Які базові сумки повинні бути в кожному гардеробі?

 

Скільки сумок повинно бути в гардеробі у сучасної дівчини чи жінки? Одним - мало і 100, а іншим - досить 3-4 (повсякденно-ділова, міська і сумка для особливих випадків). Якою має бути базова сумка - ви дізнаєтеся, прочитавши до кінця цю статтю.

класичні базові жіночі сумки

Как выбрать идеальную базовую сумку / Школа Шопинга

Першим вибором буде традиційна шкіряна модель. Зазвичай вона має такий розмір, щоб вмістити всі найнеобхідніші предмети. У ній передбачено безліч кишень і відділень. Завдяки цьому всі речі будуть на своєму місці і в швидкому доступі. Ще однією перевагою класичних шкіряних сумок є їх величезний вибір.

Ці практичні сумки мають три основні переваги;

  • проста форма - прямокутна або трапецієвидна;

  • довговічність завдяки міцному, зносостійкому матеріалу - натуральної шкіри. Така сумка прослужить довгі роки. Навіть незважаючи на постійне щоденне використання завжди виглядає бездоганно;

  • приглушені кольори. Чорна або коричнева базова жіноча сумка - це універсальний варіант для будь-якого випадку. Випускають переважно однотонні моделі - від бежевого до темно-зеленого.

Альтернатива - шоппери і bag-sack (мішки). У них набагато більше місця, що дозволить упакувати все необхідне, включаючи ноутбук, книгу і светр, а також покупки з супермаркету.

елегантні сумки базові 

Це моделі для таких випадків (побачення, зустріч з друзями, прогулянка), коли потрібен невеликий, але вишуканий аксесуар. Недорогі базові сумки крос-боді виготовляють з шкірозамінника. Вони зазвичай невеликих розмірів. Місця вистачає тільки для того, щоб покласти гаманець, телефон, серветки, гребінець і помаду. Також важлива наявність кишень на блискавці для ключів, проїзного і дрібних грошей.

Модные женские сумки 2020-2021: основные тенденции, тренды, фото

У сумці-месенджері, крім невеликих розмірів, важливий ремінець, який дозволяє носити його на плечі або будь-яким іншим способом.

До цієї ж групи сумок відносяться ранці, або сетчели, - елегантні аксесуари з якісної шкіри. Вони не тільки дозволять взяти необхідні речі з собою, але і стильно доповнять наряд. Протягом декількох сезонів вони були хітом моди - вони прекрасно поєднуються з міським стилем. Їх випускають в однотонних кольорах. Завдяки цьому сумка адаптується до будь-якого стилю, створюючи жіночний, класичний образ.

Рюкзак - цікавий варіант, який переживає велике повернення. Різні моделі рюкзаків панують на подіумах і вулицях. Він омолоджує жіночий образ, роблячи його яскравим і динамічним.

Месенджери і вечірні клатчі

Для жінок, які не носять багато речей щодня, почтальонка - відмінний вибір. Маленька сумка, що висить на ремені, дуже зручна і виглядає красиво.

Клатчі - це вироби, які важко назвати повсякденним аксесуарами через унікального способу носіння. Вони позбавлені будь-яких ручок, а це значить, що їх тримають в руках. Цей недолік клатчі компенсують практичними розмірами і ексклюзивним видом.

Вирушаючи в театр, на банкет, хрещення або весілля, вибирайте клатч. У нього можна покласти гроші, документи, мобільний телефон і помаду. Він стане відмінним доповненням не тільки до маленького чорного, а й довгому вечірньої сукні. Він прекрасно поєднується з високими підборами і матовими костюмами різних кольорів.

Маленька сумочка відмінно підкреслює мінімалістський стиль, а також робить образ класичним і елегантним. Краще всього вибрати однотонні клатчі з мінімальною кількістю дрібних деталей.

 

Якщо у вас немає якоїсь з перерахованих вище моделей і просто хочете урізноманітнити свій «сумочний» гардероб, загляньте в каталог інтернет-магазину Paradise Style. Там ви обов'язково знайдете сумку своєї мрії.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися