Як почистити жіночу сумку від забруднень в залежності від матеріалу

Жіноча сумочка являє собою не просто красива прикраса, це також практичне доповнення до будь-якого стилю. Виріб грає не менш важливу роль, як і одяг з взуттям. Обрана модель здатна багато що розповісти про власницю і її смаки. Саме тому аксесуар завжди повинен виглядати бездоганно. Щоб домогтися подібного, необхідно знати, як почистити жіночу сумку.

Як прибирати брудні сліди з тканинної продукції

Товари з такого матеріалу брудняться досить часто і легко. Для їх очищення використовується суміш води і м'якого миючого засобу у вигляді мила або речовини для прання вовни. Потрібно змочити тканину і акуратно протерти забруднилися зони. Якщо плями - великі, тоді рекомендується випрати все виріб повністю. Допускається задіяти ручне прання або вибрати делікатний режим в пральній машинці.

Чистка замшевого сумки: основні способи

Існує кілька секретів догляду за аксесуаром, які дозволять відмовитися від професійної хімчистки.

Розчин з нашатирю і води в співвідношенні 1: 4. Вологим ватним тампоном слід протерти брудні ділянки. Сохнути сумочка повинна природним шляхом.

Суміш зі знежиреного молока і питної соди: пропорції 1: 1. Після нанесення речовини на необхідне місце залиште впливати його протягом 3-5 хвилин. Потім приберіть залишки з поверхні за допомогою ватного тампона.

Оновити зовнішній вигляд улюбленої речі можна в такий спосіб: набрати в тазик окріп, повісити над ним сумку на 5-10 хвилин. Після цього пройдіться по залоснівшіеся областям жорсткою щіткою.

Оскільки плями утворюються досить часто, рекомендується обзавестися щіточкою для взуття і аерозоль для замшевої тканини.

Чистка шкіряної сумки: різні види матеріалу

Догляду маніпуляції безпосередньо залежать від підстави аксесуара. Підбирати засіб очищення слід уважно, щоб уникнути можливих дефектів.

Обробка гладкою натуральної шкіри виконується в два заходи. Наноситься мильний розчин і через час його потрібно витерти насухо чистою ганчіркою. Потім скористайтеся сумішшю, що складається з 1 ч. Л. лимонної кислоти і 1 літра теплої води.

М'яка шкіра очищається розчином на основі мильної води або засобу для миття посуду + нашатирний спирт. Видаляти бруд потрібно швидкими рухами, щоб виключити рясну просочення отриманою сумішшю. Залишки можна прибрати вологою губкою або тканиною.

Для велюру знадобиться купити спеціальні щітки, за допомогою яких незначні забруднення з легкістю видаляються з ворсу. Справитися з сильними слідами бруду можна за рахунок поєднання нашатирного спирту і мильного розчину. Очищену сумочку слід обробити сумішшю з 1 ст. л. оцту, 1 ст. л. лимонної кислоти і 1 літра води.

Лакована шкіра відрізняється простою чищенням, для якої потрібно лише суха негрубі тканину або серветка. Від в'їдаються плям можна позбутися нашатирним спиртом або бензином.

Доглядати за штучною шкірою рекомендується за допомогою спеціального спрея, розрахованого на такий тип матеріалу. Домогтися бажаного результату на постійній основі можна завдяки протирання поролоновою щіткою з гліцеринової просоченням. Подібний метод можна застосовувати для видалення пилу і незначних забруднень.

Частка жіночої сумки - простий процес, якщо знати всі правила по догляду за певним підставою. Обов'язково слід ознайомитися з інструкцією від виробника.

Вигідні пропозиції від Paradise Style

У нашому інтернет-магазині представлені сумочки, виготовлені з найрізноманітніших матеріалів. Великий асортимент дозволяє кожній клієнтці знайти підходяще під її запит рішення. Незважаючи на доступні ціни, вся продукція - якісна, що підтверджує гарантія в комплекті. Крім використовуваного при виробництві сировини, товари різняться в залежності від розмірів і форми, бренду, забарвлення і декору.

При підборі ви можете керуватися описом характеристик, яке прикладається до кожної позиції. Оформити замовлення можна онлайн на сайті або, скориставшись допомогою нашого менеджера по телефону. Зона дії доставки - вся Україна.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися