Гаманець: як правильно зберігати гроші, що категорично не можна носити в гаманці

 

Деякі люди вважають, що їх багатство - результат важкої роботи, економії і мотивації до дій. Інші - переконані, що є фінансова енергія, яку можна залучити один до одного за допомогою відповідних дій.

Існує безліч марновірств про багатство і залученні грошей. Одна з найпопулярніших звичок в залученні фінансів - знати, як правильно зберігати гроші в гаманці. Але для початку його потрібно правильно купити - обов'язково новий.

Коли краще купувати гаманець?

женский кошелек

Один з найпопулярніших способів розбагатіти, нічого не роблячи, - поміняти гаманець або отримати в подарунок. Його потрібно щорічно міняти.

Гроші повинні зберігатися у власному, індивідуальному гаманці. Відповідь на питання «чи можна користуватися чужим гаманцем?» - однозначно негативний. Інакше, як вважають астрологи, всі витрати, невдачі і неприємності діляться навпіл. Те ж саме стосується знайдених виробів.

Важливо і в який день тижня краще купувати гаманець. Основні правила:

  • астрологи вважають, що такі покупки варто робити виключно на зростаючому місяці. Цей період сприяє тяжінню грошей, а на убуваючому місяці - очищенню від зайвого, в тому числі від грошей;

  • ні в якому разі не купуйте гаманець в молодик, повний місяць, місячні і сонячні затемнення;

  • особливо невдалими вважаються 19, 26 і 29 місячна доба (вони на убуваючому місяці), а також дні під знаками Скорпіона, Козерога, Риби і Рака.

  • найкращим днем ​​тижня для покупки нового гаманця і підношення подарунка є четвер на зростаючому місяці - 10-й і 14-й місячний день.

Як правильно складати гроші в гаманці по фен-шуй?

кошелек

Згідно з цим вченням, створюють не тільки дизайн інтер'єру, але і залучають фінансові потоки.

З давніх часів вважається, що гроші належать до відтінків енергії металу і землі. Будь-яка колірна гамма від темно-коричневого до світло-жовтого - це відмінний варіант. Чим глибше колір, тим сильніше його енергія.

  • Коричневий - є найпопулярнішим кольором гаманця після чорного. Він символізує надійність, довговічність, родючості і початок нового життєвого етапу.

  • Червоний - найпотужніший генератор грошової енергії. Ідеальний відтінок для накопичення багатства. Червоний гаманець створений для веселих і неспокійних людей. Щоб успішно залучити гроші, потрібно купити червоний гаманець, виконаний з лакованої шкіри, натуральної шкіри. Це посилить грошове вплив.

  • Жовтий - ідеальний колір для творчих натур, романтиків і мрійників. Особливо м'який замшевий гаманець. Цей відтінок зупинить вихідні фінанси, і вони повернуться.

  • Білий і сріблястий - кольору достатку і комфорту. Гроші в гаманцях таких кольорів будуть постійно і безпечно рости, надаючи власнику впевненість і благополуччя. Щоб поліпшити ці функції, бажано додати в повсякденний одяг той же відтінок або який-небудь аксесуар.

  • Темно-синій - колір водної стихії, яка древнім символом достатку.

  • Зелений і золотий - асоціюються з багатством, зростанням і накопиченням. Притягують щастя, достаток і позитив.

Китайська наука також звертає увагу на те, якого кольору повинні дотримуватися люди, які хочуть, щоб у них не було проблем з фінансовою ліквідністю: жінкам слід вибирати червоний і зелений, а кращим кольором для чоловіків буде чорний або темно-синій. Бажано - моделі з натуральної шкіри, з добре функціонуючими застібками і блискавками, не повинно бути нерівних швів і виступаючих ниток.

Штучна - вважається мертвою і несприйнятливою до грошової енергії,

Фен-шуй забороняє гаманець пошкоджувати або забруднювати.

У ньому не можна зберігати квитанції, рахунки, чеки і т.д., тому що вони є факторами, що блокують рух грошових коштів.

У гаманці повинно бути тільки місце для купюр, монет і активних платіжних карт, які використовуються кожен день.

Що стосується фотографій близьких людей, то майстри фен-шуй настійно рекомендують уникати зображень близьких людей або друзів. Особливо тих, які які не бажають вам добра. Це сприяє виникненню непередбачених витрат і боргів.

Як правильно покласти паперові і металеві гроші в гаманець?

Купюри необхідно зберігати в розгорнутому вигляді, тому довжина гаманця повинна бути не менше 18 см.

Як правильно класти паперові гроші в гаманець? Потрібно розправити всі зім'яті банкноти, складені кути і покласти від великого до меншого із зображенням вгору.

Повинно бути кілька різних відділень. Наприклад, 500 і 100 грн покласти в один відсік, 50 і 10 - в інший. Дрібниця повинна знаходитися в окремій кишені на блискавці.

Відстежуйте стан банкнот - вони не повинні бути потертими, брудними, зморшкуватими, з закрученими краями. Не зберігайте застарілі купюри.

Що покласти гаманець, щоб гроші водилися?

Дарувати порожній гаманець - абсолютно неправильно. Це може передвіщати фінансові проблеми як для того, хто дарує, так і для того, хто отримує цей презент.

Необхідно покласти хоча б копійку. Коли у вашого гаманця все буде добре, він приверне більше грошей «колегам», тобто в гаманці і портмоне вашим родичам друзям.

Іншими амулетами багатства можуть бути:

  • 3 китайські монети, з'єднані червоною стрічкою, залучають багатство;

  • перша зароблена монета або купюра. Для американця роль такого талісмана - перший зароблений долар. Вважається, що він приносить удачу в фінансових питаннях;

  • рослини, які здатні залучати гроші, удачу і покращувати своє фінансове становище:

  • паличка кориці,

  • гілочка вересу,

  • лист м'яти або крапля м'ятного масла на підкладку гаманця,

  • лист конюшини,

  • щіпка зеленого чаю,

  • сушений квітка лаванди або чотирилистої конюшини;

  • пшеничне зерно або колосок,

  • сухий лист герані,

  • шматочок висушеного кореня хрону,

  • жолудь;

  • маленьке дзеркало для подвоєння грошей;

  • зображення рун «Феху» і «отал». Разом вони добре працюють - «Феху» збільшує багатство, «отал» захищає його. Ви можете намалювати їх на одному аркуші паперу розміром з банкноту і покласти в свій гаманець, але важливо, щоб «Феху» був зліва, а «отал» - справа.

 

символ богатсва

 

Перед Новим роком треба покласти щось від тварини, символ наступаючого року за східним календарем. Наприклад, клаптик котячої або кролячої вовни, перо півня і т.д.

Який вибрати гаманець для залучення грошей - кожен вирішує сам. Головне - щоб він подобався і був зручним. В такому випадку він справжнім потужним монетарним талісманом.

Коментарі

Написати коментар


Поділитися