані, поки не переконається в правильності свого вибору. Ось чому таким жінкам важко знайти підходящого партнера.

  • Незвичайним моделям аксесуарів віддають перевагу активні і креативні особистості, що не терплять ніяких шаблонів. Вони вважають, що від життя потрібно брати максимум. У людях найбільше цінують почуття гумору. Однак під щільною маскою неординарності ховаються сильно ранимі натури, болісно переживають критику.

  • Сумки світлих і теплих тонів віддають перевагу інфантильним особистості. Вони романтичні і доброзичливі. Часто не вміють говорити НІ навіть незнайомим людям, ніж багато нахабно користуються. Мотивує таких жінок захищати свої кордони лише внутрішнє відчуття гідності.

 

Ну що, впізнали себе? Якщо ви хочете скласти про себе інша думка і змінити те, про що говорить жіноча сумка, Просто купите собі в інтернет-магазині Paradise Style іншу модель.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися